DorJan Danny Sport 3 LINE

Máte zkušenost s Dorjan Danny Sport?

Přidejte zkušenost s Dorjan Danny Sport
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2076
14.4.11 11:50

Já viděla ten prestige v hnědý, taky moc pěknej, ale nakonec jsem zvolila radši tenhle, protože tam na tom je semiš a koženka, a obávám se, že se to asi rychle odře a ošoupe. Ale byl fakt nádhernej. Ale podvozky jsou stejný a opravdu je dobře ovladatelný. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3051
14.4.11 13:21

já myslela tenhle bez koženky http://www.darababy.cz/…sport-3-2011

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2076
14.4.11 13:43

Jo aha…no ten je taky moc pěknej…všechny jsou pěkný ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3051
14.4.11 14:37

To jo ono je to těžké vybírat,a nejhorší když si máš vybrat třeba z 30 barev a líbí se ti jich 5. :think: :think: Já měla menší výběr loni v létě,ale i tak dobře.Moc bych přemýšlela a mojeho by asi odvezli! :think:
Už ho slyším-vyber si už konečně nebo jedu dom!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2076
14.4.11 14:54
martina79 píše:
To jo ono je to těžké vybírat,a nejhorší když si máš vybrat třeba z 30 barev a líbí se ti jich 5. :think: :think: Já měla menší výběr loni v létě,ale i tak dobře.Moc bych přemýšlela a mojeho by asi odvezli! :think:
Už ho slyším-vyber si už konečně nebo jedu dom!

no to jo :mrgreen: , já nejdřív chtěla tenhle ale modrej, nakonec jsem se rozhodla pro šedej, myslím, že tam taky byl jako novinka. Tak jak jsem ho spatřila..jiný už jsem nechtěla…samozřejmě v rámci možností :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18584
28.6.11 17:53

Holky ahoj, prosím o radu.
Rádi bychom pořídili Dorjan 3 line 2011, ale na webech se různí rozměry hluboké korby zevnitř, jakože opravdu jak je zevnitř korbička veliká :nevim:
Jde mi o to, že v únoru by mimču byl půlrok a aby se mi tam s fusakem a dekou vešlo :zed: :nevim:

Předem moc děkuju, mějte se krásně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
28.6.11 19:28

Já mám kolekci 2010, mimi rozené konec listopadu, v korbičce jezdí ještě teď (7 měsíců). Mrně má teď cca 70cm a za hlavou ještě kousek místa. Přesedláváme na sporťák, ale protože se otáčí a staví na čtyři a už by lezla ven.
Kolekce 2011 nevím jak je velká, ale můžeš to zkusit srovnat. Já s velikostí naší korby jsem spokojená:-)

miru29 píše:
Rádi bychom pořídili Dorjan 3 line 2011, ale na webech se různí rozměry hluboké korby zevnitř, jakože opravdu jak je zevnitř korbička veliká :nevim:
Jde mi o to, že v únoru by mimču byl půlrok a aby se mi tam s fusakem a dekou vešlo :zed: :nevim:Předem moc děkuju, mějte se krásně :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18584
28.6.11 19:58

Děkuji moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janulemalina
28.6.11 20:34

Mám ho červený, změřila jsem a vnitřní rozměry korbičky jsou: délka 82 cm, šířka 38 cm, takže půlroční mimčo by se tam s fusakem mělo vejít…

miru29 píše:
Jde mi o to, že v únoru by mimču byl půlrok a aby se mi tam s fusakem a dekou vešlo :zed: :nevim:Předem moc děkuju, mějte se krásně :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
2076
28.6.11 22:10

Já ho mám také, a počítám s ním na zimu, to bude malému půl roku (prosinec) a doufám, že mi tam vydrží i déle. Kočárek mi přijde dostatečně velký :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18584
29.6.11 07:39

Holky děkuju Vám moc, takže jdem do něj taky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3051
29.6.11 12:40

můj budeč mít 10 měsícú a ted ještě spinka v hluboké korbě.má 76cm a když ho posunu do zadu tak ještě má místo v nožičkách.Oni ty mimna mají skrčené nožky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jana P.
4.7.11 16:29

já jdu taky do rojanu danny sport a už se nemůžu dočkat až ho koupíme, chystáme se tak za měsíc už se těším až budeme jezdit

• Citovat
  • Upravit
18584
4.7.11 16:41
Jana P. píše:
já jdu taky do rojanu danny sport a už se nemůžu dočkat až ho koupíme, chystáme se tak za měsíc už se těším až budeme jezdit

Jani taky budeme kupovat někdy začátkem srpna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janulemalina
14.9.11 10:08

Ahoj holky, tak jám mám tenhle http://www.darababy.cz/…sport-3-2011 od května, ale bohužel se začala hrozně viklat rukojeť nahoru a dolů, asi o 5 cm, dívala jsem se, ale nejde to nijak přitáhnout. Vlastně celý kočár je nějaký rozvikaný :-( Dělá vám to taky tak? Moc nevím, co s tím, kdybych to reklamovala, tak nevím, s čím bych měsíc jezdila, ach jo :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4