Jané Nomad Air - problémy s předními koly

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
25.3.11 20:42

Jané Nomad Air problémy

Zdravím všechny, ráda bych se zeptala, zda některá máte problém s předními koly u Nomadu 09. Používám jej přibližně rok, nejezdím v nějak extra těžkém terénu a na předním kole je problém. Prodřela se plastová část, která drží osu koleček. Známá, která kupovala Nomada také na podzim 09 už tuto závadu reklamovala. Zřejmě nějaká vadná série… :-( Díky za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
787
25.3.11 20:47

ahojky ivaj ,,,

to me moc mrzi :-( ja mam nomad air 2009 ted v cervnu to budou 2 roky co ho mame ,, a nic ,, nastesti !! Jsem s nim tolik spokojena ze se ho nechci ani vzdat ;-) snad zavadu vyreklamujes,, mas na to nejspise pravo ;-) hodne stesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
25.3.11 20:50

Kočárek je jinak perfektní, ani se mi nechce věřit, že se vyskytla vada. A klukovi se v nem taky líbí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.5.11 16:15

Jané Nomád - problémy

Stejný kočárek jsme si koupili i my na konci roku 2008. Asi před 1/2 rokem se mně, při běžném přejíždění silnice, přetočilo přední otočné kolečko a po jeho vzpříčení se ohla oska. Výrobce vadu posoudil a zdarma opravil. Ovšem před měsícem se stejná nehoda stala i manželce. Majitelka prodejny Baby Car v Brně prohlásila, že jsme museli kočárek přejet „parním válcem“ (i s dítětem) a reklamaci neuznala. Naše zkušenost s kočárkem je tedy negativní. V případě, že jste na tom byli obdobně, můžete mně sdělit, jak jste vzniklou situaci řešili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
23.5.11 20:31

S kočárkem jsem kromě této závady velice spokojená, neměnila bych.
Kontaktovala jsem s naším problémem přímo Handy Praha, servisní oddělení - kontakt na jejich webu. Ihned věděli o co se jedná a poštou obratem zaslali náhradní díly na obě kola + návod na jejich výměnu. V záruce jsou díly zdarma, jinak jeden kus za 500kč. Průměrně zručný manžel se základním nářadím prý výměnu zvládne během 15min :-)
Manžel ovšem zjistil, že osa kola u zaslaného dílu (i u původního) je z příliš tenké trubky, prohne se a prodře plast který ji drží. (vozím samozřejmě kromě mimi i nákupy apod).
Předpokládal, že se závada bude opakovat (museli bychom tak zřejmě náhradní díl zase někdy vyměnovat), proto osy vyměnil za silnější, pevnější. Podle něj to tak už měl udělat výrobce a byl by klid.

• to jen typ, jak kočárek může uživatel sám vytunit :-)

Zdravím a hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
attya
11.12.12 11:40

Nemam sice tento kocarek, ale koupila jsem v BABYCARU v Brne X landra xq, s tim ze chci kvalitni kocarek, po 5 mesicich 4 zavady, mesic reklamace, do Brna to mame zhruba 80km, mela jsem odstoupit od smlouvy a bylo, bohuzel, druha reklamace po roce, jeste po nas pani "majitelka chtela zaplatit postovny!
Reklamaci neuznali, upadla nam cela predni naprava i s kolama a to jsme jezdili po sidlisti a kocar skoro neskladali!
Take nam rekla ze jsme si to udelali sami a ze tohle keste nevidela! Tak jsem se ji zeptala, jestli si mysli ze jsme ten kocar schvalne demolovali? Vysmala se nam do oci! Me to moc vtipny neprislo:-(
Takze Maminky v Babycaru rozhodne kocarky nenakupovat, kdyz je problem, nenadelate nic, bohuzel:-(

• Citovat
  • Upravit
attya
11.12.12 11:40

Nemam sice tento kocarek, ale koupila jsem v BABYCARU v Brne X landra xq, s tim ze chci kvalitni kocarek, po 5 mesicich 4 zavady, mesic reklamace, do Brna to mame zhruba 80km, mela jsem odstoupit od smlouvy a bylo, bohuzel, druha reklamace po roce, jeste po nas pani "majitelka chtela zaplatit postovny!
Reklamaci neuznali, upadla nam cela predni naprava i s kolama a to jsme jezdili po sidlisti a kocar skoro neskladali!
Take nam rekla ze jsme si to udelali sami a ze tohle keste nevidela! Tak jsem se ji zeptala, jestli si mysli ze jsme ten kocar schvalne demolovali? Vysmala se nam do oci! Me to moc vtipny neprislo:-(
Takze Maminky v Babycaru rozhodne kocarky nenakupovat, kdyz je problem, nenadelate nic, bohuzel:-(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4