Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Dorjan Danny Sport?
Přidejte zkušenost s Dorjan Danny SportTy aretační jsou lepší
třeba by se ti mohlo s nima jezdit lépe ale těžko říct ![]()
Veru-nka píše:
Ahojky,
my máme opačné barvy černo-modrý. Jezdí se s ním úplně úžasně! Otočíš se s ním o 360 stupňů na místě…nemůžu si ho vynachválit
Tak určo jdi do něj
Mě se taky líbí i ten černo-modrej. Tak ještě nevím. Ale prodavačka v obchodě říkala, že viděla ten modrej a prý je super. No tak ještě uvidíme.
Jestli máš nějaký foto tak klidně vlož - budu jenom ráda
.
Chtěla bych je vidět naživo.
Hlavně sporťák s nánožníkem.
Tady je myslím nejlíp popsanej a nafocenej,spoustu barevných kombinací…
![]()
http://www.detskyraj.cz/…tiera-zdarma
Vicca- Tak záleží určo jen na Tobě
Ale fakt jsou ty kočárky skvělý. Tady také přidávám odkaz http://www.malvik.cz/…Sport-3-2011
A pár foteček pro představu ![]()
Veru kočárek je super.
Tak teda nevím, pro který se rozhodnout
.
Koncem dubna ho chci objednat. To bude ještě přemýšleníčko ![]()
Veru-nko já ty fotky přidala tak,že jsem si vytvořila fotoalbum (na profilu),pak přidáš celé fotoalbum ![]()
vicca píše:
Veru kočárek je super.
Tak teda nevím, pro který se rozhodnout.
Koncem dubna ho chci objednat. To bude ještě přemýšleníčko
My jsme šli do toho černo-modrýho, že je se nám líbila ta tyrkysová s černou
Ale určo se rozhodneš dobře
…oba vypadají krásně ![]()
Já ho letos využila ve sněhu a můžu jen doporučit.jde to lehce ale je to jasné že v hlubokém nepojede žádný dobře.A to jsem z Beskyd!A kolečka zafiksuješ napevno takže uvidíš jak se ti bude jezdit líp.Je opravdu super!
![]()
Ahoj holky.
Tak jsme včera objednali kočárek. Nakonec jsme vybrali ten černo modrej co má Verunka. Měl by být do konce dubna
. Hrozně se na něho těším
.
Ahoj holky, tak mě zrovna přišel tenhle Dorjan včera, a můžu říct, že se mi s ním jezdilo dobře (zatím na zkoušku) Přijde mi lehce ovladatelný a za tu cenu je fakt super. Mám přesně tenhle typ.
Tak ten vypadá vážně skvěle
A na ježdění je fakt parádní, my s ním jezdíme měsíc a je to lepší a lepší ![]()
Vicca- Taky gratuluji
Pak napiš jak se ti líbí,já z něj byla první dny uplně vyřízená-nadšená
![]()
Katie1- moooc hezoučkej
Dorjany mají nepřeberné množství kombinací barev a vzorů,myslím,že kdo není moc náročný,tak si určitě vybere,ted už jen si přát ať dobře slouží
![]()
Katie 1 letos mají moc krásné novinky.kdybych si mohla vybrat tak buď to ten jak máš ty anebo ten hnědý.Já mám ten na stránce 1.