Kdo má kočárek I'coo Peak 4?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
56
6.4.11 18:32

Kdo prosím má I'coo peak 4?

Prosím o informaci ohledně icoo peak 4, hlavně co se týká váhy, jak se jede do větších kopců (je to dřina nebo to jde i s větším děckem?) a jak z prudkých kopců (netáhne kočár, neujíždí?), když je kočár tak težký, pozná se těch pár kilo od jiných terénních čtyřkolek, které mají 15 kilo? Jste spokojené s jeho jízdními vlasnostmi?A jinak jste s kočárem spokojené,velikost, ovladatelnost mě se moc líbí, bydlíme na vesnici, jezdíme na hory a když bych jela na nákupy do města, brala bych lehké golfky.Děkuju za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2508
6.4.11 20:01

Ahoj, ja se omlouvam, zapomnela jsem ti odpovedet na SZ… tak pisu aspon dodatecne…
s kocarkem sem nemela nejmensi problem, je fakt skvele… kdyz jsme ale jeli do alp a ja ho musela tlacit do kopce byl uz to trochu zahul :) ale myslim si ze to je skoro kazdej kocarek do takovejch obrovskejch krcalu …
Vsechno ostatni mi prislo dokonaly, jizda terenem, houpani (ale ne zase moc jak na houpacce) , sportak je skvelej, akorat velkej… jezdi se snim perfektne - mnohem lip nez s mutsym - alespod dle me je tam lip resena ovladatelnost kolecek…
co bys jeste rada vedela? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
6.4.11 20:16

A co jízda z kopce, nechybí mu při téhle váze brzda na přibržďování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
6.4.11 20:19

Viděla jsem tohle a jsem unešená : http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
6.4.11 20:24

A ještě co ta opěrka nohou, není moc úzká, krátká, je pohodlná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
6.4.11 22:22

Nee operka neni vubec kratka… je super, jenze ja mam ten sportak trosku starsi a ty byly tusim reseny trochu lip…
Z kopce mi brzda vubec nechybela… je to dobra vec, pouzivam ji na speedakovi, ale nemyslim si ze je to nepostradatelna vec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
6.4.11 22:24

jediny co mi fatk jakoze hooodne vadilo byl ten malej nakupni kosik - nedas do nej vubec nic-bundu deku… fakt je priserne malickej… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
7.4.11 10:57

A ve srovnání s jinými kočáry,volila byste do terénu něco jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
7.4.11 13:59

ne… teutonky mi moc nevyhovuji, polskej kocar bych nekoupila…
do terenu neni nic tak dobryho… jezdim ten s quinny speedy, protoze potrebuji dcerku vodit za rucku a lip se mi ovlada, ale do terenu neni zdaleka tak dobrej jako icoo… jeste bych byt tebou zkusila osahat toho mutsy urban rider - pokud mas strach ze je Icoo tezky. Otazka je jak si zvyknes na to ovladani kolecek… me to prislo proste divny a ani sportak se mi tolik nelibil, ale to je otazka zvyku a nazoru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
7.4.11 15:52

No určitě se mi víc líbí icoo a u mutsy mají prý dvouleté děti už střechu na hlavě a na to kolik stojí, jsem slyšela spoustu stížností.Nebudu tahat kočár nikam sama do auta, jen jsem chtěla vědět,jestli pěkně jezdí, ještě jsem přemýšlela o gesslein,ale moc se mi nelíbí a drahá polovička prohlásila, že s malejma kolečkama vypadá jako kryplkára :)Tak otázka, jestli při tlačení mutsy do kopce se pozná rozdíl od icoo s tou váhou.U nakládání do auta mě to netrápí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
14.4.11 08:39

Tak jsem potkala mamku s Icoo, kočár jsem si povozila na dlažbšě i do kopce, je úplně super, váha už mě netrápí, nepozná se to.Do terénu nejlepší. Teda jen ten košík je zoufalej, na starších modelech obr a do tohohle tedy nic. No zkusim tam nějak přidělat něco většího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
20.4.11 09:32
nimini píše:
Tak jsem potkala mamku s Icoo, kočár jsem si povozila na dlažbšě i do kopce, je úplně super, váha už mě netrápí, nepozná se to.Do terénu nejlepší. Teda jen ten košík je zoufalej, na starších modelech obr a do tohohle tedy nic. No zkusim tam nějak přidělat něco většího.

podivej se na mmb a domluv se tam s nejakou maminkou oni kosiky siji. Ja sem si objednala kosik na quinny speedy vetsi a kdyz sem sla na nakup pridelala sem ho i na I'coo, sice tak vselijak ale svuj ucel splnil :) Vyresit se da vsechno… kocarke je jinak perfektni, sem presvedcena ze litovat rozhodne nebudes :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
20.4.11 10:18

Ahojky mám malý dotaz dá se na I´coo peak 4- otočit sedačka proti směru jízdy, nebo je jen po směru? Uvažuju, že bych ho koupila v létě- mám 14m holčičku a korbičku bychom schovali na prosinec :srdce: , a dá se tam nějak připevnit stupátko pro staršího sourozence? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
21.4.11 12:18

:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie