Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Cybex Topaz?
Přidejte zkušenost s Cybex Topazalminko, já taky stála s CC na váze a ukázala 8kg
i u kamarádky. a když jsem těžkala nomada proti CC byl nomad těžší. aten má mít 8kg, vážily jsme u nomada podvozek a měl 6kg.
že by byla kol 09 o tolik lehčí než 11? ??
jetsli spinká v kočárku, tak to pak naprosto chápu.. na to ruby není..
Vojta mi od 2 let přes den nespí a když usnul, tak v zappovi spal krásně.. on zásadně od mala usínal v sedě, i ve sporťáku..
![]()
Nataša:
Já vážila na digi váze a na dlažbě, takže by to nemělo zkreslovat, jako na koberci-nevím, kde jste měla váhu Vy (tam prý může být i kg rozdíl)..Ale je divné, že by ta nová stříška 11 dělala takový rozdíl oproti 09 ![]()
(Nomada jsem kdysi také vážila a měl komplet i s potahem něco málo přes 11kg)
![]()
Ahoj uživatelky Topaze, ráda bych se zeptala, zda teď v létě nevadí, že ve stříšce okénko, které se nedá zakrýt? (samozřejmě je asi možné použít plenu nebo něco jiného, ale nevím, jestli by se mi to chtělo). A jak jste i po delší době spokojené? Na některých diskuzích jsem četla, že se různě trhá polstrování apod., je to pravda? Díky moc.
Ahoj Medeno,zrovna jsem se vrátila v neděli pé 10dnech z chorvatska,a kočár jsme plně využili od rána do večera když slunce svítilo,i na spaní,mám 13měsíčního syna,takže mi spával v něm kyž jsme byli u vody.Aspoň za mě píšu,jakmile se stříška sklopí přes okýnko nesvítí nic,já okýnko využívala na to když jsem se za jízdy koukala na syna jestli spí,abych nezahlížela ze předu pod stříškou.Za nás spokojenost a sklopilelná stříška ideální i při sezení dítě je schované ve stínu ale krásně vidí ven.To byl také jeden mála z důvodu proč jsem si jej vybrala.Ta stříška.Mějte se Majka
Díky moc za odpověď. Já chci právě golfky hlavně kvůli dovolené, jinak jsem spokojená se sporťákem. Zase na druhou stranu, když se budou pořizovat, tak chci aby za něco stály a mohla jsem je používat i po Praze a když někam jedem, jelikož sporťák nám zabere půl auta. A zkoušeli jste i trochu nějaký terén? Myslím teda spíš jízdu po trávě, kostkách apod., je mi jasné, že do lesa to asi nebude
… Byla jsi spokojená?
Joo chápu,já to taky tak brala,kolečka má suspenzní,měkčí plast,po terénu jsme taky jezdili lesní cestičky,tráva není problém,kostky pocítíš u každých golfek,ale po kostkách taky jezdíme,když jsou,ale ve většině spíš klasické cesty co tu máme v okolí.Jinak stále používám Slalom s gumovými koly.Ale mě maximálně účel splnil na dovči tou clonou,nemusela jsem řešit plínu přes stříšku,jak jsem to tam běžně viděla.A celková jízda,a užívání i před dovčou za mě spokojenost,no. ![]()
Tak super, díky moc
. Teď ještě vyrazit do obchodu okouknout v reálu, a snad máme vybráno ![]()
No to je nejlepší pokud máš možnost,vyzkoušej si ho určitě,osahej,dítě v něm povoz.. ![]()
Povozit v něm dítě… V sobotu jsme byli jen tak kouknout, co vůbec v obchodech je, udělat nějaký předvýběr. Takové scény, jako když jsme ho do něčeho posadili, jsem dloooouho nezažila.
Ale určitě se podívat pojedu, už jenom kvůli barvám… Díky moc ![]()
Ještě bych se chtěla zeptat, jakou máte zkušenost s uchycením madla před dítětem? Byla jsem se podívat v obchodě, kočárek se mi docela líbil, ale to madlo mi přišlo takové fórové, oproti třeba Pliku Si… Nevadí to? A nemáte někdo náhodou barvu Cactus? Nebylo by foto? Díky ![]()
medeno, CC má madlo stejné a M. se to hrozně líbí, táhne si ho k sobě, a žužlá.. nevím, jak to bude, až bude starší, ale zatím je to super ![]()
U nás madlo neobstálo, mály ho tam nechce, kope do něj. Navíc nám tam nějak blbě drží, ale jelikož ho nevyužíváme, tak to neřeším. Jinak spokojenost s topazem stále větší a větší. Hlavně ta různě polohovatelná stříška. U jiného kočárku než značky cybex jsem tak vymakanou stříšku neviděla. Potah se netrhá, kočárek má stále stejnou barvu.Jinak k tomu terénu, polní cestičky, trávu bez problému zvládne, ale kamenitá nezpevněná cesta už je problém, není to hold teréňák ![]()
Moc dekuji za odpovedi. A jeste jeden dotaz- jak je to s nastavitelnosti rukojeti? Dnes jsem se byla znova podivat v obchode, a pry polohovaci neni… ani jsem tam nenasla zadnou pojistku, nic…Tak nevim. Me je to asi jedno, ta zakladni vyska mi asi vyhovuje (mam 175), ale nevim, co pritel (cca 190)…
Medeno rukojeť není určitě nastavitelná,jsou tam sice takové zapuštěné cuplíky ale to je na vysunutí celé rukojeti pryč,není polohovací..
Ale já mám 172 mi to nevadí a manžel 190 taktéž a jezdí se mu dobře co vím. ![]()