Zopa City vs. Patron Vega

101
12.5.11 19:59

zopa city vs. patron vega

Prosím o radu, rozhoduju se mezi gofkama zopa city a patron vega a nejak nevim, ketry si vybrat. Ktery by ste si vybraly vy a proc ? dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Zopa City?

Přidejte zkušenost s Zopa City
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1180
13.5.11 07:37

Ahojky, moje kamarádka má patrona vegu a musim říct že je u něho krátká zádová opěra a má maličká kolečka.A je spíš pro nižší maminky. Já mam 166 cm a je mi akorát. Na mého přítela se 180 cm je už nízký.Jediný co se mi na něm líbí, že se dá z něho udělat letní kočár. Tzn. okolo dítěte je síťovina.Víc se přiklánim k zopě. Já sama mám iglesinu trip 2011 a jsem s ní moc spokojená. A je jí dost podobná. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
15.5.11 10:11

Dekuji :-), jeste teda nakonec vybiram i mezi cybex onyxem. Uz su z toho jelen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
15.5.11 12:26

Tak ty se mi taky líbili, ale štvalo mě že nemá medlo. A neni prý ani universální :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jacakaca
26.5.11 11:08

Ahoj všichni, měla jsem Patron Vega a včera jsem oslavovala, že sem po 2 měsících reklamací dostala peníze zpět. Kolečka patronu Vega jsou hrozně špatný. Jedno kolečko přední bylo lehce ve vzduchu a oni tvrdí, že to je daný už z výroby. Zkoušeli jsme je po více obchodech a dělají to fakt všechny. Takže když sem jela na normálním nerovným chodníku tak najednou kolečko vylítlo do vzduchu a otočilo se na jinou stranu,takže mi to furt cukalo a já se nadřela. Nakonec po pár dnech se jedno kolečko vykloubilo do strany. Po reklamaci mi je zkřivili ještě víc… Ta síťovina se mi na tom moc líbila, ale jsem ráda, že jsem se jich zbavila. A malej když se opřel o hrazdičku a zaskákal si, tak se to celý prohýbalo… Momentálně jsem si vybrala Euro cart lira 2011 3 nebo 4. Zkoušela jsem to v obchodě a strašně se mi líbí… Jdu do něj :) A má taky síťovinu, když bude malej spát. :)

• Citovat
  • Upravit
lulinka10
25.7.11 10:36

Prosím vás proč to píšete na různých diskuzích????
Tam vám váš problém nepotvrdili tak jdete plakat na jiné rameno.
Není moc pěkné, že zošklivujete tento kočárek.
Já ho mám a nemůžu si stěžovat.
Prostě jste chytla zrovna kusovou chybu no, bohužel to se stává.
Tak když vám vrátily peníze tak můžete být ráda a koupit si jiný.

• Citovat
  • Upravit
lulinka10
25.7.11 11:07

a steně jsou ty kočárky tak na 2 roky tak to nemá cenu řešit do detailů.A navíc neexistuje dokonalej kočárek, vždycky se něco najde :cry:
Nejtěžší je když si nějakej koupíte a zjistíte nedostatky až užíváním i přes to že znáte recenze.
Každému vyhovuje něco jiného :evil:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí