Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, právě řeším výběr golfek a už jsem z toho úplně mimo. Samozřejmě chci, aby měly všechno : lehké, skladné, snadno ovladatelné, ale by vydržely nerovnosti povrchu, prostorné pro dítě, polohovací nohy, záda do lehu, odepínací madlo, dostatečnou stříšku, velký košík, nánožník i pláštěnku … a taky nízkou cenu
no ale nějak si nemůžu vybrat,každý má něco a něco zase ne.
Jsou lepší dvojitá kolečka nebo je to jedno? Golfky potřebuji spíš na výlety, dovolenou, nákupy .. jinak mám funkční sporták. Kamarádka mi nabízí její téměř nepoužití Zopa Viper 4 (vč.nánožníku, madla, pláštěnky) za super cenu - má s ním někdo zkušenosti ? jaké jsou zápory ?
Díky moc moc za rady, tipy, recenze
ahoj,
já jsem maximálně spokojená s Inglesina Zippy
http://detskezbozi.com/…over-ii.html
jsou to napůl golfky, napůl sporťák, zvládnou velké nerovnosti, mám je vyzkoušené v pohodě na polní cestě, písek na pláži, hlavně terény, ale dají se s nimi „přeskákat“ i schody, složí se do autobusu, dají se táhnout jako kufr za sebou. Mám starší model z roku 2008 a zatím žádná závada a to dostávají zabrat ![]()
Mají vše co požaduješ, jen nejsou tedy lehké - mají 8,5kg , ale to mi nikdy nevadilo, protože jsem je nepřenášela, ale vezla za sebou.
díky za tip, jsou fakt pěkný a věřím, že funknčí. Ale moje cenová představa je tak max. do 3.500,– Kč
vzhledem k tomu, že mám stále sporťák a malý je teprve 15 měsíců, tak se mi nechce do toho „vrážet“ víc peněz
Ahoj, my máme Chicco Multiway. Už toho taky vydržely hodně, jsme moc spokojení. ![]()
http://www.babylife.cz/…adlem-astral
Ahoj my máme peg perego pliko switch, záda jdou do lehu, odepínatelé madlo, prostorný nákpní košík, dvojitá kolečka, a hlavně otočná sedačka po proti směru jízdy jsem s nima spokojená ale už je moc nevyužijem chci je prodat kupovali jsme je v listopadu 2010 takže ještě dlouho v záruce. Pokud by jsi měla zájem ráda pošlu kontakt. Jinak podle mě levné golfky nejsou nic moc měli jsme chico multiway a byli hrozný. A prostorný golfky jsou hlavně ty dražší my jsme se teda moc do žádných nevešli. Polde mě jsou super ty Inglesiny nebo Perego je to určitě lepší komfort pro dítě, protože pak stejně budeš vozit golfky a sporťák bude doma nebude se ti chtít ho tahat, uvidíš tak přeju š'tastný výběr.
Ahoj my máme peg perego pliko switch, záda jdou do lehu, odepínatelé madlo, prostorný nákpní košík, dvojitá kolečka, a hlavně otočná sedačka po proti směru jízdy jsem s nima spokojená ale už je moc nevyužijem chci je prodat kupovali jsme je v listopadu 2010 takže ještě dlouho v záruce. Pokud by jsi měla zájem ráda pošlu kontakt. Jinak podle mě levné golfky nejsou nic moc měli jsme chico multiway a byli hrozný. A prostorný golfky jsou hlavně ty dražší my jsme se teda moc do žádných nevešli. Polde mě jsou super ty Inglesiny nebo Perego je to určitě lepší komfort pro dítě, protože pak stejně budeš vozit golfky a sporťák bude doma nebude se ti chtít ho tahat, uvidíš tak přeju š'tastný výběr.
Čauky, my máme iglesinu trip 2011. Mají v podstatě všechno co potřebuješ. Perfektní je překlápěcí bouda což starší modely nemají.Kolečka máme zdvojená a jezdí se s ní moc dobře.Jinak jsou bez madla, ale dá se dokoupit universální. Máme ho, a je ze stejného materiálu jako golfáč. Takže to je super. Jinak nánožník k ní není. Ale to mi vůbec nevadí, protože jsem si pořídila fusak od emitexu 3v1 a je to paráda. Na zimu máme stejně sporťák.
![]()
Ahoj, já mám Inglesina Zippy Free,nejdřív jsem měla Inglesina Zippy, to jsem prodala a pak si koupila Inglesinu Zippy Free. Protože jsem prahla po otočné sedačce.
Jinak s Inglesinou Zippy jsem byla moc a moc spokojená. Skládání a rozkládání jednou rukou. Odpružení koleček, prostornost a tak vůbec, je prostě báječný, vyjmenovávání všech kladů, je na dlohé lokte.
Jsem z Inglesiny fakt nadšená.
Na mimibazaru jde seznat levně Inglesina Zippy. Nedávno jsem tam viděla Inglesinu Zippy ve skvělém stavu kolem 2500,– Kč.
Je to fakt senzační kočár, zvládá všechno skoro jako by to byl sporťák. ![]()
Díky za tipy i rady. Jak jsem ale pak zminovala, tak se chci vejít max. do 3.500,– . Dneska jsem v obchodě ještě koukala na Zopa Jumper, nemá s ním někdo zkušenost ?
jak je to s těmi kolečky - lepší dvojité nebo obyč ?
Ahoj, na aukci jsem našla Inglesinu Zippy za 2300,– Kč
http://www.mimiaukce.cz/aukce.php?… ![]()
Lucie, prosím o popis per perego - přesně tip, barva a samozřejmě cena a fotka
děkujuuu
Šátečku, je to Peg perego pliko switch barva Java, je to čokoládová hnědá se světlou šedou, mají ho na těchto stránkách www.kocarky-pro-mrnata.cz, kočárek je s nánožníkem, s pláštěnkou a držákem na pití. Polohovací rukojeti, záda do lehu, dostatečně dlouhé polohování nožiček. V záruce je ještě rok a půl kupovaný v praze.Naše fotky přidám jen co mi s tím pomůže manžel v tomhle já sem trošku mimo. Cena by byla 4.500,– to je polovina toho kolik stáli vím, že sháníš levnější, ale to musíš zhodnotit sama zda je lepší mít kvalitní golfky.
lucie a venda píše: Šátečku, je to Peg perego pliko switch barva Java, je to čokoládová hnědá se světlou šedou, mají ho na těchto stránkách www.kocarky-pro-mrnata.cz, kočárek je s nánožníkem, s pláštěnkou a držákem na pití. Polohovací rukojeti, záda do lehu, dostatečně dlouhé polohování nožiček. V záruce je ještě rok a půl kupovaný v praze.Naše fotky přidám jen co mi s tím pomůže manžel v tomhle já sem trošku mimo. Cena by byla 4.500,– to je polovina toho kolik stáli vím, že sháníš levnější, ale to musíš zhodnotit sama zda je lepší mít kvalitní golfky.
Ahoj,ještě prodáváš ten kočárek?Hod jsem foto,prosím.Možná bych měla zájem.Děkuji
ahoj, díky moc za nabídku kočárku, ale nakonec ji nevyužiju.