Cybex Topaz stříška 2011

Máte zkušenost s Cybex Topaz?

Přidejte zkušenost s Cybex Topaz
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5352
6.10.11 23:18

Koupila jsem Maclaren Techno XT Black. Jsem moc spokojená. Ale věřím, že s Topúazem bych byla taky, Jsou to asi dost srovnatelné kočárky. Já měla to štěstí, že jsem Maclarena koupila v akci nákupy s Maminkou s 30 procentní slevou, takže mě vyšel stejně jako by stál Topaz s pláštěnkou. Tak jsem neváhala kvůli té značce. Navíc oproti Cybexům má Maclaren ještě boční části té prodlužovací části boudičky (co je za zipem) síťovanou, takže v létě ta boudička nebude jako černý vyhřátý stan, ale bude odvětraná a pak má igelitovou průhlednou sklopnou část boudičky vepředu kterou vyklopíš před dítě jako zábranu proti větru. Taky super vychytávka navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
7.10.11 08:41

Aha, děkuji, zadala jsem totiž golfky MacLaren ve vyhledávači a našla jsem jen dětský golfáček :-) . Ještě k tomu Topazu - nevím, jestli se to tu už někde nepsalo, ale na té zádové části, je to zpevněné nebo tam je jen taková ta látka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
7.10.11 12:53

Ne, ne. Cybexy mají právě velmi krásné to lůžko - je top taková krásná jakoby matrace, kde všechny ovládací prvky (například na polohování nožiček) jsou skryté uvnitř. Samozřejmě je to zpevněné. Zádíčka se polohují jednou rukou. V tom je to určšitě lepší než Maclaren - tam je potřeba použít obě ruce :-( Ale zvykla jsem si na to a nijak mě to neomezuje. Používám to asi tak jednou denně, rtakže to není až takový opruz. Ale z kvality lůžka u Cybexu strach mít nemusíš. Spíš tedy oba kočárky - jak Cybexy tak Maclareny - mají poměrně nakloněný sed - takový pololeh. To je asi jediná věc, která mi u kočárku vadí - že dítě pořádně nemůže sedět. Jsem zvyklá z Mutsy na opravdu kvalitní nastavení do sedu, jako na židličce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
7.10.11 19:47

Hrozně se mi líbí, ale někde jsem tu četla, že vnitřní šířka sedáku je jen 32 cm. Je to málo nebo normální šířka u golfek? Jsou širší golfky, popř. jaká značka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
7.10.11 20:03

Tak to fakt nevím. Mě se zdají oba široké úplně normálně. Určitě se do něj vejde pohodlně dítě až do velikosti, do jaké plánuji, že budeme nejspíš vozit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
7.10.11 20:04

Jinak změřila jsem to a i Maclaren, ale i můj Mutsy Urbanrider má sedačku širokou 32 cm a vůbec se mi to nezdá úzké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
9.10.11 22:42

Ještě by mě zajímalo, jestli se do Topazu vejde klasický fusak nebo musí být ten originální. A pokud ano, dá se fusak za hlavičkou přichytit, aby nesjížděl? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
10.10.11 10:06

Tak do Topazu jsem samo nezkoušela, ale vzhledem k tomu, že je to dost podobný kočárek jako Maclaren, tak do Maclarenu jde fusak normálněě - já mám Aesthetic a ten tam sedí dokonale. Přichytí se vzadu tak, že se přetáhne taková kapsa přes opěradlo. Myslím, že na Cybex to bude totéž…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
10.10.11 10:43

Aesthetic má asi nějakou kapsu, já mám Kaiser a ten má za hlavou našitou látku se šňůrkama, takže se to musí přímo k něčemu přivázat. Koukala jsem znovu na video Topaz a řekla bych, že tam vzadu nic není :-( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
10.10.11 17:04

topaz je ohledně sedáku stejný jako callisto. maminky do něj pořizují aesthetic, nebo emitex exclusive, podzimní/jarní emitex, apod., myslím, že i emitex combi..
problém je nutnost rozdělat vzadu pásy pro prostrčení pásů do děr, ale prý to není problém (já to ještě nedělala :oops: mám originál)
kočár jde obtížně složit aby zapadla pojistka proti rozložení, ale včera se mi to povedlo s originálem (callisto), a ten je stejně naducaný, jako emitex klasika..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
10.10.11 17:04

Taky myslím, že tam nic není, jen v prostřed je držák, za který se pokládají ta zádíčka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
13.10.11 13:15

Margareto, byla jsem dnes u nás v centru v obchodě s kočárkama a měli tam vystavený i Callisto. Myslím, že ty záda jsou stejný i u Topaze. Vzadu je jen to ovládání od polohování zádíček jinak nic, tak těžko řícxt, zda bys tam měla za co zachytit ten fusak :nevim: Ale určitě by nemusel být problém na ten usak našít něco podobného, co mají Emitexy - kus látky doprostřed a od toho dvě gumyičky na strany, které by to držely přetáhnuté přes celé opěradlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
13.10.11 14:00

Děkuji moc za informace, ale už jsem vybrala jiný golfáček od TFK (rozhodovala jsem se mezi ním a Cybexem) - dneska mi přišel a jsem nadšená!!! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
13.10.11 15:19

Jé, tak nám sem hoď fotečku!
A ať jsi spokojená jako já s Maclarenem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
13.10.11 19:31

Tady je, už jsme byli venku a zatím super!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie