Prasknutí hráze 6 měsíců po porodu

1519
28.4.15 15:30

prasknutí hráze

Ahoj, jsem 6 mesíců po porodu a praskla mi sesita hraz a pry to bude este gradovat… dnes na gynde mi rekli, ze by sla udelat plastika, ale za 4000, ze mam prijit za doktorem do nemocnice az bude mit sluzbu a sesije mi to..

Chtela sem se zeptat zda nekdo mel stejny problem a zda taky platil? Nemuze to jit na pojistovnu? Pze za to nemuzu, ze to prasklo…

Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tunrida
28.4.15 15:33

Nějaký divný, ne? To když jim nedáš 4000,–, tak to nechají být? :think:

• Citovat
  • Upravit
KackaDoup
28.4.15 15:36

@shina to je pekna blbost ze zaplatit…myslim nekdE u Apolinare je na tohle odbornik..vyhledej a urcite k tomu nejlepsimu.

• Citovat
  • Upravit
Kamikadze
28.4.15 15:50

Mela jsi ji nastrizenou? Pokud ano, tak proc. Nejaky opravdu sakra duvod…prcek se zacal dusit, nebo neco jineho zivot ohrozujiciho pro mimi?

• Citovat
  • Upravit
994
28.4.15 16:06

Taky mě překvapilo, že za to chtějí platit…kolegyně měla plastiku močáku a neplatila vůbec nic, měli by to proplácet pojištovny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
28.4.15 16:25

Proč bys platila, když to prasklo? Zkus se zeptat okolo. To je divné. Mě hráz praskla, ale to bylo hned 3 dny po porodu, kdy jsem šla na přešití v narkoze. Pak mi zase praskl steh a dlouho jsem to řešila a dr mi říkal, že případně plastika, ale že až později. O penězích nemluvil a mě se to spravilo, takže jsem to pak neřešila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
28.4.15 17:32

@Kamikadze prvni porod mi nastrihli, ale i tak sem se jestr natrhla a siti III. stupne… Ted bez nastrihu, ale praskla sama u porodu…

No me to spis prijde, ze si chce doktor privydelat.. Pze mi to chce delat s lokalnim umrtvenim a az bude na sluzbe mam prijit…

Jako mam teen spodek fakt skaredy.. A prave si rikam, ze za to nemuzu, ze mi ta jizva(hraz) praskla…

Tak me zajimalo zda s tim ma nekdo zkusenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
28.4.15 17:37

@shina to neber, googli a najdi si to centrum a tam s eobjednej at ji mas jako novou.. :kytka: :hug:

• Citovat
  • Upravit
72725
28.4.15 18:46

@shina obrátila bych se na jiného dr, toto se platit nemá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KackaDoup
28.4.15 18:50

@martina.se nekde je na to poradna a odbornik,,,googlila bych, tusim je to u apolinare :think: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
72725
28.4.15 19:54
@KackaDoup píše:
@martina.se nekde je na to poradna a odbornik,,,googlila bych, tusim je to u apolinare :think: :nevim:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
28.4.15 20:22

Zeptám se teď, jak trouba, ale jsem situace neznalá- to jako nekrvácí? Protože mně to zní jako Tak jsem si uřízla ruku..no..příští týden se stavím u dr :mrgreen: A to může rupnout samo od sebe? 8o Jako že si tak sedím, čtu si a najednou rup..to asi ne nebo jo? Vážně si nedělám srandu :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
28.4.15 20:31
@zuzouš píše:
Zeptám se teď, jak trouba, ale jsem situace neznalá- to jako nekrvácí? Protože mně to zní jako Tak jsem si uřízla ruku..no..příští týden se stavím u dr :mrgreen: A to může rupnout samo od sebe? 8o Jako že si tak sedím, čtu si a najednou rup..to asi ne nebo jo? Vážně si nedělám srandu :oops: :D

Taky mám podobný úvahy :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10351
28.4.15 20:51
@RadkaCh píše:
Taky mám podobný úvahy :mrgreen:

Jéé :roll: Se sem hrnu, že konečně novej příspěvek, že se dozvím, jak to je a ona další blondýna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
28.4.15 20:57

@zuzouš me se to stalo uz po prvnim porodu, ale jelikoz sem znova otehotnela tak mudr rikala, ze to nebudem resit…

Me proste z niceho nic zacla ta jizva svedit… Sem si myslela, ze mam zanet..kdyz mi ani fermalac nepomohl tak sem sla k mudr a ze se mi rozjela jizva..

Ted to bylo to same, zase sem si myslela, ze mam zanet, kukla sem se do zrcatka a je to hnus… Ani nevim ci sem krvacela, pze od porodu sem krvacela skoro furt… Btw cely unor sem mela MS, pze mi po 6 nedeli zavedli mirenu, talze nevim

Ale vypada to jak shluk nekolika kulicek… Je ta hraz proste rozsklebena a uvnitr jak takove kulicky..nevim jak bych to lip popsala :) krom svedeni me to jako neboli..jen je to skarede :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí