Existují samolepící 3D tapety?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5532
9.11.12 10:26

Existují samolepící 3D tapety?

Emimiňačky, rozhodla jsem se, že dětem trošku poupravím pokojíček. Původně jsem ho chtěla vymalovat, kvůli mastným flekům na jedné stěně, ale teď mě velmi zaujaly 3D tapety. Jenže, hrát si s tím budu úplně sama, manžel je na baterky :cert:, tak bych byla nejraději, kdyby to bylo samolepící (a navíc, dát na stěnu nějaké lepidlo, tak mě můj milý zabije, s milionem keců okolo, že to nepůjde přemalovat a jednou bude muset to lepidlo oškrabávat :zed: ).
Nevíte, jestli takové samolepící 3D tapety existují? Děkuji
Případně, nemáte nějaké video, jak se s takovou tapetkou pracuje? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1075
9.11.12 10:31

@tterka
s tapetama nemám zkušenost, ale třeba tady má paní krásné http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
já jsem klukum do pokoje malovala podle šablony :palec: :palec: je to podle mně lepší, až vyrostou tak se to jen přemaluje :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
9.11.12 10:34

@adelina3
Tyhle já právě znám, ale musí se lepit nějakým lepidlem. Já bych raději samolepící.
Malování podle šablony je sice fajn, ale já potřebuji zakrýt celou stěnu stejně tak, jako je to na té tvé fotografii :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1075
9.11.12 10:35

@tterka
ty samolepící jsem viděla jen maličké, jakoby obrázky :nevim:
tak asi budeš muset zabojovat s lepidlem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
9.11.12 12:00

@adelina3
No, já ty maličké znám taky, ale na 3D jsem zatím nenarazila. Líbí se mi ty dvanáctidílné tapety, myslím si, že bych je zvládla sama nalepit mnohem lépe, než klasické dlouhé. Ale nějak se bojím toho lepidla, tak jsem doufala, že by mohly být samolepící i tyhle :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný