Kočárek s taškou v létě?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23
24.3.11 10:52

Kočárek s taškou v létě?

Ahojky, mám takový problémek. V lednu se nám narodila dcerka a pořídili jsme kočárek s vložnou taškou, do kerého se nám krásně vlezl fusak a jsme moc spokojeni. Chtěla bych se však zeptat, jak to řešíte s kočárky v léte (popř. již teď v teplých dnech)? Malá ještě nebude sedět, tak do sporťáčku ji dávat nebudeme a ve vložné tašce bude příliš teplo. Bez vložné tašky jsou v kočárku popruhy, na těch taky nemůže ležet, tak si nejsem úplně jistá, jak to řešit.
Moc děkujeme za reakce, krásný sluníčkový den všem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101466
24.3.11 10:58

A proč by nemohla ležet ve vložné tašce? Já mám kočárek s pevnou korbičkou, která mi přijde teplejší než vložná taška a není s tím problém (spinká mi tam i v místnosti, když se stavuju v práci a tam je v místnosti kolem 24…) jen ho prostě buď nepřikreju vůbec, nebo jen plenou pro pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
24.3.11 11:02

ona je ta taška na zip a horní část nejde oddělit, tak leda srulovat? zaplá v tašce by se mi tam ve velkém horku upekla chudáček :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4257
24.3.11 11:11

proč nemůže lezet v té tašce? já mám jednu a ta má celý ten vrchní díl odepínací…

Malý je taky v lednu a vzpomínám si,že v létě už stejně moc ležet nechtěl,takže jsme ho vozili na břiše a on se díval ven… :roll: Pak jsme ho dali do sportáku douplného lehu - a přivázali popruhy… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
24.3.11 11:15

Taky mam vloznou tasku, ale me ten vrsek jde odendat. Takze bude tam. No ale v lete az bude uplne hic, tak uz pujde do sportaku…
To je zvlastni, ze ti to nejde odepnout. Co mas za kocarek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
24.3.11 11:21

malá se narodila v červenci a ve vložné tašce jsme normálně jezdili - nebála bych se toho
druhá varianta, která mě napadá, je sporťák na ležato, tašku ven a přes nohy nánožník, jestli bude horko, tak klidně bez nánožníku
my máme na podlážce taky šráky, řešila jsem to dekou složenou naněkolikrát položenou přes ně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101466
24.3.11 11:21

Tak to bych to asi nechala srolované, já mám sice vršek úplně odepínací, ale jen ho roluju, neb kdo ho tam má furt na ven vracet zpět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
24.3.11 11:23

děkujeme za reakce, máme breaker (http://www.klokanek-online.cz/index.php?…), na tašce jde rozepnout jen po stranách, dole je část na pevno a nelze oddělat, pak je ještě jeden kryt nahoře, samotná taška bez fusaku vypadá v kočárku zvláštně, tak jsem na ni ušila takový potah, aby nebyl tak „prázdný“ :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
24.3.11 11:27

tak to sroluj a přišij si tam sucháče-suchý zip kterej ti to bude držet,kdyby se to chtělo odrolovávat :wink:
jinak je zvláštní že když je to na zip,že to nejde sundat úplně :think:
jinak vložná taška je Ok s prvním mimčem,když máš dostatek času se mu věnovat a hlídat si ho kdyby náhodou se chtěl přetočit,s dvěma dítkama už je to složité,jedno musíš hlídat aby ti nevběhlo někam kam nechceš a druhé ještě sledovat ať se nepřekulí třeba ven-tam už je lepší hluboká korba :palec:
já tak dávala po prvním kočár s taškou pryč,protože jsem měla strach že dva už 100%neuhlídám a šla jsem do hlubokáče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14771
24.3.11 11:29

tak jsem zkoukla foto kočárku,maj to docela nepraktické,na léto :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
24.3.11 11:38

Ten kočárek z odkazu je úplná kopie našeho dorjanu.
My jsme v létě vložnou tašku nepoužívali, bylo by mu v ní dost horko, tak jsme ji vyndali a ležel na těch popruhách, jak píšeš. Nám ty popruhy šli vytáhnout, chvíli jsme nad tím museli dumat, ale šlo to. Horší bylo pak nandat je zpátky :mrgreen: Ležel na dece a plínce, aby ho to nehřálo zespodu.

• Citovat
  • Upravit
23
24.3.11 11:38

no právě, báli jsme se dlouhé a tuhé zimy, tak jsme vybrali kočárek, do kterého se dá mimi pěkně zabalit a vleze se krásně fusak a opravdu byl na zimu skvělý, můžu jen doporučit, teď však začíná být teplo a fusak jsme přestali používat a teď se nám zdá hrozně prázný a nepraktický :zed: sami jsme nevěděli, co od kočárku očekáváme, tak jsme udělali ve výběru chybku, ale nevadí, příště budeme chytřejší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
24.3.11 11:39
madi píše:
Ten kočárek z odkazu je úplná kopie našeho dorjanu.
My jsme v létě vložnou tašku nepoužívali, bylo by mu v ní dost horko, tak jsme ji vyndali a ležel na těch popruhách, jak píšeš. Nám ty popruhy šli vytáhnout, chvíli jsme nad tím museli dumat, ale šlo to. Horší bylo pak nandat je zpátky :mrgreen: Ležel na dece a plínce, aby ho to nehřálo zespodu.

to mě zatím nenapadlo, zkusíme taky popruhy vyndat, třeba se podaří :palec: díky za tip :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
24.3.11 12:49

Já jsem si do sporťáku koupila jarní fusak, má díry na protažení popruhů. Vršek jde celý rozepnout. Je super. oupila jsem tento ale na aukru a vyšel mě na 200 a je jak nový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
24.3.11 13:07

my jsme jezdily ve vložné tašce, odepla jsem vrchní díl a v pohodě, bylo jí akorát, ale byla menší to je pravda :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí