Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Konečně jsem po přečtení několika diskuzí vybrala golky
Po synovi mám Jané slalom a golky buggstra, ale toho odvážím na chalupu, protože už je dost zničený. Dcera teď má 8m a vybírala jsem mezi callistem a topazem. Když jsem si včera zkoušela callisto tak je na mě moc vysoký (mám 164). V dětským domě na Libuši mi nebyli schopní říci jaká je boudička na letošním topazovi, jestli je stejná nebo ji měnili jako na callistovi. A vystavený měli jenom callisto 2010 a onyx 2010. Tak jsem si vyzkoušela jen onyx, tak doufám, že s topazem se bude jezdit podobně, ne-li lépe když má odpružený všechny kolečka ![]()
Máte zkušenost s Cybex Topaz?
Přidejte zkušenost s Cybex TopazNemůžu říct na 100%,ale vzhledem k tomu,že je vylepšená boudička i na nejobyčejnějším Ruby,které mám já,tak bude určitě i na Topazu.
teď jsem na netu našla, že i onyx má zip na prodloužní boudičky, takže to bude mít i topaz
na 100 % je na topazu 2011 stejná stříška jako na calistu 2011, je stejná i na onyx a ruby |2011. viděla jsem je v babystaru, kromě rubyho, toho ještě neměli, lle toho jsem viděla na babygizmo na videu..
a topaz jezdí líp než onyx.. ![]()
Na topazu 2011 je stříška se zipem na prodloužení a s okénkem, mám ho čerstvě doma ![]()
A můžu se zeptat jak se jezdí s Topazem ?? Zvažuju zda Topaz nebo Callisto, z důvodu koleček u Callista mi příjdou že budou lepší jízdí vlastnosti,ale raději bych Topaze.. Děkujiii Majka ![]()
calisto je lépe ovladatelné. jednak ta jednoduchá kola a navíc spojená rukojeť. sedák a stříška jsou stejné..
Jojo to vím,s Callistem jsem si pojezdila,je to parádní,ale já nevím jestli musím mít přímo Callisto,potřebuji golfky,na dovču a na klasické šup sem šup tam,do obchoďáku,atd.na léto.Vím že chci Cybexy 2011 už kvůli těm vychytávkám,a celkově se mi líbí,ale spíš Topaz nebo i Onyx by možná stačil.Samozdřejmě spojená rukojeť je ideální a kolečka taky super u Callista,jen si říkám že to je takový druhý plnohodnotný kočár jako mám doma,CC mi příjdou něco víc než jen golfky jsou i těžší a delší než ty 2 typy.Tak nevím,proto mě zajímalo jestli někdo nemá Topaz,zvojená kolečka jaká je jízda.Měly by být suspenzní a odpružené taktéž.Modlo až tak neřeším.Není to pro mě prioritní.Ale i tak děkuji Majka
Ahoj, mě se s topazem jezdí dobře, nějak jsem nezaznamenala moc rozdíl oproti calistu, které jsem zkoušela na prodejně, možná v terénu by to bylo jiné, ale to nemám vyzkoušeno. Vybírala jsem nakonec mezi inglesinou trip a topazem a cybex zvítězil na celé čáře. Sice je o něco těžší než inglesina, ale zato bytelnější a pohodlnější pro dítě. Za mne topaz jasná volba.
Tak to je super,to mám radost za takové pěkné recenze.Do terénu kočár máme
Už jsem stejně víceménně rozhodnutá pro něj. Teď už jen rozhodnout která barva bude nej,protože zase dle obrázku je to jiné než ve skutečnosti,a holt mám problém že tady na severní Moravě je opravdu málo prodejců,kteří nabízí lepší kočáry a mají je ještě k tomu přímo na prodejně k vidění.Ale každopádne díky moc! ![]()
Já bych asi k 11měsčnímu dítěti potřebovala madlo,ale jinak kolečka jsou určitě ok. Já to udrncám i s Rubym,a ten je máze všech Cybexů nejmenší.
Mě teda Callisto přijde super pro roční dítě,ale třeba pro dvouletý už je zbytečný.takže TOPAZ může být rozumný řešení ![]()
Já h taky loni chtěla,ale neměl ještě tu vychytanou boudičku ![]()
A můžu se zeptat proč by jsi potřebovala to madlo u ročního prcka?? Má to nějaký svůj důvod,zkušenost? Beru to spíš tak,že je Topaz skoro stejný(krom madla a koleček)Callistu víc než ty dva další.A užiju jej teď na léto,přes zimu neee a pak další sezonu,je to takový kompromis.
Myslím že to bude ok.
A madlo u Topaze je,teda pokud máš na mysli to co já
madlo vpředu.. ![]()