Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahojky můžete mi prosim poradit? Už pátý den mám zpoždeni ms. Občs po sexu mam ružovou kapkujinak žadné přiznaky jen klasicke na ms a hrozný pocit mokra i když mam uplně suchou vložku. test v den vynechaní na testu v den vynechani duch, ale že jsem zašpinila tak jsem už žadny nedelala.
Neni nic jednodusiho nez udelat test znovu ne?
@markyj tak to mi je asi jasny! V nedeli težko ptám se maminek co měli podobně a čím to bylo.
Ja prvni tehotenstvi poznala podle toho ze jsem jeden den spinila pred ms udelala jsem test byl tam duch a carka silila ted uz je male rok
tak hodne stesti ![]()
@Litta to ja vim ale byva to kdyz se vajicko zahnizduje ve sliznici ruzovy vytok nebo slabe spineni
@Romčís Ano, tvrdím opak?
Zkrátka nějaká kapka krve nevylučuje těhotenství, když už tak ho potvrzuje. Obyčejně se špinění bere jako začátek menstruace, subjektivně ho vnímám jako něco víc než pár kapek, to v tomhle případě ale tak nemusí být.
@Romčís Jojo, nezbývá než popřát hodně štěstí. I tobě - tvoje aktuální foto? ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky můžete mi prosim poradit? Už pátý den mám zpoždeni ms. Občs po sexu mam ružovou kapkujinak žadné přiznaky jen klasicke na ms a hrozný pocit mokra i když mam uplně suchou vložku. test v den vynechaní na testu v den vynechani duch, ale že jsem zašpinila tak jsem už žadny nedelala.
Takhle mi začalo těhotenství
udělala jsem si test v první den spoždění ale byl negativní,4 den spoždění jsem zašpinila a pak zas nic, další test jsem udělala 11 den spoždění a byl krásně pozitivní ![]()
Ahojky můžete mi prosim poradit? Už pátý den mám zpoždeni ms. Občs po sexu mam ružovou kapku
jinak žadné přiznaky jen klasicke na ms a hrozný pocit mokra i když mam uplně suchou vložku. test v den vynechaní na testu v den vynechani duch, ale že jsem zašpinila tak jsem už žadny nedelala.