Exoderil na kvasinky v pochvě?

58
6.5.15 12:17

Exoderil na kvasinky v pochvě?

Ahoj holky, mám takový dotaz. Mám velice často se opakující kvasinkové infekce. Vyzkoušela jsem toho už strašně moc od léků od doktorů až po léky běžně dostupné v lékárně (Candibene, Clotrimazol, Canesten a další a další). Byla jsem s tom všude možně, nikdo mi nepomohl. Teď mi přítel přinesl Exoderil, že prý to mam zkusit. Nejsem si ale jistá, zda ho můžu použít i TAM dovnitř.
Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6.5.15 12:32

Exoderil neni vhodny na sliznice. Je urcen k lecbe mykoz neporusene kuze a nehtu. Aplikaci bys asi prezila, ale asi bys to jeste vic rozdrazdila, neriskovala bych vetsi paleni a svedeni. To, cos vyzkousela, ti si myslim pomohlo, ale problem je ten, ze se ti zas candidy po case objevily. Jsou totiz odolne a prerostou prirozenou mikrofloru a pak skodi. Ma to nekolik pricin. Vysoka hladina cukru v krvi - omez cukr v potrave, muze mit i diabetik, hlidej si imunitu, casto kandidozy objevuji po lecbe ATB, opet se vyhubi vsechna mikroflora a kandidy se rychle pomnozi. Nejsou vhodne vyplachy pochvy - snizuji PH. Nejlepsi a odzkousene mam hned po preleceni necim vhodnym zacit zavadet 3-5 dni /pote 2× tydne/ laktobacily vhodne do pochvy - treba Fermalac. Vytvori kysele prostredi a kvasinky se nepomnozi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
6.5.15 13:19

@f.e.r.n.e.t.k.a
Moc díky za vyčerpávající odpověď :) zkusím tvůj postup :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
6.5.15 13:23
@f.e.r.n.e.t.k.a píše:
Exoderil neni vhodny na sliznice. Je urcen k lecbe mykoz neporusene kuze a nehtu. Aplikaci bys asi prezila, ale asi bys to jeste vic rozdrazdila, neriskovala bych vetsi paleni a svedeni. To, cos vyzkousela, ti si myslim pomohlo, ale problem je ten, ze se ti zas candidy po case objevily. Jsou totiz odolne a prerostou prirozenou mikrofloru a pak skodi. Ma to nekolik pricin. Vysoka hladina cukru v krvi - omez cukr v potrave, muze mit i diabetik, hlidej si imunitu, casto kandidozy objevuji po lecbe ATB, opet se vyhubi vsechna mikroflora a kandidy se rychle pomnozi. Nejsou vhodne vyplachy pochvy - snizuji PH. Nejlepsi a odzkousene mam hned po preleceni necim vhodnym zacit zavadet 3-5 dni /pote 2× tydne/ laktobacily vhodne do pochvy - treba Fermalac. Vytvori kysele prostredi a kvasinky se nepomnozi.

Souhlasím :palec:. Úplně mě při čtení titulky zamrazilo, vždyť Exoderil je na nehty!
Jinak já bych ještě u jídelníčku, kromě vypuštění sladkého, zařadila česnek a cibuli v syrové podobě, třeba v salátech. Mají schopnost hubit plísně.
Tak hodně úspěchů při léčbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
6.5.15 13:31

@pe-terka
Však mně se to taky nezdálo:D přítel povídal jen,,Já bych to tam namazal." :D
Tak jsem se šla raději poradit ještě sem :).
EDIT: Jinak cibuli mám ráda a jím ji docela často. Česnek moc nemůžu, mam nízký tlak a po čerstvým česneku mi není moc dobře. Ale děkuji ti za odpověď a radu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
6.5.15 13:45

Ahoj, zkuim Ti poradit co mi pomohlo. Kvasinky trpim asi od 15 let a vzdy jsem mela chvili klid po preleceni vag. kapslemi od Canestenu, Gynopevaryl atd., ale stale se mi zanety opakovaly. Tj. 1× až 2× mesicne. Zkusila jsem nejist VUBEC bile pecilo, mouku, cukr, hodně zeleniny, kysane zeli, porek… Dale jsem si objednala Fungilen 2 balení a pila jej poctive. V noci jsem se zacala strasne potit, konzultovala jsem to s bylinkarkou a pry to muze byt tim, ze ve strevech jsou mykozy a Fungilen je nici. Pila jsem caj z kontyhelu a cesnekovy cas (vyluhovany rozemlety strouzek az dva, zality vrelou vodou), probiotika a caj lapacho cervene. Po tehle kure jsem si objednala jeste kapsle s Neem, tj rostlina co pusobi antibakterialne.
Od techto kur nemam problemy a doufam, ze jiz mit nebudu, nejvice problematicke pro me bylo drzet dietu. Zkubnula jsem cca 3kg a bricho mam jiz uplne ploche, a to jsem drive mivala peknou pneunatiku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.15 13:49

@Anamica Doporucila bych priteli, aby si s Exoderilem potrel žalud. :cert:…vtip.
Jinak i pritel se muze prelecit spolecne s tebou treba tim clotrimazolem - crm.
Kdyby ti Clotrimazol pripadal slaby je - vag tbl nebo crm - 1% /Canesten je to same/, kup si Jenamazol, ktery je 2%. Hlavne pak dalsi den nejake ty laktobacily. Na nekterych gyndach radi aplikovat jogurt, je to blbost, ty kmeny jsou jine.
Fermalac si zavadej na noc, pekne se tam pomnozi prirozena mikroflora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
6.5.15 14:54
@Anamica píše:
@pe-terka
Však mně se to taky nezdálo:D přítel povídal jen,,Já bych to tam namazal." :D
Tak jsem se šla raději poradit ještě sem :).
EDIT: Jinak cibuli mám ráda a jím ji docela často. Česnek moc nemůžu, mam nízký tlak a po čerstvým česneku mi není moc dobře. Ale děkuji ti za odpověď a radu :)

A medvědí česnek jsi zkoušela? To je v podstatě bylinka, je podstatně jemnější a má podobné účinky. Podobně jako cibule účinkuje i syrový porek, pažitka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
6.5.15 14:55
@f.e.r.n.e.t.k.a píše:
@Anamica Doporucila bych priteli, aby si s Exoderilem potrel žalud. :cert:…vtip.
Jinak i pritel se muze prelecit spolecne s tebou treba tim clotrimazolem - crm.
Kdyby ti Clotrimazol pripadal slaby je - vag tbl nebo crm - 1% /Canesten je to same/, kup si Jenamazol, ktery je 2%. Hlavne pak dalsi den nejake ty laktobacily. Na nekterych gyndach radi aplikovat jogurt, je to blbost, ty kmeny jsou jine.
Fermalac si zavadej na noc, pekne se tam pomnozi prirozena mikroflora.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
6.5.15 15:11

@Kalinka45
Díky moc, kouknu a nakoupím:)
@f.e.r.n.e.t.k.a :D no však on říkal, že si to nechá, když by se to objevilo jemu (už jednou to měl, ale vyléčil se a má klid ( kéž by to bylo tak jednoduchý i u mě ), tak jsem mu říkala, že to ať fakt nedělá :D
A určitě si to pořídím a udělám to tak, jak píšeš;) díky moc:)
@pe-terka
Nezkoušela jsem, ale taky se mrknu a zkusím :) děkuju:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
6.5.15 16:29

Přítel sice nemusí mít viditelný problem, ale může být přenašeč a furt Ti to vracet.Vzdy,kdyz se lecisTy, tak ať se maže taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí