Masáž lávovými kameny a přivolání ms

Anonymní
28.4.15 16:24

Masáž a přivolání ms???

O víkendu jsem byla dva dny za sebou na masáži zad i s prohřátím lávovými kameny…dnes jsem 23. den cyklu a mám pocit, že to do večera dostanu, už špiním a podbříšek už bolí…je možné, aby to rozhodilo cyklus? Hodně dlouho jsem na masáži nebyla, tudíž nejsem zvyklá…díky za názory…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1961
28.4.15 16:27

Ano, masáž může spustit menstruaci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.15 16:31

No alespoň si to dříve odbudu…ale o 5 dní dříve…

• Citovat
  • Upravit
1961
28.4.15 16:37

Když jsem byla na kurzu, také nám to tam spustilo snad všem :mrgreen: Pokud nic nebolí a tak… hodně se prokrví daná oblast a pokud na to tělo není zvyklé, může takhle zareagovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.15 16:57

Právě, že cítím i ty záda…měla jsem prý hodně zatvrdil???…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.4.15 20:00

Omlouvám se, že se vtírnu s dotazem. :oops: Na přelomu května a června odlítám s manželem na prodloužený víkend. Poprvé odfrčíme bez dětí sami dva. A já mám bohužel těsně předtím začít menstruovat :zed: Je mi z toho do breku, HA neužívám, takže si lámu hlavu, jak MS posunout a jestli to vůbec jde. A teď tahle diskuze!!! :mrgreen:

Jak je to s tou masáží? Jaká je pro přivolání MS nejúčennější? A jak moc spolehlivé to je?

Děkuju za odpovědi i za naději!!! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1961
29.4.15 08:09

Tak masáží se odstraňují blokace fyzické i psychické. Proto jsou masáže nevhodné pro těhotné.

Ad urychlení menstruace… fakt nevím, jestli je nějaký zaručený způsob. Většinou vyvolává právě teplo, prokrvení, maséři orientující se na plosky a ideálně jejich moxování by ti asi poradili více. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí