Vánoční cukroví na objednávku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6203
8.11.12 19:31

Vánoční cukrovi na objednávku

Ahoj maminky, chtěla jsem se zeptat zda nemate kontakt na šikovnou maminku/babicku/tchýni co pece luxusni cukrovi :-)? Sama zvladnu jen pernicky a rohlicky, je to spis na provoneni domu. Manzel je na cokoladove veci. Byla bych rada za inspiraci v podobe fotek nebo odkazu na stranky. Vim, ze je toho na netu spousta, ale chci opravdu cukrovi z kvalitnich surovin. Vloni pekla znama a skoncilo to v kosi. Mic dekuji za doporuceni. Pokud by slo poslat postou nylo by to super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
8.11.12 19:38

Ja pecu hodne, kazdy rok rozdavam, protoze napecu hory. Jinak nevim, co je pro tebe luxusni :), kdyz jsem cetla diskusi o nej vanocnim cukrovi, koukala jsem, jak mame kazda jine chute :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
8.11.12 19:44

Poštou si neumím představit cukroví poslat.To by se rozlámalo. Písni odkud jsi, která vzdálenost by pro tebe byly jaště snesitelná.
Peču ráda a dobře. Před dvěma lety manžel marodil, dlouhodobě, těžce a rozhodla jsem se cukroví objednat. Fyzicky ani psychicky bych cukroví nezvládla. A byli jsme doma unešený. Jak z druhů, chuti, ceny a hlavně vím, že jsme čas netrávili zbytečně pečením, ale nadýchali jsme vánoční atmosféru. Takže letos mám cukroví opět objednané, doma upečeme perníčky a sušenky z ovesných vloček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
8.11.12 19:47
@kam2 píše:
Ahoj maminky, chtěla jsem se zeptat zda nemate kontakt na šikovnou maminku/babicku/tchýni co pece luxusni cukrovi :-)? Sama zvladnu jen pernicky a rohlicky, je to spis na provoneni domu. Manzel je na cokoladove veci. Byla bych rada za inspiraci v podobe fotek nebo odkazu na stranky. Vim, ze je toho na netu spousta, ale chci opravdu cukrovi z kvalitnich surovin. Vloni pekla znama a skoncilo to v kosi. Mic dekuji za doporuceni. Pokud by slo poslat postou nylo by to super :-)

Přidávám se k žádosti :D
Jsem z Plzeňska, ráda si pro něj i dojedu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
8.11.12 20:00

Ahoj, klidně upeču, zabalím, pošlu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
8.11.12 20:05

Ahoj, nevím odkud jsi, já cukroví peču, jsem z Prahy. Pokud by jsi měla zájem, tak mám i fotky na stránkách, odkaz ti pošlu SZ, nevím jestli se tady do diskuse může dát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
8.11.12 20:13

@lasička1 jen k tomu posilani, ja si loni nejak nestihla dojet do Brna pro cukrovi co si objednavam kazdy rok, tak mi to sekretarky poslaly, druhy den to bylo tady a naprosto v poradku, krabice byla plna, daly tam krehke, neklopit a super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
8.11.12 20:15

@kam2 jinak na mmb je spousta maminek, ktere pecou a i posilaji, jen jak uz bylo napsano, kazda ma jine chute.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
8.11.12 21:10

A nějaká šikovná maminka z Prahy, co by napekla? Já to neumím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
8.11.12 21:25

@suwari psala @náhradní maminka, ze je z Prahy a pece ;)

jinak ja taky neumim, mozna bych umela, ale nechce se mi se s tim delat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2674
8.11.12 21:29

@suwari - poslala jsem ti SZ.
@Taminka - děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
8.11.12 21:32

Ja bych chtela neco osvedceneho, jsme ze Svitav, ale kdysi mi pani posilala v doze, vystlane a jeste kolem krabice spousta novin. Oznacene jako křehke a doslo v super stavu. No jde mi hlavne o fotky, protoze dost veci mame radi ale nevim nazvy. Ja jsem teda na vosi hnizda a manzel na coko kosicky, linecke a pak vse kde je cokolada, cim vic tim lip :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
8.11.12 21:59

Jestli chceš napiš e mail do SZ. Pošlu foto i mé hodnocení cukroví z aukra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
8.11.12 22:51

Holky, taky se přidávám, kdyby tu byl někdo ze Svitavska nebo Orlickoústecka, klidně i z větší dálky, pokud by byl ochoten poslat poštou a dobře peče z kvalitních surovin, měla bych zájem cca o 3 kg cukroví, takovou tu vánoční klasiku, ale nebráním se ani netradičnímu, nejsme nijak nároční. Letos s malým mimčem vyjímečně nestíhám, budem dělat s dcerkou jen chaloupku a rohlíčky, kvůli atmosféře vánoc. Pokud by byl někdo ochoten napéct, byla bych moc vděčná. Klidně pošlete SZ, domluvíme se. Děkuji. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27275
16.11.12 11:25

Sííím… tady Praha-západ
(Suchdol, Horoměřice, Únětice, Roztoky u Prahy, Statenice)
Kdybyste někdo pekl… taky bych chtěla!!! Nebo kdyby jste o někom věděli z těchto vesnic kdo peče na objednávku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný