Začátek menstruace a průjem

Anonymní
26.4.15 21:43

začátek menstruace a průjem

Ahoj, prosím o anomym, je to pro mě citlivé téma. Nikdy jsem netrpěla na bolesti břich, PMS atd. Ale poslední 3 menstruace vždy cca 4 dny předem PMS jako migrény, celková slabost, křeče a s nástupem menstruace průjem. Už mě to začíná docela vadit, k mudr jdu až za 3 týdny. Má nebo měla to některá z vás podobně. Jsem po dvou porodech a musím říci, že po tom druhém jsem pěkně na s…u celkově.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26.4.15 21:46

Tak to zavidim ze az posledni dobou. Moji menstruaci vzdy doprovazi prujem. Telo se cisti, nebrala bych to jako nic vazneho, ale pokud mas strach zavolej si gynekologovi. :) Pro svuj pocit bezpeci a klidu. Preji at se to uklidni a mas se fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
26.4.15 21:47

Ahoj.ja mam prujem pred kazdou menstruaci a bolesti bricha tez ale uz to umim podchytit a vcas si vemu prasek od bolesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
26.4.15 21:48

Tak u me je průjem signál, ze dojde MS, takže u me normální stav :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
26.4.15 21:49

Už ti to začíná docela vadit, ale některé to tak mají pořád :( SAmozřejmě to můžeš řešit na gynekologii, ale zbývá otázka, co se vyřeší… Možná pomůže nasazení HA nebo jiných prášků. Případně můžeš zkusit pít, tady často doporučovaný, ženský čaj s kontryhelem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
572
26.4.15 21:50

S tím zažíváním a křečemi to mám takhle normálně..radu nemám, mně pomáhá prostě prvních pár hodin přežít v klidu, horká sprcha..léky ani na bolest neberu. Zkoušela jsem kontryhel, zezačátku mi pomohl. Možná mi to trochu zmírňuje, když použiju MS kalíšek. Já doufám, že mi to po porodu zmizí, děti zatím nemám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
26.4.15 21:51

Jinak musím říct, že mě tohle téma potěšilo. Zrovna jsem byla na wc a přemýšlela, jestli taky někdo jako já mívá na začátku ms průjem. Sednu k pc, zapnu emimino a tady tohle… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
26.4.15 21:53

@Petule030 : vitej do klubu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.4.15 21:55

Tak to jsem docela ráda, že v tom nejsem sama, ikdyž to tedy rozhodně nikomu nepřeju. A fakt je to pro mě novinka, je mi 37, jsem po dvou porodech a až do této doby nevím, co je bolestivá ms, nebo PMS, zato teď si to užívám docela „ve velkým stylu“ Zítra jdu do práce, jsem se vrátila po md, tak jsem na to zvědavá, doufám, že stihnu alespoň rozvozit ráno děti do školek.

• Citovat
  • Upravit
6257
26.4.15 21:56

Já to mám taky pokaždý :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
26.4.15 21:56

Ahoj, já mam teda průjem před každou menstruací, gynekolog řikal, že je to jak před porodem, že se tělo čistí.. mě třeba nebolí jen podbřišek, ale i žaludek, každá to máme jinak :).. nebála bych se toho, myslim, že ťo bude normální :).. ale doktorovi bych to pro sichr řekla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.4.15 21:57

Jen teda holky doufám, že to nebude trvat celou ms, minule jsem to měla skoro 3 dny.

• Citovat
  • Upravit
7009
26.4.15 21:59

Ja ten prujem mela jako mlada holka, ted po detech spis ty migreny. Cyklus se mi ruzne meni, delka, krvaceni, spineni, na jare mam vzdycky nejakej extraburt.
Kdyz jsem trpivala na ten pocatecni prujem, tak to byvalo jako cisteni pred porodem, aby streva byla volna a neprekazela tam, intuitivne jsem volila odlehcujici dietu, hodne vlakniny, jogurty, ovoce, cerealie.
Ted na ty migreny nejak nevim, co s nima, ale aspon mi zabira migralgin, lepe jak brufen, jen bacha, ne na lacny zaludek, vcera jsem si ho lupla hned co jsem vstala avtri hodiny jsem prodychavala hnusnou nevolnost :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
26.4.15 21:59

Ale poku se ti nezdá, klidně se dr optej vid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
26.4.15 22:03

To mám taky, jsem naopak ráda, že se vyčistím. Tentokrát to tak nebylo a celou ms mě tlačí břicho od střev. Překrvený podbřišek a do toho nevyčištěná střeva. Radši ten průjm před nástupem za mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí