Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Když jsem byla na kurzu, také nám to tam spustilo snad všem
Pokud nic nebolí a tak… hodně se prokrví daná oblast a pokud na to tělo není zvyklé, může takhle zareagovat.
Omlouvám se, že se vtírnu s dotazem.
Na přelomu května a června odlítám s manželem na prodloužený víkend. Poprvé odfrčíme bez dětí sami dva. A já mám bohužel těsně předtím začít menstruovat
Je mi z toho do breku, HA neužívám, takže si lámu hlavu, jak MS posunout a jestli to vůbec jde. A teď tahle diskuze!!! ![]()
Jak je to s tou masáží? Jaká je pro přivolání MS nejúčennější? A jak moc spolehlivé to je?
Děkuju za odpovědi i za naději!!! ![]()
Tak masáží se odstraňují blokace fyzické i psychické. Proto jsou masáže nevhodné pro těhotné.
Ad urychlení menstruace… fakt nevím, jestli je nějaký zaručený způsob. Většinou vyvolává právě teplo, prokrvení, maséři orientující se na plosky a ideálně jejich moxování by ti asi poradili více. ![]()
O víkendu jsem byla dva dny za sebou na masáži zad i s prohřátím lávovými kameny…dnes jsem 23. den cyklu a mám pocit, že to do večera dostanu, už špiním a podbříšek už bolí…je možné, aby to rozhodilo cyklus? Hodně dlouho jsem na masáži nebyla, tudíž nejsem zvyklá…díky za názory…