Golfky Babyhome Xtreet

jpichova
4.5.11 12:50

Xtreet Babyhome golfky

Ahojky,
a zase tu mám veliký problém s golfkami. Líbil se mi Britax Romer,Cybex Callisto,pak i Casualplay Downtown,ale pořád to nebylo ono a vadily mi kdejaké mouchy. Dneska jsem náhodně narazila na tyto golfky. A láááááska na první pohled :srdce: :srdce: :srdce: . Jenže nikde o něm není recenze,žádná fotka z jiného úhlu. Zaujal mě design,váha 6,1kg-píší bez boudičky a konstrukce je naprosto fajnová. Nikde nic neplandá. Teď má prcek 9 měsíců,ale plánuji ho na příští léto až bude mít 2 roky.Nemáte ho nááááhodou některá a nebo jaký máte na něj názor. Moje podmínka byly pouze 4 kolečka,spojená rukojeť. Už máme Loolu od BBC,ale jsou děsně těžké a jednou rukou neuřiditelné,vzhle­dem k tomu,že občas tahám malého v rukách. Díky všem za radu či alespoň názor.

• Citovat
  • Upravit

Máte zkušenost s Babyhome Xtreet?

Přidejte zkušenost s Babyhome Xtreet
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
jpichova

zelený

• Citovat
  • Upravit
jpichova

černý

• Citovat
  • Upravit
jpichova

béžový

• Citovat
  • Upravit
3241
5.5.11 07:59

Tak ten je nádherný. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
5.5.11 08:04

http://www.malvik.cz/…Novinka-2011

šipkou do boku je i v jiných úhlech, teda je fakt krásný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jpichova
5.5.11 08:46

Nemůžu si pomoct,ale ta konstrukce se jim povedla,nemám ráda zbytečné spoje-navíc přetažené plastem a moc trubek. Jo a našla jsem angl.stránky,kde je i video a tak mám konečně pohled i zezadu a paráda-přístup ke košíku. Tím že je na placku tam není ten pavouk.
 http://www.emotionbh.com/

• Citovat
  • Upravit
lumpisek11
5.5.11 10:05

krásný je, ale ta cena

• Citovat
  • Upravit
3241
5.5.11 10:36

No je super, moc se mi líbí, přesně, taky nesnáším vzadu u golfek ty mříže a jak plandá bouda. cena je docela dost. Ale fakt začínám zvažovat, chtěla jsem tu novou nunu, ale tento je krásný.
Hlavně mají vše co od kočáru chci, spojená rukojeť, skladný na placku, design…viděly jste ty kola???? :wink:
No malý bude mít dva roky, už moc kočárovat nebudu, jestli ještě vůbec někdy budu,tak si prostě ještě udělám radost. jen mi vadí, jestli není ta rukojeť moc nízko, jsem dost vysoká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
5.5.11 10:48

V Olomouci by jej měli mít k vidění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jpichova
5.5.11 14:09

Ty kola jsou vymakaný fakt design. Jako cena 7 tis.je dost,ale raději připlatím za něco co se mi líbí než trpět :cry: s něčím levnějším. A kde v Olomouci? Já jsem sice z Prahy,ale mám tam rodiče,tak bych to vzala jedním vrzem.U nás jsem je našla jen na Malvíku a to mám děsně z ruky. Tak kdyby sis je pořídila,tak napiš recenzi. Já už mám v hlavě plán,přáští rok prodám sporťák Sola,pak golfky Looly od BBC a za utržené penízky koupím nového miláčka,třeba cena trochu spadne. Navíc mi hodně připomínají mého nynějšího miláčka Solu :huban:

• Citovat
  • Upravit
jpichova
5.5.11 14:16

jo a výška se uvádí 100cm,což mají teď ty moje taky a v pohodě,mám 176cm… :-)

• Citovat
  • Upravit
1180
9.5.11 07:21

http://www.kocarky-matous.cz/…kocarek.html Ty taky nevypadaj špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
9.5.11 09:31

Jsu pěkné, hlavně lepší cena, ale na mě už to není ono. Já jsem se rozhodla, že si jej asi koupím, jen počkám až bude někde k vidění. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
9.5.11 09:33

Tady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie