Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
mám prosbu projela sem na netu kde co tady přečetla snad milion diskuzí ale sem čím dál bezradnější a začínám mít pocit že asi to co hledám neexistuje
potřebuju sporták,prostorný,to je první a nejdůležitější kritérium
něco co bude zvládat lehčí terén,bydlíme na vesnici,vyloženě v lese s ním krosit asi nebudu ale tady nejsou taky nic moc cesty
měla sem vyhlídnutej x lander a stále se mi moc líbí,ale má veliký mínus a to že nejde otočit po i proti směru,u nás totiž strašně fouká a zvlášt v zimě,tak by to asi nebylo moc dobrý.
chci aby měl bud otočné kolečka a nebo nápravu a nebude stát majlant,hodn+ě mi bylo doporučováno mutsy ale kamoška ho má a mě se ten sporták extra prostornej teda nezdá,jak je to u x landera nevím porádně sem naživo neviděla.
klidně bych brala i z druhý ruky,potřebujeme už jen ten sporták.
Ahoj, nedavno jsem na tom byla podobne, taky jsem uz byla zoufala z hledani kocarku. Nakonec jsem poridila Xlander XT, take z druhe ruky. Jeste mezi favoritama jsem mela kocarek Dema step lux-ten jde prave prehodit ta rukojet u sportaku, ale na teren by asi nebyl
Xlander mi taky do terenu neprijde moc dobrej, hodne drnca, podle me je spis na hladsi cesty…Jinak v kocarkach se moc nevyznam, projizdela jsem taky kde co a moudra z toho jsem taky nejsem ![]()
Gesslein Future /velkej, po i proti směru jízdy, lze vyměňovat kolečka/ To je můj momentální favorit č.1
HAHA, tak jsem se pozdě podívala na odkaz, co sem hodila přispěvatelka přede mnou. Tak to máš druhý doporučení.
- jinak pěkný stránky mají www.geslein.de - tj. je to německá značka, tady vidíš proporce a barvičky, ceny atd. si musíš najít české, kdo je prodává - je toho dost…
ten vypadá moc hezky určitě bude taky pěkně drahej,ale líbí se mi,co kočárky icoo peak a nebo pocco máte s nima někdo skušenosti ty se mi taky líbí,vždycky když už myslím že by to mohl být ten pravej objeví se něco co mi na něm nesedí,fakt těžký vybírání ![]()
mam pocit ze letosni model xlander se da otocit po i proti smeru jizdy.
ano ale myslím že jen ten x lander xq a u toho mám strach že má na vesnici přece jen moc malý kolečka
mikki 25 píše:
ten vypadá moc hezky určitě bude taky pěkně drahej,ale líbí se mi,co kočárky icoo peak a nebo pocco máte s nima někdo skušenosti ty se mi taky líbí,vždycky když už myslím že by to mohl být ten pravej objeví se něco co mi na něm nesedí,fakt těžký vybírání
Jestli se rozhodujes mezi Xlander a Icoo tak ROZHODNE Icoo… Mám ho a peji na nej jenom chvalu
Sportak ma perfektni sedacku - je fakt skvelej, jezdi se snim hezky, akorat je docela tezkej - alespon ten peak… pokud chces jen lehkej teren, volila bych radeji ten pocco.
Xlander se mi nelibi z nekolika duvodu: nejde do uplneho lehu a ani do uplneho sedu a dite v nem tak vselijak klouze. Nejezdi az tak perfektne, neni nejlehci no a taky krom jinyho snim jezdi uplne kazdej a je to polskej kocarek a tem ja uplne neverim ![]()
mě se líbí ten pocco country,city si myslím že by k nám asi nebylo,jenže bych brala trochu nižší pořizovací cenu nebo bazar ale tenhle kočárek takhle moc není k sehnání,ten city asi moc do terénu nebude že?
Resila jsem uplne stejny problem a na plne care u me vyhral Chicco Trio S3 Vetsi sportak nenajdes
nemluve o korbicce a tato autosedacka, jako jedna z mala pri trojkombinaci, je opravdu bezpecna. Velice snadno se ovlada, jednou rukou dokazu otocit kocar na malem miste a zvladne i tezky teren. Jedine co nema je otocna korba, ale resi to dolu nastavitelnou striskou a tim zamezi foukani na oblicej.
Jeste me napadlo…
Kamaradka si kupovala Easywalekr quatro a ten je opravdu perfektni a hlavne kvalitni
DOPORUCUJU! prostornej sportak a opravdu zadny chrastitko …
Jo a jeste k te otocne korbe - tento parametr bych si, byt tebou, vyskrtla ze seznamu dulezitych, protoze kocary, ktere maji otocnou rukojet tak, abys byla schopna za jizdy kocar lehce otocit na druhou strnu, se uz nevyrabeji (az na jeden, ktery jsem nasla v jednom kamennem obchode). A abys na prochazce vycvakavala korbu a prendavala ji na druhou stranu, to bys musela byt hodne silna, je to dost tiha a pak taky zabocis na druhou ulici a vitr se ti otoci a asi tezko korbu budes stale takto precvakavat
Takze me se libi ty stahovaci strisky, to uz nejaky smysl ma a jednoduse se daji dolu a nahoru kdy potrebujes
![]()
vodaziva píše:
Jo a jeste k te otocne korbe - tento parametr bych si, byt tebou, vyskrtla ze seznamu dulezitych, protoze kocary, ktere maji otocnou rukojet tak, abys byla schopna za jizdy kocar lehce otocit na druhou strnu, se uz nevyrabeji (az na jeden, ktery jsem nasla v jednom kamennem obchode). A abys na prochazce vycvakavala korbu a prendavala ji na druhou stranu, to bys musela byt hodne silna, je to dost tiha a pak taky zabocis na druhou ulici a vitr se ti otoci a asi tezko korbu budes stale takto precvakavat![]()
Takze me se libi ty stahovaci strisky, to uz nejaky smysl ma a jednoduse se daji dolu a nahoru kdy potrebujes
![]()
ja si myslim, ze zakladatelka to chtela pproto, aby mela detsko otocene k sobe… asi ze zacatku by bylo otocene proti smeru a pak po smeru… ale to ten EW teda nema, to jsem nejak zapomnela ![]()
to otáčení sportovní sedačky sem chtěla proto abych když bude venku třeba tak jak včera u nás šíleně fučet mohla jednoduše otočit k sobě,jinak budu malýho asi spíš vozit ode sebe máme ještě jeden sporták a tam to otáčení jde jen je mín prostornej,takže chci k němu nějakej větší a by se mi tam v tom roce a půl ještě vlezl s fusakem