Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky, mám takový problémek. V lednu se nám narodila dcerka a pořídili jsme kočárek s vložnou taškou, do kerého se nám krásně vlezl fusak a jsme moc spokojeni. Chtěla bych se však zeptat, jak to řešíte s kočárky v léte (popř. již teď v teplých dnech)? Malá ještě nebude sedět, tak do sporťáčku ji dávat nebudeme a ve vložné tašce bude příliš teplo. Bez vložné tašky jsou v kočárku popruhy, na těch taky nemůže ležet, tak si nejsem úplně jistá, jak to řešit.
Moc děkujeme za reakce, krásný sluníčkový den všem ![]()
A proč by nemohla ležet ve vložné tašce? Já mám kočárek s pevnou korbičkou, která mi přijde teplejší než vložná taška a není s tím problém (spinká mi tam i v místnosti, když se stavuju v práci a tam je v místnosti kolem 24…) jen ho prostě buď nepřikreju vůbec, nebo jen plenou pro pocit.
ona je ta taška na zip a horní část nejde oddělit, tak leda srulovat? zaplá v tašce by se mi tam ve velkém horku upekla chudáček ![]()
proč nemůže lezet v té tašce? já mám jednu a ta má celý ten vrchní díl odepínací…
Malý je taky v lednu a vzpomínám si,že v létě už stejně moc ležet nechtěl,takže jsme ho vozili na břiše a on se díval ven…
Pak jsme ho dali do sportáku douplného lehu - a přivázali popruhy… ![]()
Taky mam vloznou tasku, ale me ten vrsek jde odendat. Takze bude tam. No ale v lete az bude uplne hic, tak uz pujde do sportaku…
To je zvlastni, ze ti to nejde odepnout. Co mas za kocarek?
malá se narodila v červenci a ve vložné tašce jsme normálně jezdili - nebála bych se toho
druhá varianta, která mě napadá, je sporťák na ležato, tašku ven a přes nohy nánožník, jestli bude horko, tak klidně bez nánožníku
my máme na podlážce taky šráky, řešila jsem to dekou složenou naněkolikrát položenou přes ně
Tak to bych to asi nechala srolované, já mám sice vršek úplně odepínací, ale jen ho roluju, neb kdo ho tam má furt na ven vracet zpět…
děkujeme za reakce, máme breaker (http://www.klokanek-online.cz/index.php?…), na tašce jde rozepnout jen po stranách, dole je část na pevno a nelze oddělat, pak je ještě jeden kryt nahoře, samotná taška bez fusaku vypadá v kočárku zvláštně, tak jsem na ni ušila takový potah, aby nebyl tak „prázdný“ ![]()
tak to sroluj a přišij si tam sucháče-suchý zip kterej ti to bude držet,kdyby se to chtělo odrolovávat ![]()
jinak je zvláštní že když je to na zip,že to nejde sundat úplně ![]()
jinak vložná taška je Ok s prvním mimčem,když máš dostatek času se mu věnovat a hlídat si ho kdyby náhodou se chtěl přetočit,s dvěma dítkama už je to složité,jedno musíš hlídat aby ti nevběhlo někam kam nechceš a druhé ještě sledovat ať se nepřekulí třeba ven-tam už je lepší hluboká korba ![]()
já tak dávala po prvním kočár s taškou pryč,protože jsem měla strach že dva už 100%neuhlídám a šla jsem do hlubokáče
tak jsem zkoukla foto kočárku,maj to docela nepraktické,na léto ![]()
Ten kočárek z odkazu je úplná kopie našeho dorjanu.
My jsme v létě vložnou tašku nepoužívali, bylo by mu v ní dost horko, tak jsme ji vyndali a ležel na těch popruhách, jak píšeš. Nám ty popruhy šli vytáhnout, chvíli jsme nad tím museli dumat, ale šlo to. Horší bylo pak nandat je zpátky
Ležel na dece a plínce, aby ho to nehřálo zespodu.
no právě, báli jsme se dlouhé a tuhé zimy, tak jsme vybrali kočárek, do kterého se dá mimi pěkně zabalit a vleze se krásně fusak a opravdu byl na zimu skvělý, můžu jen doporučit, teď však začíná být teplo a fusak jsme přestali používat a teď se nám zdá hrozně prázný a nepraktický
sami jsme nevěděli, co od kočárku očekáváme, tak jsme udělali ve výběru chybku, ale nevadí, příště budeme chytřejší ![]()
madi píše:
Ten kočárek z odkazu je úplná kopie našeho dorjanu.
My jsme v létě vložnou tašku nepoužívali, bylo by mu v ní dost horko, tak jsme ji vyndali a ležel na těch popruhách, jak píšeš. Nám ty popruhy šli vytáhnout, chvíli jsme nad tím museli dumat, ale šlo to. Horší bylo pak nandat je zpátkyLežel na dece a plínce, aby ho to nehřálo zespodu.
to mě zatím nenapadlo, zkusíme taky popruhy vyndat, třeba se podaří
díky za tip ![]()
Já jsem si do sporťáku koupila jarní fusak, má díry na protažení popruhů. Vršek jde celý rozepnout. Je super. oupila jsem tento ale na aukru a vyšel mě na 200 a je jak nový.
my jsme jezdily ve vložné tašce, odepla jsem vrchní díl a v pohodě, bylo jí akorát, ale byla menší to je pravda ![]()