Kočárek Implast-Ecoline CARO

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
126
3.4.11 22:40

CARO

Ahoj holky, nemáte někdo zkušenosti s kočárkem Implast ecoline CARO? Líbí se mi v mnoha směrech a je houpací,což je super. Ale nemůžu uvěřit rozměru korby 73 cm délka. To jsem ještě neviděla. Jó u designově supr moderních kočárků dejme tomu, ale tohle je normální kočárek s klasickým podvozkem do terénu a nemůžu věřit rozměru. Děkuju za radu

HANKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2977
4.4.11 09:32

Znaku Implast bych si již nikdy nepořídila, i kdyby podle parametrů sliboval kdoví co. Měli jsme Implat bolder SD a byla to šunka všech šunek, navíc nebezpečná pro dítě. NEBRAT!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
4.4.11 12:27

Děkuju za názor, vážně. Budu ráda za další

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
4.4.11 15:56

Já mám Implast Eco line CANU 2010 a zatím maximální spokojenost po všech stránkách. Opravdu veliká korba…větší jsem zatím neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
10.4.11 00:12

Eco line

Děkuju Monchhi, Eco line se mi líbí hodně moc. Už jsem upustila od velkých kol bez aretace. Říkáš velká korba? To je super,já mám termín v červenci a dítě budu vozit v zimě,takže nemůžu mít nějak malou korbu. A jezdíš s timhle kočárkem v terénu taky? Já budu jezdit v terénu. Máš s tím nějaké zkušenosti? A ještě jedna další a pro mě nejpodstatnější věc. Jak je ten kočárek odpružený a jestli vůbec. Normálně,na místě,když stojí,jestli pruží když se opřeš do rukojeti. Takhle je skvělej jeden můj tip,favorit,žádnej jinej kočárek není takhle skvěle odpruženej (až na vyjímky ty nemoderní klasiky Inglesina,Mari­ta,…ty jsou až houpací), ale radči bych brala Implast. Je hezčí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
260
10.4.11 19:13
Knizska píše:
Znaku Implast bych si již nikdy nepořídila, i kdyby podle parametrů sliboval kdoví co. Měli jsme Implat bolder SD a byla to šunka všech šunek, navíc nebezpečná pro dítě. NEBRAT!

Taky máme implast bolder SD. S hlubokou korbou jsem byla celkem spokojená, je opravdu hodně prostorná a dá se polohovat takže malá v ní mohla být hodně dlouho, ale se sporťákem je to pravý opak - je malinký, úzký a hlavně krátký a budem asi muset pořídit jiný, aby se tam malá i příští zimu vešla, teď je jí rok, takže na to bacha. Celkově bych už do implastu nešla, úplně nejlevnější nebyl a čekala jsem od něj víc, natož ty problémy s bezpečností :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
12.4.11 20:54

Hanusko, určitě se setkáš i s negativníma zkušenostma, hlavně s jeho předchůdcem Boldrem SD. Tam byl problém se špatně uchycenou korbou ke konstrukci, která se posouvala… U Canu už je to uchycení řešený jinak a je to bezpečný.. Možná proto je celkově firma Implast odsuzována. Já píšu za sebe: v korbičce je ještě taková vložka na sucháč, kterou můžeš sundat a bude z toho opravdu vana! Super rychlý a jednoduchý skládání kočárku, do terénu vyzkoušeno (kamenitá cesta)a u mě spokojenost. Odpružení dobrý, pravě proto je dobrej i do terénu, vyhovuje mi i aretace, která jde i zamknout…třeba když s tím jede moje mamka, která na tyhle vymoženosti není zvyklá..já ji teda používám skoro pořád. Jinak se mí libí jednoduchost kočárku, žádný přeplácaniny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
6.5.11 23:42

Děkuju vám za rady,je to názor od názoru :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí