Po revizi opakované záněty

3251
6.5.15 00:03

Po revizi opakované záněty

Na začátku března jsem absolvovala revizi pro ZT - po třech týdnech jsem dostala kvasinkovou infekci. léčila sem candibene, jenže 3dny po zavedení léčby vaginal, tabletama sem dostala ms, tudíž další tři dny sem používala při ms. o víkendu se mi rozjel opět zánět, ale výtok je žlutý, dle dr.to vypadá na plísně… jakou léčbu byste doporučili? opět se mi dnes spustila ms :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2328
6.5.15 08:00

@mattule jako prevenci se mi osvedcilo intimni mydlo tea tree od Dr. Muller. Taky jsem na to hooodne trpela a jak ho pouzivam mam klid :-) a jeste laktobacily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
6.5.15 08:25

Zaved do jídelníčku kefír, syrový česnek, cibuli, zelí, omez sladké, aby se kvasinky ve střevech nemnožily, zkus si nakapat na tampon tea tree olej, ten by mohl pomoct, ještě mužeš zkusit odvar z dubové kury nebo si v lekárně objednej gynekologickou sul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3251
6.5.15 13:23

Díky, díky. já právě i dr.byla,napsala mi nějakou globuli jednorázově a řekla, at jí použiju hned (měla sem druhý den dostat ms)tak ms samozřejmě dorazila ještě nwž sem došla domů, i tak sem to hned použila, ale bojim se, že to bude dost k ničemu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí