Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj Maminky.
Nevíte náhodou jestli je v Brně někde k vidění tento kočárek. Moc se nám ta barvička líbí, ale ráda bych kočárek viděla naživo než ho objednám.
Jsme z Boskovic a tam ho nemají
.
Nebo jestli ho máte někdo doma tak moc prosím o foto.
Předem moc děkuji
Máte zkušenost s Dorjan Danny Sport?
Přidejte zkušenost s Dorjan Danny SportBarva je to moc krásná ,já mám tento http://kocarky.heureka.cz/…-sport-2010/
Ahoj,my jsme přesně tento koupili na veletrhu „Pro dítě“ a můžu říct jdi do něj
Je fakt moc krásný a parádně se sním jede
Nafotila bych ti ho,ale nemáme ho podle pověr doma,ale u tchýně ![]()
Koupili jsme trojkombinaci a i ten sporták je super
jediný co mi vadilo,že má rukojeť pěnovou,ale to nám na výstavišti vyhověli a dali nám konstrukci z Darjan Prestige kde je konstrukce stejná,ale rukojeť kožená
![]()
S těmi recenzemi co píšou na těch stránkách co sem dala Martina 79 nesouhlasím,taky jsem chtěla jít do x-landeru,ale na veletrhu jsme měli možnost si ho ošahat,manžel měl sebou i metr,takže jsme i měřili a sice je krásnej barevně,ale je menší,nejde tolik polohovat a za ty prachy to zase taková pecka není ![]()
Za mě Dorjan vyhrál a že budeme třebas vrzat mě až tolik netrápí
![]()
Kvaky píše:
Ahoj,my jsme přesně tento koupili na veletrhu „Pro dítě“ a můžu říct jdi do nějJe fakt moc krásný a parádně se sním jede
Nafotila bych ti ho,ale nemáme ho podle pověr doma,ale u tchýně
Koupili jsme trojkombinaci a i ten sporták je superjediný co mi vadilo,že má rukojeť pěnovou,ale to nám na výstavišti vyhověli a dali nám konstrukci z Darjan Prestige kde je konstrukce stejná,ale rukojeť kožená
![]()
S těmi recenzemi co píšou na těch stránkách co sem dala Martina 79 nesouhlasím,taky jsem chtěla jít do x-landeru,ale na veletrhu jsme měli možnost si ho ošahat,manžel měl sebou i metr,takže jsme i měřili a sice je krásnej barevně,ale je menší,nejde tolik polohovat a za ty prachy to zase taková pecka není
Za mě Dorjan vyhrál a že budeme třebas vrzat mě až tolik netrápí![]()
![]()
Jé tak to je super, že ho máš. Asi ho objednáme a bude
.
Může se jen zeptat, jakou barvu má nánožník na sport. a autosedačce?
Jinak u mě DorJan taky vyhrál. Je prostě krásnej a ta cena taky. Dražší kočárek si nemůžem dovolit a stejně se mi nelíbí
.
Přesně tak cena je přijatelná a je fakt moc hezkej
Domluvila jsem se s manžou a o víkendu zajedeme ke tchýni a nafotíme ho,tak pak dám foto
![]()
Já jsem s ním taky moc spokojená a cenově super.Ted sem někde viděla nádherně hnědý-novinka.Tento rok je větší výběr v barvách a myslím ,že budeš spokojená,a recenze píše každý jiné takže záleží na co narazíš!
Tady jsou ty slíbené fotečky,nejsou sice nic moc,ale snad postačí
Kočárek
Ahoj. Jseš zlatíčko ![]()
Kočárek je krásnej.
Už se těším až ho ukážu manželovi. Má noční
.
Ještě jednou moc díky
![]()
Ještě jsem se chtěla zeptat - ten nánožník na sporťák je modrý nebo černý?
Promiň, že tak otravuju ![]()
Ahojky,
my máme opačné barvy černo-modrý. Jezdí se s ním úplně úžasně! Otočíš se s ním o 360 stupňů na místě…nemůžu si ho vynachválit ![]()
Tak určo jdi do něj ![]()
Ahoj holky, nevíte jaký je Dorjan do terénu a do sněhu? Ten s těmi otočnými ve předu. Není lepší vybrat si nějaký se 4 stejně velkými koly? Bez aretace. Jenže mě se líbí korby zrovna u těch kočárků s otočnými koly, ale kvůli terénu a sněhu si nejspíš budu muset vybírat mezi těmi ošklivými klasikami. Nebo ne? Poradte mi. Otočná nebo na pevno. TERÉN A SNÍH (město občas)