Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Prosím o informaci ohledně icoo peak 4, hlavně co se týká váhy, jak se jede do větších kopců (je to dřina nebo to jde i s větším děckem?) a jak z prudkých kopců (netáhne kočár, neujíždí?), když je kočár tak težký, pozná se těch pár kilo od jiných terénních čtyřkolek, které mají 15 kilo? Jste spokojené s jeho jízdními vlasnostmi?A jinak jste s kočárem spokojené,velikost, ovladatelnost mě se moc líbí, bydlíme na vesnici, jezdíme na hory a když bych jela na nákupy do města, brala bych lehké golfky.Děkuju za odpovědi.
Ahoj, ja se omlouvam, zapomnela jsem ti odpovedet na SZ… tak pisu aspon dodatecne…
s kocarkem sem nemela nejmensi problem, je fakt skvele… kdyz jsme ale jeli do alp a ja ho musela tlacit do kopce byl uz to trochu zahul
ale myslim si ze to je skoro kazdej kocarek do takovejch obrovskejch krcalu …
Vsechno ostatni mi prislo dokonaly, jizda terenem, houpani (ale ne zase moc jak na houpacce) , sportak je skvelej, akorat velkej… jezdi se snim perfektne - mnohem lip nez s mutsym - alespod dle me je tam lip resena ovladatelnost kolecek…
co bys jeste rada vedela? ![]()
A co jízda z kopce, nechybí mu při téhle váze brzda na přibržďování?
Viděla jsem tohle a jsem unešená : http://www.youtube.com/watch?…
A ještě co ta opěrka nohou, není moc úzká, krátká, je pohodlná?
Nee operka neni vubec kratka… je super, jenze ja mam ten sportak trosku starsi a ty byly tusim reseny trochu lip…
Z kopce mi brzda vubec nechybela… je to dobra vec, pouzivam ji na speedakovi, ale nemyslim si ze je to nepostradatelna vec…
jediny co mi fatk jakoze hooodne vadilo byl ten malej nakupni kosik - nedas do nej vubec nic-bundu deku… fakt je priserne malickej… ![]()
A ve srovnání s jinými kočáry,volila byste do terénu něco jiného?
ne… teutonky mi moc nevyhovuji, polskej kocar bych nekoupila…
do terenu neni nic tak dobryho… jezdim ten s quinny speedy, protoze potrebuji dcerku vodit za rucku a lip se mi ovlada, ale do terenu neni zdaleka tak dobrej jako icoo… jeste bych byt tebou zkusila osahat toho mutsy urban rider - pokud mas strach ze je Icoo tezky. Otazka je jak si zvyknes na to ovladani kolecek… me to prislo proste divny a ani sportak se mi tolik nelibil, ale to je otazka zvyku a nazoru…
No určitě se mi víc líbí icoo a u mutsy mají prý dvouleté děti už střechu na hlavě a na to kolik stojí, jsem slyšela spoustu stížností.Nebudu tahat kočár nikam sama do auta, jen jsem chtěla vědět,jestli pěkně jezdí, ještě jsem přemýšlela o gesslein,ale moc se mi nelíbí a drahá polovička prohlásila, že s malejma kolečkama vypadá jako kryplkára
Tak otázka, jestli při tlačení mutsy do kopce se pozná rozdíl od icoo s tou váhou.U nakládání do auta mě to netrápí.
Tak jsem potkala mamku s Icoo, kočár jsem si povozila na dlažbšě i do kopce, je úplně super, váha už mě netrápí, nepozná se to.Do terénu nejlepší. Teda jen ten košík je zoufalej, na starších modelech obr a do tohohle tedy nic. No zkusim tam nějak přidělat něco většího.
nimini píše:
Tak jsem potkala mamku s Icoo, kočár jsem si povozila na dlažbšě i do kopce, je úplně super, váha už mě netrápí, nepozná se to.Do terénu nejlepší. Teda jen ten košík je zoufalej, na starších modelech obr a do tohohle tedy nic. No zkusim tam nějak přidělat něco většího.
podivej se na mmb a domluv se tam s nejakou maminkou oni kosiky siji. Ja sem si objednala kosik na quinny speedy vetsi a kdyz sem sla na nakup pridelala sem ho i na I'coo, sice tak vselijak ale svuj ucel splnil
Vyresit se da vsechno… kocarke je jinak perfektni, sem presvedcena ze litovat rozhodne nebudes ![]()
Ahojky mám malý dotaz dá se na I´coo peak 4- otočit sedačka proti směru jízdy, nebo je jen po směru? Uvažuju, že bych ho koupila v létě- mám 14m holčičku a korbičku bychom schovali na prosinec
, a dá se tam nějak připevnit stupátko pro staršího sourozence? Díky