Azalia - špinění nebo krvácení 3x za měsíc

146
25.4.15 07:35

Azalia - spineni nebo krvaceni 3x za mesic

Ahoj holky a maminky,

beru Azalii, jeste rano a vecer kojim a uz 2mesice mam problém s tím, ze 3× do měsíce bud spinim nebo krvacim a často me uz týden předtím bolí v podbřišku. Rozmezí je tak týden. Pak mam 14dni klid a pak to začíná znovu :-( Na gynekologii jsem kvůli tomu byla uz asi 3×. Nejdriv, te mam male cysty, ty praskly a dobre. Pak jsem tam nic neměla.
Je pravda, ze se mi třeba jednou, max. 2× za měsíc stalo, ze jsem si tabletku vzala se zpožděním do tech 12hodin. Prej to může byt tím, ale ted si to hlídám a stejným mam problém. Ve stejnou hodinu to třeba neberu, ale dyl jak 2hodiny rozmezí to urcite neni.
Doktorka mi porad říká, ze je důležité tuhle antikoncepci brát na hodinu presne, jinak mužů otěhotnět nebo mit takové problémy, ale v pribalovem letacku píšou, ze kdyz si tabletku vezmu do 12hodin tak se nic neděje. Tak nevim :-/
Je fakt, ze mi doktorka dala recept na prášky, které si mam vzít, kdybych zase spinila… a ja je zapomněla vyzvednout, to je moje chyba, ale to přece neni řešení cpat se 2× do měsíce týden nejakym a lekama!
Mate nebo mela jste některá podobný problém s častým krvácením?

Dekuju za odpovědi.

Sylvie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7182
25.4.15 09:32

Nesu stejnou radu jako monrom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
25.4.15 11:17

Ano, stejne zkusenosti jako Ty… brát pořád ve stejnou hodinu… stačí, že to jednou vezmeš jinak a rozhodíš si celý měsíc… dodržuji přesně a všechny problémy zmizely…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí