Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky potřebuji poradit, protože už jsem jaksi bezradná, hledám někaj kočárek tedy sporťák, málá ted začne 8 měsíc. Jestli tojkolka nebo čtyřkolka to je celkem jedno, ale s pár požadavky. Máme totiž panelákový výtah s těmi starými dvojtými dveřmi, které se ještě otvírají dovnitř. Tak aby jsme se tam vešli měli jsme vyhlídnutý peg perego GT3
Ale je na délku pro nás nemyslitelný skrz ten výtah což mě moc mrzí
Tak hledám teda spíše trojkolku, ale vesměs je to jedno, hlavně ne aby byl těžký, hlavně aby byl prostorný, aretovací přední kolečko/kolečka, polohování do lehu by bylo super a polohovací nožičky, otočná sedačka už by snad ani nemusel,a být už by to malé snad nemuselo vadit, uz je dost velká, no a hlavně asi takový koč , který zvládne terén.
Asi hodně požadavků
Poraddíte někdo nějaký typ?? Díky moc ![]()
Já jsem si teď koupila jané slalom pro a jsem opravdu nadšená. Nevím jak do výtahu, ale snad se vejde. Já jsem moc spokojená je velkej a super se s ním jezdí. Ale kočárků je spousta ![]()
Nevím, zda myslíme stejný typ výtahu, ale měli jsme v paneláku před výměnou snad ten s nejmenší kabinou a dveře se otevíraly dovnitř a nevešel se tam snad žáný kočár bez složení
. Možná nějaké menší golfky.
no taky mě napadl Slalom pro, protože máme malilinkej výtah a vejdem se s velikou rezervou a je to lehoučkej ovladatelnej kočár a ještě navíc kvalitní a krásnej
ale musíš si to raději oměřit v tom výtahu
Lucie1977 píše:
no já bych na zimu do golfáčů určitě prcka nedávala
Já taky ne, hlavně jsou poněkud blbé do sněhu a terénu vůbec. Jen jsem psala, že do našeho stearého výtahu se prostě žádný kočár nevešel, kromě golfek ![]()
U nás máme výtah nový, čili no problem
Ale u mamči je eurovýtah narvanej do starý klece, čili na palici!
Mám Jané slalom 2011 a jezdím tam s ním tak, že kočár nakloním na přední kolo a vyjedu
Pochopitelně malá celou dobu sedí v kočáře, zvládneme takhle vyjet a samo jí nevyklopím ![]()
Jinak myslím, že 8 měs. je dost malá, aby jen čučela dopředu, víc potřebuje „pokec s mámou“
Ale každýho věc. Taky na zimu je to lepší, když jí máš k sobě, aspoň jí schováš před větrem
![]()
Mno, s kočárem neporadím, naštěstí jsem to řešit nemusela výtah nemáme. Bydlím teď v době ve 3 patře a čekám děcko, budu ho muset tahat do toho třetího v ruce v jakémkoli věku protože výtah tu neni a celej kočár tahat nebudu, zustane dole v kočárkárně.
Nicméně, první prcek šel do sporťáku v 7mi měsících a rovnou otočenej ode mě a nemám pocit že by mu to nějak uškodilo. Radši se kooukal do světa, pokecu s mámou má dítě víc než dost doma. ![]()
Mám Dorjan Prestige a dostanu se s ním i do těchto výtahů,co píšeš.
Reni…a ani z rohu do rohu PP nenacpeš??
Máme taky malej výtak,jela jsem kolečkem do rohu,zvedla madlo a šlo to…
Ahoj, řešila jsem stejný problém, než nám vyměnily výtah a měla jsem zkontrolováno, že do tohoto výtahu se vejde Teutonie Cosmo, Hartan Racer GT, a Dorjan. Máme nakonec Hartan a jsem max. spokojena. Tak šťastný výběr
A co tento http://www.kocarky.org/…e-whizz.html cena je teda vysoká, ale to u PP GT3 taky. nebo tenhle, ten je podobný, bohužel i cenově
http://www.1000kocarku.cz/…rislusenstvi
Ale ted koukám že nemá polohovací nožičky, hm.
Je to jen taková šikmá podnožka.
no ono je právě problém, že ten náš výtah má na délku jen 136 cm a ještě jak jsou tam ty druhý dveře tak se otevírají dovnitř ![]()
Napíšu ti rozměry našeho výtahu…
kolikrát jsem to holkám měřila
–kopíruju
Tak jsem tam hned běžela,ale je to na rychlo,takže + - nějaké cm.....výtah má šířka 80cm,délka 105 a měřila sem i z rohu do rohu,jk já musím kočárek dát a je to 125cm…
takže zvednout madlo,ještě jde kočárek jako by nadzvednout trošku…a vejde se