Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, nemáte někdo zkušenosti s kočárkem Implast ecoline CARO? Líbí se mi v mnoha směrech a je houpací,což je super. Ale nemůžu uvěřit rozměru korby 73 cm délka. To jsem ještě neviděla. Jó u designově supr moderních kočárků dejme tomu, ale tohle je normální kočárek s klasickým podvozkem do terénu a nemůžu věřit rozměru. Děkuju za radu
HANKA
Znaku Implast bych si již nikdy nepořídila, i kdyby podle parametrů sliboval kdoví co. Měli jsme Implat bolder SD a byla to šunka všech šunek, navíc nebezpečná pro dítě. NEBRAT!
Já mám Implast Eco line CANU 2010 a zatím maximální spokojenost po všech stránkách. Opravdu veliká korba…větší jsem zatím neviděla.
Děkuju Monchhi, Eco line se mi líbí hodně moc. Už jsem upustila od velkých kol bez aretace. Říkáš velká korba? To je super,já mám termín v červenci a dítě budu vozit v zimě,takže nemůžu mít nějak malou korbu. A jezdíš s timhle kočárkem v terénu taky? Já budu jezdit v terénu. Máš s tím nějaké zkušenosti? A ještě jedna další a pro mě nejpodstatnější věc. Jak je ten kočárek odpružený a jestli vůbec. Normálně,na místě,když stojí,jestli pruží když se opřeš do rukojeti. Takhle je skvělej jeden můj tip,favorit,žádnej jinej kočárek není takhle skvěle odpruženej (až na vyjímky ty nemoderní klasiky Inglesina,Marita,…ty jsou až houpací), ale radči bych brala Implast. Je hezčí ![]()
Knizska píše:
Znaku Implast bych si již nikdy nepořídila, i kdyby podle parametrů sliboval kdoví co. Měli jsme Implat bolder SD a byla to šunka všech šunek, navíc nebezpečná pro dítě. NEBRAT!
Taky máme implast bolder SD. S hlubokou korbou jsem byla celkem spokojená, je opravdu hodně prostorná a dá se polohovat takže malá v ní mohla být hodně dlouho, ale se sporťákem je to pravý opak - je malinký, úzký a hlavně krátký a budem asi muset pořídit jiný, aby se tam malá i příští zimu vešla, teď je jí rok, takže na to bacha. Celkově bych už do implastu nešla, úplně nejlevnější nebyl a čekala jsem od něj víc, natož ty problémy s bezpečností ![]()
Hanusko, určitě se setkáš i s negativníma zkušenostma, hlavně s jeho předchůdcem Boldrem SD. Tam byl problém se špatně uchycenou korbou ke konstrukci, která se posouvala… U Canu už je to uchycení řešený jinak a je to bezpečný.. Možná proto je celkově firma Implast odsuzována. Já píšu za sebe: v korbičce je ještě taková vložka na sucháč, kterou můžeš sundat a bude z toho opravdu vana! Super rychlý a jednoduchý skládání kočárku, do terénu vyzkoušeno (kamenitá cesta)a u mě spokojenost. Odpružení dobrý, pravě proto je dobrej i do terénu, vyhovuje mi i aretace, která jde i zamknout…třeba když s tím jede moje mamka, která na tyhle vymoženosti není zvyklá..já ji teda používám skoro pořád. Jinak se mí libí jednoduchost kočárku, žádný přeplácaniny..