Existuje vůbec takový kočár?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2121
23.10.11 11:49

Existuje vůbec takový kočár

Ahoj holky potřebuji poradit, protože už jsem jaksi bezradná, hledám někaj kočárek tedy sporťák, málá ted začne 8 měsíc. Jestli tojkolka nebo čtyřkolka to je celkem jedno, ale s pár požadavky. Máme totiž panelákový výtah s těmi starými dvojtými dveřmi, které se ještě otvírají dovnitř. Tak aby jsme se tam vešli měli jsme vyhlídnutý peg perego GT3 :srdce: Ale je na délku pro nás nemyslitelný skrz ten výtah což mě moc mrzí :(( Tak hledám teda spíše trojkolku, ale vesměs je to jedno, hlavně ne aby byl těžký, hlavně aby byl prostorný, aretovací přední kolečko/kolečka, polohování do lehu by bylo super a polohovací nožičky, otočná sedačka už by snad ani nemusel,a být už by to malé snad nemuselo vadit, uz je dost velká, no a hlavně asi takový koč , který zvládne terén.
Asi hodně požadavků :) Poraddíte někdo nějaký typ?? Díky moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
685
23.10.11 12:10

Já jsem si teď koupila jané slalom pro a jsem opravdu nadšená. Nevím jak do výtahu, ale snad se vejde. Já jsem moc spokojená je velkej a super se s ním jezdí. Ale kočárků je spousta :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
23.10.11 12:14

Nevím, zda myslíme stejný typ výtahu, ale měli jsme v paneláku před výměnou snad ten s nejmenší kabinou a dveře se otevíraly dovnitř a nevešel se tam snad žáný kočár bez složení :zed:. Možná nějaké menší golfky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2245
23.10.11 12:16

no já bych na zimu do golfáčů určitě prcka nedávala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
23.10.11 12:19

no taky mě napadl Slalom pro, protože máme malilinkej výtah a vejdem se s velikou rezervou a je to lehoučkej ovladatelnej kočár a ještě navíc kvalitní a krásnej
ale musíš si to raději oměřit v tom výtahu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
23.10.11 12:19
Lucie1977 píše:
no já bych na zimu do golfáčů určitě prcka nedávala

Já taky ne, hlavně jsou poněkud blbé do sněhu a terénu vůbec. Jen jsem psala, že do našeho stearého výtahu se prostě žádný kočár nevešel, kromě golfek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
23.10.11 12:38

U nás máme výtah nový, čili no problem :palec: Ale u mamči je eurovýtah narvanej do starý klece, čili na palici! :cert: Mám Jané slalom 2011 a jezdím tam s ním tak, že kočár nakloním na přední kolo a vyjedu :palec: Pochopitelně malá celou dobu sedí v kočáře, zvládneme takhle vyjet a samo jí nevyklopím :mrgreen:
Jinak myslím, že 8 měs. je dost malá, aby jen čučela dopředu, víc potřebuje „pokec s mámou“ :hug: :hug: Ale každýho věc. Taky na zimu je to lepší, když jí máš k sobě, aspoň jí schováš před větrem :hug: :palec:

• Citovat
  • Upravit
8561
23.10.11 12:51

Mno, s kočárem neporadím, naštěstí jsem to řešit nemusela výtah nemáme. Bydlím teď v době ve 3 patře a čekám děcko, budu ho muset tahat do toho třetího v ruce v jakémkoli věku protože výtah tu neni a celej kočár tahat nebudu, zustane dole v kočárkárně.

Nicméně, první prcek šel do sporťáku v 7mi měsících a rovnou otočenej ode mě a nemám pocit že by mu to nějak uškodilo. Radši se kooukal do světa, pokecu s mámou má dítě víc než dost doma. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
23.10.11 12:57

Mám Dorjan Prestige a dostanu se s ním i do těchto výtahů,co píšeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65294
23.10.11 13:01

Reni…a ani z rohu do rohu PP nenacpeš??
Máme taky malej výtak,jela jsem kolečkem do rohu,zvedla madlo a šlo to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
23.10.11 13:43

Ahoj, řešila jsem stejný problém, než nám vyměnily výtah a měla jsem zkontrolováno, že do tohoto výtahu se vejde Teutonie Cosmo, Hartan Racer GT, a Dorjan. Máme nakonec Hartan a jsem max. spokojena. Tak šťastný výběr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
23.10.11 13:49

A co tento http://www.kocarky.org/…e-whizz.html cena je teda vysoká, ale to u PP GT3 taky. nebo tenhle, ten je podobný, bohužel i cenově :roll: http://www.1000kocarku.cz/…rislusenstvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
23.10.11 13:51

Ale ted koukám že nemá polohovací nožičky, hm. :nevim: Je to jen taková šikmá podnožka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2121
23.10.11 13:53

no ono je právě problém, že ten náš výtah má na délku jen 136 cm a ještě jak jsou tam ty druhý dveře tak se otevírají dovnitř :((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65294
23.10.11 13:57

Napíšu ti rozměry našeho výtahu…
kolikrát jsem to holkám měřila :mrgreen: –kopíruju
Tak jsem tam hned běžela,ale je to na rychlo,takže + - nějaké cm.....výtah má šířka 80cm,délka 105 a měřila sem i z rohu do rohu,jk já musím kočárek dát a je to 125cm…
takže zvednout madlo,ještě jde kočárek jako by nadzvednout trošku…a vejde se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4