Cybex Topaz stříška 2011

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Cybex Topaz?

Přidejte zkušenost s Cybex Topaz
Napsat příspěvek
Velikost písma:
24
30.6.11 11:20

Alminka: Jasně, že vyfotím, jen musím počkat až přestane pršet, vyfotím ho venku, doma máme hodně tmu, tak ať to nezkresluje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
30.6.11 11:31

Děkuji moc, jste Zlato ! A myslíte, že jako alternativa za tu fialovou barvičku, která není nikde k sehnání, je to dobrá volba pro holčičku? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maruat
30.6.11 15:55

Cybex Topaz 2011

Dobrý den,jsem také majitelkou Topaze 2011 ale v hnědé coffee barvičce,máme kluka,modrý ani černý jsem nechtěla takový jsme mělý hluboký tak jsem volila hnědou protože Lagoon i když se mi na obrázku líbil tak ve skutečnosti byl moc na mě ostrý zářivý,a barevně se nám k ničemu až tak nehodil…Ale co jsem chtěla říct,zkuste se podívat na www.sambaby.cz Byla jsem konkrétně v tom obchodě,a vím že tam byl zrovna Topaz v krásné fialové barvičce když jsem kočár vybírala,ale pro kluka se nehodil.Tam ho měli skladem určitě..Tak jedině tohle můžu poradit. :-) A kupovala jsem ho v 11 měsících a taky jsem řešila jestli topaz či callisto ale vyhrál Topaz,jak váhou tak cenou,a že má jiná kolečka jsem až tak neřešila,jsou stejně suspenzní jako ty u Callista,řešila jsem madlo vpředu,protože kluk se ještě potřebuje držet je malý,a stříšku prodlouženou a dá se řídit jednou rukou když už je potřeba. :-) My jsme spokojení moc.

• Citovat
  • Upravit
17
30.6.11 16:00

maruat: děkuji moc, ale na tom odkazu se mi nic neobjevilo :?: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
30.6.11 16:10

Už jsem na to přišla, je to totiž sambaby.com ! :-) Děkuji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maruat
30.6.11 16:11

tak zkuste jen do vyhledávače napsat sam baby musí tam být odkaz..Mi to šlo. :-(

• Citovat
  • Upravit
maruat
30.6.11 16:13

jojo je to možné,jsem jelito.. zkuste případně tak i cinkněte přímo na infolinku jestli ho mají skladem.Uvidíte.Přeji štěstí ! :-) :wink:

• Citovat
  • Upravit
10482
30.6.11 16:57

já bych k růžové a fialové asi spíš volila jinou barvu.. pro kluky mám výhradně červené kočáry, protože s modrou vypadají skvěle :mrgreen:

ale spíš jsem chtěla jinou věc, 27m, to už je skoro dost na golfáče typu topaz i callisto.. aspoň pro mě by bylo.. v tom věku jsem na Vojtu měla jen zappa, který byl nahrazen Rubym.. asi už by se mi nechtělo tahat se s 7.5kg kočárem.. - i právě proto zapp šel..
ael samozřejmě nevím, jaký máte režim, jetsli ještě třeba nespinká a tak..
u nás v té době bohatě stačilo Ruby..

jinak callisto má kg 8, topaz 7,5kg.. takže polepšení o 1/2kg..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
30.6.11 17:31

Nataško, děkuji, ale naše malá spí zásadně jen v kočárku:-), buďto na balkoně, nebo při cestě pro brášku do školky…mám ještě i sporťák, ale do města chodím raději s menším kočárkem, aby jsme se všude vešly…Na Ruby jsem také koukala, ale opravdu ještě potřebujeme to polohování… A ad. Zapp-to je největší rachták ze značkových kočárků, co jsem kdy měla možnost u kamarádky vyzkoušet, takže Zappa, za mně nee..
A ještě malá připomínka…včera jsem si stoupla s Callistem na váhu a váží 9,2kg ! Což jsem tedy fakt nečekala.. Zvážím ještě Topaz, až dorazí… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
30.6.11 21:16

tak počasí se nám nevylepšilo, tak jestli nevadí posílám alternativu, našla jsem ve foťáku foto i s malým. Nevím, jestli tato barvička je vhodná pro holčičku, je taková tmavší. Jinak ho máme z toho SAM BABY, a oni ten kočárek skladem přímo neměli, objednávali ho z jiného skladu v čr, čekala jsem na něj delší dobu, a pak na záručáku byl potvrzen ten sklad (už nevím přesně odkud, zdá se mi, že to město je někde v čechách). Nejvíc mě naštvali, když strašně psali , při objednávce nad 4000kč pošta zdarma, z objednávky mi udělali dva balíky, hodili dvě faktury a tak jsem si dvakrát zaplatila poštovné, na druhou stranu malinko to byla moje chyba, nepřiptala jsem se paní, když jsem s ní mluvila po telefónu, myslela jsem si, že zaplatím jen jedno :( nj, jsou vychytralí.Jo, a ještě psali něco o dárku, který jsem stejně nedostala, tak mě teda dost naštvali. …ale je fakt, že i tak mě pořád kočár vyšel na hezké penízky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
30.6.11 21:24

Suesue2:
Děkuji za fotečku, to opravdu není barva pro holčičku :roll:
Dnes jsem do Sam Baby volala a opravdu mají fialový skladem ! Tak jsem jej hned objednala, dorazí v pondělí..Psali také, že je poštovné zdarma..tak jsem zvědavá, jak to nakonec bude…
A jak je možné, že Vám přišly dva balíky? Vždyť kočárek se vejde do jedné krabice, ne?? Když mi přišlo Callisto, tak také bylo v jedné krabici.. :think: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maruat
30.6.11 21:30

Tak jsem ráda že Vám to vyšlo, :-)

• Citovat
  • Upravit
24
30.6.11 21:32

Alminka:
tak to je fajn, že ho opravdu mají. Nemusíte čekat jako já. Já si hned ke kočárku objednala ten držák na láhev a nočník. Proto dva balíky. Klidně mohli nočník dát do další krabice a tu krabici pomocí folie třeba přidělat k té krabicí s kočárkem. Už jsem takhle zabalené balíky viděla vícekrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
30.6.11 21:37

maruat:

Děkuji..už se na něj těším.. :-)

Suesue2:

Aha, tak to potom už chápu, když jste ještě objednávala ještě další věci…ale je fakt, že mohli k té velké krabici tu malou přivázat.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
30.6.11 21:55

Njn, jsou to obchodníci, a snaží se co nejvíc vydělat. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie