Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Já letos peču od 350 do 475 Kč za kilo a ještě mi paní řekla, ze klidně ještě připlatí, jen aby bylo vše z másla ![]()
Což vše samozřejmě z másla je ![]()
Nedělám rozdíly mezi domácím a prodejnim ![]()
Jinak dělám vosí hnízda, išelské dorticky, trubičky a mini medovnicky, před dvěma dny jsem dala inzerát, a už se to hrne
![]()
Ahoj, letos mi pani nabidla cukrovi za 690,–/kilo a pul kg za 380,– tak se ptam jestli ta cena je ok. Pece z masla, normalniho a trtinoveho cukru plus z domacich marmelad. Klasickou vanocni smes. Inko kvuli rodine, nemusi vedet, ze si nechavam pect.
@Anonymní píše:
Ahoj, letos mi pani nabidla cukrovi za 690,–/kilo a pul kg za 380,– tak se ptam jestli ta cena je ok. Pece z masla, normalniho a trtinoveho cukru plus z domacich marmelad. Klasickou vanocni smes. Inko kvuli rodine, nemusi vedet, ze si nechavam pect.
Kupuju kilo za cca 750, takže za mne to odpovídá
Edit - mi to nějak nesedelo a vyhrabala jsem krabici - je to 1400g ne kilo ![]()
Příspěvek upraven 27.10.17 v 13:25
@Verun83 ale u toho asi člověk neočekává kvalitní suroviny. Viděla jsem za 350 nejlevnější a i tam když si spočte člověk suroviny energie a času kolik do toho investuje je to almužna (když počítám těch 350kč/kg)
@pijavice píše:
@Verun83 ale u toho asi člověk neočekává kvalitní suroviny. Viděla jsem za 350 nejlevnější a i tam když si spočte člověk suroviny energie a času kolik do toho investuje je to almužna (když počítám těch 350kč/kg)
peče z másla. neočekávám, že místo bílé mouky dá špaldovou a místo bílého cukru třtinový. ale máslo tam bude.
@Anik a mužů se zeptat kde v Brně? normálně si nechavam dovést od babiček, letos to nevyjde, tak pro info
díky moc
V Líšni u Havany. Mají dobré, beru od nich každý rok, letos už ovšem za tu cenu ne e, vyrobíme si něco doma, ono nám to bude stačit ![]()
@Lucie Pytlik píše:
@Anik a mužů se zeptat kde v Brně? normálně si nechavam dovést od babiček, letos to nevyjde, tak pro infodíky moc
Letos ta cena odpovida. Podrazilo maslo, vajicka i orechy.
@Lucie Pytlik píše:
@Anik a mužů se zeptat kde v Brně? normálně si nechavam dovést od babiček, letos to nevyjde, tak pro infodíky moc
Ja ti klidne dovezu domaci upecene.
Budu pect urcite.
@Verun83 tak to je ta paní co to peče chudák co to dělá zadarmo
Já trošku dělám se synem doma-loni perníčky, letos asi linecké-,ale jinak si nechávám upéci a i oni museli zdražit cena od cca 350-cca 550 od suchých druhů až po různé pralinky.. ale odpovídá to a mají to vynikající, je to Praha
@Kelsey no tak není problém. Letos čekáme prvního potomka, tak az bude větší, péct začnou, ale do ted si vystacili s tim, co nám poslali babičky. Letos to nejde, tak bych byla moc rada.Se mužem nějak domluvit? ![]()
Letos 400,– kg. Ptala jsem se zda nechce vic kvuli cenam surovin a pry ji tato cena pohodlne pokryje vsechny naklady a vydela. Take pece z masla a dom. marmelad. 690 mi teda prijde raketa, byla bych ochotna dat 500,–