Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
abc design viper s3
Dá se sehnat nový za sedmičku. Je to tříkolka, krásně se ovládá, zvládne krásně i terén. Dá se na něj usadit autosedačka. Sporťák jde posadit oběma směry-dítko může koukat na tebe nebo do světa. Krásně se skládá třeba do auta, není těžký. O poruchach nevim ![]()
http://dorjan.cz/…ry-1-30.html mám tenhle, do deseti tisíc jsme se vešli i s vajíčkem (jel v něm tedy max pětkrát, takže fakt stačilo
). Prostorný, vložná taška, prostě super
jsou i jiné typy Dorjanu ![]()
Poridila jsem na MMB trojkombinaci Jane Slalom Pro, po jednom diteti, za 6tis. a nemuzu si ho vynachvalit. Je to trojkolka, ma rucni brzdu, tze skvely na in-liny (na rovinkach fakt vyhoda) a projede jakykoliv teren. Jezdim s nim uz rok, docela ho rasim a je porad super.
Ahoj. Firkon Verano. Vyhrál dokonce i test spotřebitelů poměrem výkon/cena
. Já jsem s ním moc spokojená
.
hkac píše:
Ahoj. Firkon Verano. Vyhrál dokonce i test spotřebitelů poměrem výkon/cena. Já jsem s ním moc spokojená
.
ty jsou pěkné.. ![]()
holky a jste raději pro trojkombinaci ( využili jste ji ) nebo jste raději proto koupit si na začátek hluboky a potom golfky..( tudíž zvlášt ) ![]()
Využila jsem trojkombinaci a teď mám zvlášť i sporťák-spojenou rukojeť. Ale kočárek necháváme i na druhé ![]()
smurfka píše:
holky a jste raději pro trojkombinaci ( využili jste ji ) nebo jste raději proto koupit si na začátek hluboky a potom golfky..( tudíž zvlášt )
Tak my jsme v korbě (občas jsme jezdili ve vajíčku), už se mi tam vejde tak tak, takže jdeme do sporťáku (kombinace), golfky máme až na jaro, léto
Je nám 5 měsíců.
v cross - mají ruzne provedení podvozku a nový jsme jej kupovali okolo 9tis i s autosedačkou
smurfka píše:
holky a jste raději pro trojkombinaci ( využili jste ji ) nebo jste raději proto koupit si na začátek hluboky a potom golfky..( tudíž zvlášt )
No přiznám se, že trochu tápu v pojmenování trojkombinace. Za starší dcery byla trojkombinace hluboká korba, sporťák a vložná taška, teď je to asi spíš hluboká+sportovní verze a k tomu autosedačka. Na autosedačce jsme nešetřili a koupili tu nejbezpečnější (a to autosedačky z kombinací spíš nebývají). Na mladší dceru jsem chtěla jen hluboký kočárek, ale ty byly moc drahé, a tak jsem se rozhodla pro Firkon Verano (i se sporťákem vyšel levněji než klasický hluboký kočárek, přitom korbičku má luxusní) s tím, že sporťák třeba nevyužiju. Ale nakonec jsem s ním tak spokojená, že můj původní sporťák po starší dceři odpočívá dál ve skříni
. Kdyby tenkrát existoval Firkon Verano, když se narodila starší dcera, nejspíš by mi stačil na obě holky (maximálně bych pak koupila obyčejné golfky).
Příspěvek upraven 20.10.11 v 19:20
smurfka píše:
Ahoj holky..jsem teprve na začátku ale už přemýšlím a šetřím finance na výbavičku. Největší záhul bude kočárek a postýlka se vším všudy asi. Chtěla jsem se zeptat na typ na levný kočárek ( max. do 10 tisíc - ale spíš tak 7-8 ), který je praktický a nejlépe trojkombinace. Prosím o rady a zkušenosti jak se vám s nima jezdí, poruchovost atd. Podotýkám pouze po měste a bez kopců ( jsme na rovince ). Bohužel jsem prvorodička a ještě první v rodine, tak nemám po kom zdědit..a peněz není moc na zbyt.
Děkuji za příspěvky.
Ahoj na čem bych teda určitě nešetřila je autosedačka sice je hezké že koupíš za 8000 trojku ale aspon do té autosedačky investovat. ![]()
Zrovna prodávám tenhle za 2500 http://www.mojetehotenstvi.cz/…a-jako-darek
Ahoj holky..jsem teprve na začátku ale už přemýšlím a šetřím finance na výbavičku. Největší záhul bude kočárek a postýlka se vším všudy asi. Chtěla jsem se zeptat na typ na levný kočárek ( max. do 10 tisíc - ale spíš tak 7-8 ), který je praktický a nejlépe trojkombinace. Prosím o rady a zkušenosti jak se vám s nima jezdí, poruchovost atd. Podotýkám pouze po měste a bez kopců ( jsme na rovince ). Bohužel jsem prvorodička a ještě první v rodine, tak nemám po kom zdědit..
a peněz není moc na zbyt.
Děkuji za příspěvky.