Levný, ale praktický kočárek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
smurfka
20.10.11 18:39

Levný ale praktický kočárek

Ahoj holky..jsem teprve na začátku ale už přemýšlím a šetřím finance na výbavičku. Největší záhul bude kočárek a postýlka se vším všudy asi. Chtěla jsem se zeptat na typ na levný kočárek ( max. do 10 tisíc - ale spíš tak 7-8 ), který je praktický a nejlépe trojkombinace. Prosím o rady a zkušenosti jak se vám s nima jezdí, poruchovost atd. Podotýkám pouze po měste a bez kopců ( jsme na rovince ). Bohužel jsem prvorodička a ještě první v rodine, tak nemám po kom zdědit.. :nevim: a peněz není moc na zbyt.
Děkuji za příspěvky. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1626
20.10.11 18:54

abc design viper s3 :palec: Dá se sehnat nový za sedmičku. Je to tříkolka, krásně se ovládá, zvládne krásně i terén. Dá se na něj usadit autosedačka. Sporťák jde posadit oběma směry-dítko může koukat na tebe nebo do světa. Krásně se skládá třeba do auta, není těžký. O poruchach nevim :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
20.10.11 18:54

http://dorjan.cz/…ry-1-30.html mám tenhle, do deseti tisíc jsme se vešli i s vajíčkem (jel v něm tedy max pětkrát, takže fakt stačilo :lol: ). Prostorný, vložná taška, prostě super :palec: jsou i jiné typy Dorjanu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
20.10.11 19:05

Poridila jsem na MMB trojkombinaci Jane Slalom Pro, po jednom diteti, za 6tis. a nemuzu si ho vynachvalit. Je to trojkolka, ma rucni brzdu, tze skvely na in-liny (na rovinkach fakt vyhoda) a projede jakykoliv teren. Jezdim s nim uz rok, docela ho rasim a je porad super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
20.10.11 19:05

Ahoj. Firkon Verano. Vyhrál dokonce i test spotřebitelů poměrem výkon/cena :wink: . Já jsem s ním moc spokojená :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19746
20.10.11 19:10

Dorjan Danny sport - my měli variantu Prestige :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
20.10.11 19:10
hkac píše:
Ahoj. Firkon Verano. Vyhrál dokonce i test spotřebitelů poměrem výkon/cena :wink: . Já jsem s ním moc spokojená :palec: .

ty jsou pěkné.. :palec:

• Citovat
  • Upravit
smurfka
20.10.11 19:11

holky a jste raději pro trojkombinaci ( využili jste ji ) nebo jste raději proto koupit si na začátek hluboky a potom golfky..( tudíž zvlášt ) :?:

• Citovat
  • Upravit
36544
20.10.11 19:13

V Travel, má odpužený jako žádný jiný, a levná kombinace :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
20.10.11 19:14

Využila jsem trojkombinaci a teď mám zvlášť i sporťák-spojenou rukojeť. Ale kočárek necháváme i na druhé :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
20.10.11 19:15
smurfka píše:
holky a jste raději pro trojkombinaci ( využili jste ji ) nebo jste raději proto koupit si na začátek hluboky a potom golfky..( tudíž zvlášt ) :?:

Tak my jsme v korbě (občas jsme jezdili ve vajíčku), už se mi tam vejde tak tak, takže jdeme do sporťáku (kombinace), golfky máme až na jaro, léto :palec: Je nám 5 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
20.10.11 19:16

v cross - mají ruzne provedení podvozku a nový jsme jej kupovali okolo 9tis i s autosedačkou

• Citovat
  • Upravit
15674
20.10.11 19:17
smurfka píše:
holky a jste raději pro trojkombinaci ( využili jste ji ) nebo jste raději proto koupit si na začátek hluboky a potom golfky..( tudíž zvlášt ) :?:

No přiznám se, že trochu tápu v pojmenování trojkombinace. Za starší dcery byla trojkombinace hluboká korba, sporťák a vložná taška, teď je to asi spíš hluboká+sportovní verze a k tomu autosedačka. Na autosedačce jsme nešetřili a koupili tu nejbezpečnější (a to autosedačky z kombinací spíš nebývají). Na mladší dceru jsem chtěla jen hluboký kočárek, ale ty byly moc drahé, a tak jsem se rozhodla pro Firkon Verano (i se sporťákem vyšel levněji než klasický hluboký kočárek, přitom korbičku má luxusní) s tím, že sporťák třeba nevyužiju. Ale nakonec jsem s ním tak spokojená, že můj původní sporťák po starší dceři odpočívá dál ve skříni :lol: . Kdyby tenkrát existoval Firkon Verano, když se narodila starší dcera, nejspíš by mi stačil na obě holky (maximálně bych pak koupila obyčejné golfky).

Příspěvek upraven 20.10.11 v 19:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
20.10.11 19:18
smurfka píše:
Ahoj holky..jsem teprve na začátku ale už přemýšlím a šetřím finance na výbavičku. Největší záhul bude kočárek a postýlka se vším všudy asi. Chtěla jsem se zeptat na typ na levný kočárek ( max. do 10 tisíc - ale spíš tak 7-8 ), který je praktický a nejlépe trojkombinace. Prosím o rady a zkušenosti jak se vám s nima jezdí, poruchovost atd. Podotýkám pouze po měste a bez kopců ( jsme na rovince ). Bohužel jsem prvorodička a ještě první v rodine, tak nemám po kom zdědit.. :nevim: a peněz není moc na zbyt.
Děkuji za příspěvky. :kytka:

Ahoj na čem bych teda určitě nešetřila je autosedačka sice je hezké že koupíš za 8000 trojku ale aspon do té autosedačky investovat. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10872
20.10.11 19:21

Zrovna prodávám tenhle za 2500 http://www.mojetehotenstvi.cz/…a-jako-darek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie