Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Dorjan Danny Sport?
Přidejte zkušenost s Dorjan Danny SportJá viděla ten prestige v hnědý, taky moc pěknej, ale nakonec jsem zvolila radši tenhle, protože tam na tom je semiš a koženka, a obávám se, že se to asi rychle odře a ošoupe. Ale byl fakt nádhernej. Ale podvozky jsou stejný a opravdu je dobře ovladatelný. ![]()
já myslela tenhle bez koženky http://www.darababy.cz/…sport-3-2011
To jo ono je to těžké vybírat,a nejhorší když si máš vybrat třeba z 30 barev a líbí se ti jich 5.
Já měla menší výběr loni v létě,ale i tak dobře.Moc bych přemýšlela a mojeho by asi odvezli! ![]()
Už ho slyším-vyber si už konečně nebo jedu dom!
martina79 píše:
To jo ono je to těžké vybírat,a nejhorší když si máš vybrat třeba z 30 barev a líbí se ti jich 5.![]()
Já měla menší výběr loni v létě,ale i tak dobře.Moc bych přemýšlela a mojeho by asi odvezli!
Už ho slyším-vyber si už konečně nebo jedu dom!
no to jo
, já nejdřív chtěla tenhle ale modrej, nakonec jsem se rozhodla pro šedej, myslím, že tam taky byl jako novinka. Tak jak jsem ho spatřila..jiný už jsem nechtěla…samozřejmě v rámci možností ![]()
Holky ahoj, prosím o radu.
Rádi bychom pořídili Dorjan 3 line 2011, ale na webech se různí rozměry hluboké korby zevnitř, jakože opravdu jak je zevnitř korbička veliká ![]()
Jde mi o to, že v únoru by mimču byl půlrok a aby se mi tam s fusakem a dekou vešlo
![]()
Předem moc děkuju, mějte se krásně ![]()
Já mám kolekci 2010, mimi rozené konec listopadu, v korbičce jezdí ještě teď (7 měsíců). Mrně má teď cca 70cm a za hlavou ještě kousek místa. Přesedláváme na sporťák, ale protože se otáčí a staví na čtyři a už by lezla ven.
Kolekce 2011 nevím jak je velká, ale můžeš to zkusit srovnat. Já s velikostí naší korby jsem spokojená:-)
miru29 píše:
Rádi bychom pořídili Dorjan 3 line 2011, ale na webech se různí rozměry hluboké korby zevnitř, jakože opravdu jak je zevnitř korbička veliká
Jde mi o to, že v únoru by mimču byl půlrok a aby se mi tam s fusakem a dekou vešlo![]()
Předem moc děkuju, mějte se krásně
Mám ho červený, změřila jsem a vnitřní rozměry korbičky jsou: délka 82 cm, šířka 38 cm, takže půlroční mimčo by se tam s fusakem mělo vejít…
miru29 píše:
Rádi bychom pořídili Dorjan 3 line 2011, ale na webech se různí rozměry hluboké korby zevnitř, jakože opravdu jak je zevnitř korbička veliká
Jde mi o to, že v únoru by mimču byl půlrok a aby se mi tam s fusakem a dekou vešlo![]()
Předem moc děkuju, mějte se krásně
Já ho mám také, a počítám s ním na zimu, to bude malému půl roku (prosinec) a doufám, že mi tam vydrží i déle. Kočárek mi přijde dostatečně velký ![]()
můj budeč mít 10 měsícú a ted ještě spinka v hluboké korbě.má 76cm a když ho posunu do zadu tak ještě má místo v nožičkách.Oni ty mimna mají skrčené nožky.
já jdu taky do rojanu danny sport a už se nemůžu dočkat až ho koupíme, chystáme se tak za měsíc už se těším až budeme jezdit
Jana P. píše:
já jdu taky do rojanu danny sport a už se nemůžu dočkat až ho koupíme, chystáme se tak za měsíc už se těším až budeme jezdit
Jani taky budeme kupovat někdy začátkem srpna ![]()
Ahoj holky, tak jám mám tenhle http://www.darababy.cz/…sport-3-2011 od května, ale bohužel se začala hrozně viklat rukojeť nahoru a dolů, asi o 5 cm, dívala jsem se, ale nejde to nijak přitáhnout. Vlastně celý kočár je nějaký rozvikaný
Dělá vám to taky tak? Moc nevím, co s tím, kdybych to reklamovala, tak nevím, s čím bych měsíc jezdila, ach jo ![]()