Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, jsem 6 mesíců po porodu a praskla mi sesita hraz a pry to bude este gradovat… dnes na gynde mi rekli, ze by sla udelat plastika, ale za 4000, ze mam prijit za doktorem do nemocnice az bude mit sluzbu a sesije mi to..
Chtela sem se zeptat zda nekdo mel stejny problem a zda taky platil? Nemuze to jit na pojistovnu? Pze za to nemuzu, ze to prasklo…
Dekuju
Nějaký divný, ne? To když jim nedáš 4000,–, tak to nechají být? ![]()
@shina to je pekna blbost ze zaplatit…myslim nekdE u Apolinare je na tohle odbornik..vyhledej a urcite k tomu nejlepsimu.
Mela jsi ji nastrizenou? Pokud ano, tak proc. Nejaky opravdu sakra duvod…prcek se zacal dusit, nebo neco jineho zivot ohrozujiciho pro mimi?
Taky mě překvapilo, že za to chtějí platit…kolegyně měla plastiku močáku a neplatila vůbec nic, měli by to proplácet pojištovny
Proč bys platila, když to prasklo? Zkus se zeptat okolo. To je divné. Mě hráz praskla, ale to bylo hned 3 dny po porodu, kdy jsem šla na přešití v narkoze. Pak mi zase praskl steh a dlouho jsem to řešila a dr mi říkal, že případně plastika, ale že až později. O penězích nemluvil a mě se to spravilo, takže jsem to pak neřešila
@Kamikadze prvni porod mi nastrihli, ale i tak sem se jestr natrhla a siti III. stupne… Ted bez nastrihu, ale praskla sama u porodu…
No me to spis prijde, ze si chce doktor privydelat.. Pze mi to chce delat s lokalnim umrtvenim a az bude na sluzbe mam prijit…
Jako mam teen spodek fakt skaredy.. A prave si rikam, ze za to nemuzu, ze mi ta jizva(hraz) praskla…
Tak me zajimalo zda s tim ma nekdo zkusenost
@shina to neber, googli a najdi si to centrum a tam s eobjednej at ji mas jako novou..
![]()
@martina.se nekde je na to poradna a odbornik,,,googlila bych, tusim je to u apolinare
![]()
@KackaDoup píše:
@martina.se nekde je na to poradna a odbornik,,,googlila bych, tusim je to u apolinare![]()
Zeptám se teď, jak trouba, ale jsem situace neznalá- to jako nekrvácí? Protože mně to zní jako Tak jsem si uřízla ruku..no..příští týden se stavím u dr
A to může rupnout samo od sebe?
Jako že si tak sedím, čtu si a najednou rup..to asi ne nebo jo? Vážně si nedělám srandu
![]()
@zuzouš píše:
Zeptám se teď, jak trouba, ale jsem situace neznalá- to jako nekrvácí? Protože mně to zní jako Tak jsem si uřízla ruku..no..příští týden se stavím u drA to může rupnout samo od sebe?
Jako že si tak sedím, čtu si a najednou rup..to asi ne nebo jo? Vážně si nedělám srandu
![]()
Taky mám podobný úvahy ![]()
@RadkaCh píše:
Taky mám podobný úvahy
Jéé
Se sem hrnu, že konečně novej příspěvek, že se dozvím, jak to je a ona další blondýna ![]()
@zuzouš me se to stalo uz po prvnim porodu, ale jelikoz sem znova otehotnela tak mudr rikala, ze to nebudem resit…
Me proste z niceho nic zacla ta jizva svedit… Sem si myslela, ze mam zanet..kdyz mi ani fermalac nepomohl tak sem sla k mudr a ze se mi rozjela jizva..
Ted to bylo to same, zase sem si myslela, ze mam zanet, kukla sem se do zrcatka a je to hnus… Ani nevim ci sem krvacela, pze od porodu sem krvacela skoro furt… Btw cely unor sem mela MS, pze mi po 6 nedeli zavedli mirenu, talze nevim
Ale vypada to jak shluk nekolika kulicek… Je ta hraz proste rozsklebena a uvnitr jak takove kulicky..nevim jak bych to lip popsala
krom svedeni me to jako neboli..jen je to skarede ![]()