DorJan Danny Sport 3 LINE

575
28.3.11 20:50

DorJan - Danny Sport 3 LINE

Ahoj Maminky.
Nevíte náhodou jestli je v Brně někde k vidění tento kočárek. Moc se nám ta barvička líbí, ale ráda bych kočárek viděla naživo než ho objednám.
Jsme z Boskovic a tam ho nemají :-( .
Nebo jestli ho máte někdo doma tak moc prosím o foto.
Předem moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Dorjan Danny Sport?

Přidejte zkušenost s Dorjan Danny Sport
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3051
28.3.11 21:13

Barva je to moc krásná ,já mám tento http://kocarky.heureka.cz/…-sport-2010/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
29.3.11 09:38

Ahoj,my jsme přesně tento koupili na veletrhu „Pro dítě“ a můžu říct jdi do něj :wink: Je fakt moc krásný a parádně se sním jede :palec: Nafotila bych ti ho,ale nemáme ho podle pověr doma,ale u tchýně 8-)
Koupili jsme trojkombinaci a i ten sporták je super :palec: jediný co mi vadilo,že má rukojeť pěnovou,ale to nám na výstavišti vyhověli a dali nám konstrukci z Darjan Prestige kde je konstrukce stejná,ale rukojeť kožená :palec: :palec:

S těmi recenzemi co píšou na těch stránkách co sem dala Martina 79 nesouhlasím,taky jsem chtěla jít do x-landeru,ale na veletrhu jsme měli možnost si ho ošahat,manžel měl sebou i metr,takže jsme i měřili a sice je krásnej barevně,ale je menší,nejde tolik polohovat a za ty prachy to zase taková pecka není :think:
Za mě Dorjan vyhrál a že budeme třebas vrzat mě až tolik netrápí :lol: :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
30.3.11 12:34
Kvaky píše:
Ahoj,my jsme přesně tento koupili na veletrhu „Pro dítě“ a můžu říct jdi do něj :wink: Je fakt moc krásný a parádně se sním jede :palec: Nafotila bych ti ho,ale nemáme ho podle pověr doma,ale u tchýně 8-)
Koupili jsme trojkombinaci a i ten sporták je super :palec: jediný co mi vadilo,že má rukojeť pěnovou,ale to nám na výstavišti vyhověli a dali nám konstrukci z Darjan Prestige kde je konstrukce stejná,ale rukojeť kožená :palec: :palec:S těmi recenzemi co píšou na těch stránkách co sem dala Martina 79 nesouhlasím,taky jsem chtěla jít do x-landeru,ale na veletrhu jsme měli možnost si ho ošahat,manžel měl sebou i metr,takže jsme i měřili a sice je krásnej barevně,ale je menší,nejde tolik polohovat a za ty prachy to zase taková pecka není :think:
Za mě Dorjan vyhrál a že budeme třebas vrzat mě až tolik netrápí :lol: :potlesk: :palec:

Jé tak to je super, že ho máš. Asi ho objednáme a bude :lol: .
Může se jen zeptat, jakou barvu má nánožník na sport. a autosedačce?
Jinak u mě DorJan taky vyhrál. Je prostě krásnej a ta cena taky. Dražší kočárek si nemůžem dovolit a stejně se mi nelíbí :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
30.3.11 19:47

Přesně tak cena je přijatelná a je fakt moc hezkej :palec: Domluvila jsem se s manžou a o víkendu zajedeme ke tchýni a nafotíme ho,tak pak dám foto :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
30.3.11 20:22

Ty jseš nejhodnější :lol:
Tak to už se moc těším na fotečky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3051
31.3.11 13:01

Já jsem s ním taky moc spokojená a cenově super.Ted sem někde viděla nádherně hnědý-novinka.Tento rok je větší výběr v barvách a myslím ,že budeš spokojená,a recenze píše každý jiné takže záleží na co narazíš!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
3.4.11 20:36

Tady jsou ty slíbené fotečky,nejsou sice nic moc,ale snad postačí :wink: :mavam: Kočárek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
3.4.11 20:44

Ahoj. Jseš zlatíčko :mrgreen:
Kočárek je krásnej.
Už se těším až ho ukážu manželovi. Má noční :evil: .
Ještě jednou moc díky :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
3.4.11 20:47

Ještě jsem se chtěla zeptat - ten nánožník na sporťák je modrý nebo černý?
Promiň, že tak otravuju :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
3.4.11 21:00

Modro-černý,ale převládá modrá :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3051
3.4.11 21:23

je pěknej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
3.4.11 21:27

Ahojky,
my máme opačné barvy černo-modrý. Jezdí se s ním úplně úžasně! Otočíš se s ním o 360 stupňů na místě…nemůžu si ho vynachválit :-)
Tak určo jdi do něj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
3.4.11 22:51

DORJAN 3 LINE

Ahoj holky, nevíte jaký je Dorjan do terénu a do sněhu? Ten s těmi otočnými ve předu. Není lepší vybrat si nějaký se 4 stejně velkými koly? Bez aretace. Jenže mě se líbí korby zrovna u těch kočárků s otočnými koly, ale kvůli terénu a sněhu si nejspíš budu muset vybírat mezi těmi ošklivými klasikami. Nebo ne? Poradte mi. Otočná nebo na pevno. TERÉN A SNÍH (město občas)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1146
4.4.11 08:48

Ty otočný jsou hezčí :palec: a dají se zafixovat napevno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie