Cybex Topaz stříška 2011

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Cybex Topaz?

Přidejte zkušenost s Cybex Topaz
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5352
13.10.11 22:43

Tak ať jsi spokojená a dobře se ti jezdí. Pro mě by to asi nebylo. Já jsem ujetá na ten klasickej deštníkovej tvar :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.3.12 19:12

Ahoj holky, chci se zeptat, když jste skládaly nového topaze dohromady a nacvakly jste stříšku, neměly jste ji náhodou pokřivenou? Dneska mi ho dovezli a když jsem ho poskládala a zkoušela polohovat stříšku, všimla jsem si, že ty výztuže jsou nachýlené na jednu stranu - jakoby to bylo blbě dané v krabici. Manža se to sice snažil srovnat, ale není to úplně dokonalé a já se bojím ať to nepraskne, i když je to dost pružné. Tak teď nevím jestli reklamovat nebo rovnat :? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
14.3.12 21:34

No já si toho všimla v Malvíku, když jsem se na něj byla podívat. Tam vystzavený kočárek měl aké boudičku celou pokřivenou. Bylo to takové lagricové, jak se říká u nás na Moravě. To byl také jeden z důvodů proč jsem si koupila Maclarena - ten rozdíl v kvalitě je opravdu nesrovantelný. Takže nevím, jestli uspěješ s reklamací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maruat
16.3.12 20:23

Ahojky tak mě napadlo,a máš na té konstrukci,srovnané oba pojezdy stejně ?? Ta bouda je totiž pojízdná nahoru dolů,jakoby pro menší,větší dítě,když sedí.tak jestli to třeba v pravo nemáš na té jedné straně níž a na levo výš ty packy co jsou nacvaknuté na konstrukci,a neháže to tím pádem boudu do křiva.Ať to třeba manžel nerovná,a pak bude problém v tomto.:-) Já jen že jsem měla podobný problém,a v tomto to bylo :-) Měj se Maja

• Citovat
  • Upravit
136
17.3.12 09:20

No zdar, tak já mám tento týden nového Topaze, a všimla jsem si toho taky, ale jak píše Maruat, bylo to hodně způsobeno tím, že pojezdy nebyly ve stejné výšce. Ale i přestože jsem je srovnala, určité vychýlení tam je, ale zase bych řekla, že se to používáním a skládáním vyrovná, ale trochu mě to zarazilo. Není to prostě ideální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí