Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky
má kamarádka má za 14dní porodit a požádala mě abych se tu zeptala na vaše zkušenosti s tímto kočárkem ![]()
Máte zkušenost s Tako Jumper GT?
Přidejte zkušenost s Tako Jumper GTahoj, já ho mám a od začátku jsem s ním měla problémy. První začalo s hlubokou korbou, v adaptérech si to hodně sedlo a dost mi korba nadskakovala, malá tam byla jako naklepaný řízek, reklamaovala jsem to a po měsíci mi řekli, že to neuznávají
a že to musím promazávat. Pak manžel přišel na to, že u zadních kol jsou šrouby, které se povolí nebo utáhnou a tím se reguluje pérování (v obchodě to nevěděli), bylo to lepší, ale ne ono. Prý si plasty sednou
. Sportovní korba se mi vůbec nelíbí, ale zase je celkem prostorná a má pár vychytávek. Ještě se mi stalo, že jsem kočár vytahovala z auta a zlomilo se mi kolo, ale to nám uznali a dali nový disk, akorát trochu jiný design, protože ten náš úž nedělají
. Nejlepší byla autosedačka, fakt super
. Ale když vidím kamarádky, všichni mají problém s kočáry ať je to jakákoliv značka. Mě hodně naštvala ta hluboká korba, ale kamarádka to měla ok, tak jsem měla asi špatný kus. Tak to je má zkušenost, jinak barvy vůbec nevybledly
A je dost těžký, malá má 12 kg, tak je to docela záhul, je jí 16 měs.
Já ho měla 4 měsíce a byla jsem spokojená jen je hrozně těžkej a ten sporták se mi nelíbyl že je hrozně tvrdej malej v něm řval jak tur. Tak jsem ho prodala a koupila prímově vypolstrovanej a v něm si lebedí.Celkově neni špatnej jen ten sporták nic moc
tak děkuje za odpovědi
nechce nalítnout je to její první mimi… já jí neporadím takové kočárky jsem neměla
i když tento se mi taky moc líbí ale já osobně bych volila tento ale od jiné značky
myslím podobný,ale já na to mám ještě čas ![]()
Ahoj sice nemam ale mam Tako xjumper a jsem zatim spokojena teprve ho mame pul roku meli jsme jiny ale ten jen pujceny jinak co muzu rict na dnesni kvalitu kocarku des za hodne penez asitak
![]()
kibooolka píše:
tak děkuje za odpovědinechce nalítnout je to její první mimi… já jí neporadím takové kočárky jsem neměla
i když tento se mi taky moc líbí ale já osobně bych volila tento ale od jiné značky
myslím podobný,ale já na to mám ještě čas
Kamradka ma tomu memu dost podobny V-travel toje
jojo je to tak na prd
je to 5let co jsem kupovala první kočár a takový byli ty klasický s tou taškou nosnou… ale ted? 20.000 fakt za nic
nejsem cvok abych takový koupila
shodli jsme se s manžou že my dáme max 7,500,– ![]()
Já ho mám
. Za sebe musím říct, že jsem spokojená. Cena odpovídá kvalitě. Problém s hlubokou korbou jsme neměli. Držela pěkně, nijak nehopsala. Sporťák se mi ze začátku moc nelíbil, ale teď když ho používáme jsme ocenili pár vychytávek. Jde dát po i proti směru jízdy. Polohování do úplného lehu, i do sedu. Pásy, madlo ok. Jediné s čím jsme měli problémy byla kola (pořád jsme píchali + jednou mi taky přední kolečko při procházce vypadlo
). Kočárek jsme kvůli tomu reklamovali. Servis byl vynikající - výrobce nám dal úplně nový podvozek
a ten je výborný. Takže za mě ok
. Šmejd se najde i mezi xkrát dražšími kočárky
.
zítra to dám kamarádce přečíst je to sousedka
já osobně si počkám zda ho koupí
a podle toho jak bude spokojená si ho koupím taky
![]()
Ahojky, zajímalo by mně jestli si tvoje kamarádka nakonec Jumper gtx koupila nebo ty a jak jste spokojené. Mně se líbí, ale podle diskuze je to 50/50. Moc děkuju, termín se mi blíží a pořád nevím co vybrat ![]()
Případně kdyby měl někdo další zkušenosti s tímto kočárkem, tak to sem určitě vložte ![]()
ajoj já ho ted prodavam my ho uzili naplno za me je super korba dlouha prostorna a spoustu vychytavek za me palec nahoru ![]()
Ahoj,tak já jsem tenhle kočárek měla a byla jsem max.spokojená…žádné vady nebyly a slouží dosud(prodala jsem jej kamarádce a stále je s ním spokojená) ![]()
Takže za mě můžu jen doporučit ![]()
ahoj, já mám tako jumper x.. Koupila jsem ho od maminy, která ho měla rok… a zatím spokojenost,kolečka super za barákem máme tankodrom a zvládáme to krásně…zatím máme vyzkoušenej jen hlubokej a nevím, jak dlouho u něj zůstaneme, malá má ve 2 měsících 7 kg a když jí tam dám v kombinéze a ve fusaku, tak je jí hlavně na šířku tak akorát
stál mě i s autosedačkou 3000 takže to byla opradu hodně dobrá koupě ![]()
díky, čekám mimi koncem března, takže moc nepočítám, že bych ho vozila ještě v zimě v hluboké korbě. Ještě se mi líbí kočárek Adamex Cosmos, ale recenze nemůžu žádné najít
.