Existuje větší nočník?
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Máte někdo zkušenost s tím to nočníkem??? http://i.mimibazar.cz/…20749892.jpg
Zajímá mě jestli je větší a jestli je ten předek dost vyvýšenej pro chlapečky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Terezie231 máme ho doma pro holčičku. Zdá se mi menší, než co máme ještě jiný doma
pro kluka si myslím, že by šel, ale je užší
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Používala ho švagrová pro svého klučinu, nestěžovala si. Já mám doma pro malého jiný, tento ale máme na zahrádce, pro kluka bude fajn.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anonymka227 Tak ten taky máme doma a pro kluka je blbej, čurá věčně vedle
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Terezie231 To z toho zelenýho si myslim, že nebude
ale je fakt takový menší než ten fialový. Malá má ráda oba ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Terezie231 máme jak ten ikea zeleny, tak ten z obrazku nize. Pro kluka mi ten zeleny prijde nejlepsi z nocniku, co jsme vyzkouseli. Ta cast vepredu je vyssi, nez u jinych nocniku.
- Citovat
- Upravit
Ahoj, nemáte náhodou někdo tip na nočník pro vyšší (starší) dítě? Dítě má 110 cm, stále chodí občas na nočník a potřebovali bychom tip na nějaký vyšší, aby se na něj neskládalo jak metr ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme obyč z Ikea a přijde mi větší. Tedy o dost než obyč ze sklepu. Navíc se suprově čistí, vybereš jenom ten vklad. Pro kluka je tam navíc takové vyvýšení zepředu, ať to nejde, kam nemá. Za nás taky pro kluka nejlepší nočník. Starší ho teď zase začal používat - má už 3,5 roku a velikost pořád ujde.
- Citovat
- Upravit
Také máme úplně obyčejný z Ikeii. A nechtěj vědět, jak velké dítě na něj ještě dokáže chodit. Dcera je autistka.
- Citovat
- Upravit
@krecik.dzungarsky píše:
Také máme úplně obyčejný z Ikeii. A nechtěj vědět, jak velké dítě na něj ještě dokáže chodit. Dcera je autistka.
Dcera taky právě, má přes pět let a záchod pořád nějak nezvládá. Nočník taky moc ne, protože si na něj musí sednout a netrefí se, že
tak dík, zkusíme ten.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit