Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj
Malej má dva a půl roku a scháním mu nějaké golfky když sním jdu nadelší procházku tak beru radši sebou sporták ale ten je moc těžký no a náš brouček není žádné tintítko a já rambo abych ho táhla v náruči až ho budou bolet nožičky tak prosím o radu a vaše skušenosti na jaké se zaměřit
já v místě bydliště vídám jedny maclareny, chlapečkovi je určitě přes 3r, bytelné mi přijdou dost, ale překvapilo mě, že sedátko je vlastně obdobně velké jak u klasických golfek, nemá možnost si opřít hlavu když usne, i opěrka nohou mi přišla nějak moc blízko sedátku, takže má nohy hodně pokrčené.
Záleží na tom, zda ještě někdy vytuhne (můj dvouleťák tuhne odpoledne spolehlivě i na 4h
), takže pro mě než nosnost by byla důležitá ložná plocha, možnost stínění a celková stabilita.
Gladys fakt jsou tak malé?já je v reálu neviděla,tak dík za info,už jsem o nich uvažovala,malý mi taky občas vytuhne v autě a pak je problém a má už 19kilo,zatím likvidujem golfáč co je do 15 ![]()
Ahoj,
já mám MacLareny..konkrétně Techno XT. Sedátko je široké asi jako jiné golfky. Tj. 30 cm…širší jsou Techno XLR, mají 36 cm, ale už stojí celkem dost. Ale kdybych to věděla, asi bych si ty dva litry doplatila (oproti ceně XT), prže je to v zimě s fusakem k nezaplacení a mám taky obříka, byť proti tobě jen 13 kilového ![]()
Jinak jsou fakt dobrý, stabilní, kolečka 17 cm, odpružený a jdou do lehu.
Příspěvek upraven 04.05.11 v 21:33
Ajka a Domi píše:
Gladys fakt jsou tak malé?já je v reálu neviděla,tak dík za info,už jsem o nich uvažovala,malý mi taky občas vytuhne v autě a pak je problém a má už 19kilo,zatím likvidujem golfáč co je do 15
Vetsina golfacu jsou do vice nez 15kg ta hranice dle EU.
kattkka píše:Ajka a Domi píše:Vetsina golfacu jsou do vice nez 15kg ta hranice dle EU.
Gladys fakt jsou tak malé?já je v reálu neviděla,tak dík za info,už jsem o nich uvažovala,malý mi taky občas vytuhne v autě a pak je problém a má už 19kilo,zatím likvidujem golfáč co je do 15
Jojo, ale Maclareny jsou do 25 kg..jen to nějak testováni v EU nedovoluje či co, tak se v oficiálních papírech uvádí 15 kg..ale ty samý mají pro USA deklarovanou nosnost 25 kg.
ja mam dite 17 kg a vozim ho v espiro magic ,, super odpruzene a ani necitim ze ho vezu jsem s nim strasne spokojena trosku jsem se bala rikam zadna znacka ale nakonec fakt cumime hehehe,, ma rukojet spojenou nebo jako golfky espiro magic 3 nebo 4 ,, maclaran je moc krasny
ted si kamoska koupila skoro 10 000 i s tou taskou,, zas tak odpruzeny mi nepripadl ,, ale to se mi mozna jen zdalo nijak jsem ho vylozene nestudovala,,
jinak jsme drive pouzivali chicco trio for me,,, a pak jane ,, chicco prodala, jane schovala a espiro od pozdzimu uzivame :_)0
cybex ruby. vleze se mi v pohodě ještě 3.5 leté dítě, ne že bycho ho vozila, ale ruby stále tvrdne doma.. ) a někdy ho u garáže najde a chce si sednou do kočárku jako brácha..
taky jsem ho nedávno vezla v calistu, když nám na nákupech usnul.. a vlezl se taky krásně..
ale pro tak velké dítě Ruby ideální!!!!
plaminek:
Teď jsem nedávno golfky s větší nosností studovala.. Maclaren XLR (cca 29kg), nebo Baby Jogger City Mini (cca 22kg) a nebo City Mikro (cca 19kg), ale nakonec jsem pořídila Cybex Callisto (v jednom e-shopu píší cca 22kg), ale budu je měnit za Cybex Topaz-jsou o něco lehčí, než Callisto.. ![]()