Bolest vaječníku - každý měsíc

1025
22.4.15 19:49

Bolest vaječníku každý mesic

Ahoj holky, každý měsíc me nesnesitelně bolí jeden z vaječníků. Doktor na to nic. Tak se ptam zde, zda s tím mate některá zkušenost a co se z toho v tom případě bud vyvinulo, nebo nevyvinulo. Děkuji za odpovedi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
22.4.15 19:52

U mne zcela normální.. v době, kdy měla být ovulace - která ale neprobíhala :nevim: po porodu zatím klid, tak jsem zvědavá, zda se to objeví.. mmchm, když jsem měla cystu na vaječníku, bolest byla ještě horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
22.4.15 19:58

@martina.se Jo, jenže me ta bolest vystřeluje do zad, a občas je mi i zle od žaludku. Takže MS bolesti každý měsí. A do toho v pulce cyklu ještě bolest vaječníku. A to nejsem žádná fnukna, co bere Brufen hned při sebemenším náznaku bolesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
22.4.15 19:58

Tak mě takhle každý měsíc bolí ovulující vaječník, bývá to v půlce cyklu. Někdy pobolívání, někdy bolest šílená, že nemohu pomalu šlápnout na nohu a jít na wc. Někdy se vaječníky při ovulaci každý měsíc střídají, ale nemusí. U mě je to většinou jen pravý a bolest bývá tak den či dva, někdy jen pár hodin. Někdo mývá ovulaci bolestivějsí než MS a třeba k tomu i špiní. Někdo to má třeba takhle citlivé až po porodu. Takže, jestli je to pravidelná bolest v půlce cyklu, asi to bude k ovulaci. Mám to přesně tak, hroznou MS s PMS syndromema k tomu v půlce cyklu šílenou ovulaci. Takže paráda. Konzultovala jsem to s gynekoložkou, která ví, co je to bolestivá ovulace z vlastní zkušenosti a říkala, že mě v tomto případé upřímně lituje - bolestivá MS i ovulace. Řešit to lze těžko… Hormony -antikoncepce, tělísko (z toho nic já nemohu), léky na bolest…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
22.4.15 20:08

Taky bych se priklanela k ovulaci ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.4.15 20:12
@sebaanez píše:
@martina.se Jo, jenže me ta bolest vystřeluje do zad, a občas je mi i zle od žaludku. Takže MS bolesti každý měsí. A do toho v pulce cyklu ještě bolest vaječníku. A to nejsem žádná fnukna, co bere Brufen hned při sebemenším náznaku bolesti.

jak je to v půlce cyklu, tak ovulace..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
22.4.15 20:22

Taky mam silenou ovulaci, krece, bodava bolest vajecniku az do kycli, bolest bricha, hlava… k tomu neuveritelna bolest cipku, ze sedim jak po porodu… njn, zensky to nemaj jednoduchy :cert:
pokud te doktor jinak vysetril a nic neshledal, tak to bude asi ta ovulace :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1295
22.4.15 20:26

@sebaanez přesně tohle jsem prožívala asi tak 10 měsíců od porodu…bylo to šílený. Každý měsíc příšerná bolest vaječníků a stejne jako Tobě mi to vystrelovalo do zad a ještě jsem měla pocit, jakoby mi měl snad vypadnout spodek…podle doktorky to byla ovulace, kterou jsem teda nikdy dřív před porodem vůbec neregistrovala…teď mam 13m od porodu a už čtvrt roku nic. Ale zase o to bolestivejsi menstruace… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
22.4.15 20:42

Vítej v klubu :zed: Před posledním těhotenstvím jsem měla během ovulace bolebřich, bolezad, bolel mě celý spodek. Jakmile to pominulo, tak PMS a to trvalo až do MS, ta naštěstí, krom bolení břicha, byla docela v pohodě. Zkoušela jsem tehdy nějaký bylinky, ty pomohly na rozezlenou psychiku z toho všeho, ale fyz. projevy zůstaly :cert: Teď po porodu jsem při první a druhý ms jásala, že nikde nic nebolí a posledně už to zase začlo, zatím jen trochu. Ještě to může srovnat antikoncepce, ale mně zrovna hormony moc nesedí (jednou mě z nich bolí hlava, po jiných špatná pleť, další ani nechci zkoušet). Takže až přijdeš na nějakou rychlou, účinnou a ne příliš invazivní metodu, jak se toho zbavit, budu první v řadě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
22.4.15 20:48

@zuzouš No já antikoncepci nemůžu, protože jsem pak emocionální bomba! Strašně zla, výkyvy nálad, deprese. Ted ji par měsíců neberu a duševně je mi mnohem lépe. Navíc mám ten pocit, ze me to bolelo i když jsem to brala. Je to des, nic jejím, hlava me bolí, nemůžu doslapnout na nohu. To silná MS, kdy ze me padají vyloženě kusy sliznice je procházka růžovou zahradou Ti povim oproti tomu, kurde! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
7.12.15 19:56

Chtěla bych prosit o radu. Už delší dobu mám bolesti vaječníku při MS. Poslední 2 měsíce to je ale hrozná bolest. Je to většinou 3 den MS, nejdřív menší bolest levého vaječníku, která stupňuje, až mám velké křeče a nemůžu ani chodit. Když končí MS, tak bolest ustupuje. Pomáhá nahřívání. Byla jsem u gynekologa (mimo cyklus) ale ten řekl, že je všechno v pořádku, nic neviděl, jenom řekl, že se mi špatně zavinula děloha po 2 císařích. Tak nevím, jestli ta bolest je normální, třeba po CS, ale kdyby to bylo před MS, ale bolest začíná až 3 den, to se mi zdá divné. Tak nevím co s tím… poradítě? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí