Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Dobrý večer, mám časté vaginální potíže, někdy takový bílí výtok až to svědí a pálí a při tom je zápach. Dnes mi na to v lékarně doporučili - Clotrimazol + Dove INTIMO jaké máte z tím zkušenosti a opravdu to zabralo?
Clotrymazol nebo canesten obyvkle zaberou. Nutno však přeléčit i partnera, spodní prádlo prát ideálně na 60, bez aviváže a přežehlit, omezit sladké a bílé pečivo
@lleennttiillkkaa Dobře děkuji mockrát akorát partner si myslí že on to nemá a na co by to mněl dělat a takové no. Že on problém nemá a když i on přeléčit tak co by mněl on udělat? nebo si koupit.
Mně krom clotrimazolu pomáhá mycí gel laktacyd
a jinak to, co píše @lleennttiillkkaa
@Anonymní píše:
@lleennttiillkkaa Dobře děkuji mockrát akorát partner si myslí že on to nemá a na co by to mněl dělat a takové no. Že on problém nemá a když i on přeléčit tak co by mněl on udělat? nebo si koupit.
mazat canestenem, i on. třeba to má, ale nemusí se to projevit, jen byste si to předávali sem tam
@atominnka a kolik ten mycí gel laktacyd stojí? cca a jak často používáte při každém sprchování a nebo pouze večer.
@Anonymní píše:
No tím clotrymazolem se mazat taky. Jinak já bych volila jinou značku intimního gelu
Jestli máš problémy časté tak bych zkusila i pročištění organismu-zkus pohledat na netu nějaké protikvasinkové diety, vyhýbat se sladkému a bílé mouce.
@baaruunkaa Díky moc za radu aspon i něco dám dolu jako kg to potřebuji
To mejdlo bych klidne vynechala, genitalie staci umyt vodou.
Me teda caste kvasinkove potize na radu let zmizely, kdyz jsme pouzivala pharmatex (to je spermicid). Ted uz v tom jedu zas, je to jak ryma ![]()
@Anonymní píše:
@atominnka a kolik ten mycí gel laktacyd stojí? cca a jak často používáte při každém sprchování a nebo pouze večer.
kolem 100 obyč a pak je při podráždění a ten něco nad 100, ale víc jak 150 ne. Při mykoze ráno večer, bez mykozy večer
Chlap obvykle potíže z kvasinek sám nemá, ale stále to přenáší zpátky na tebe. takže mu to hezky vysvětli, že chvíli mazat ho snad nezabije a tobě to pomůže
![]()
A jinak, když jsem mívala kvasinky, tak mi pomáhal rosalgin, nevím, jak se to teď jmenuje, myslím, že to trochu přejmenovali. nebo pak třeba ten laktacyd. Dietu protikvasinkovou jsem držela taky a pomohlo to, ale nadobro jsem se kvasinek zbavila až když jsem změnila HA, takže i nad tím popřemýšlej, za zkoušku to stojí
![]()
Mně pomáhá intimní gel Saforelle a na mazání Canesten nebo Clotrymazol. V případě přetrvajících obtíží koupím boraxové globule a ty mi vždy zaberou
jinak určitě omezit sladké a spodní prádlo přežehlit, jak doporučují ostatní.
Dobrý večer, mám časté vaginální potíže, někdy takový bílí výtok až to svědí a pálí a při tom je zápach. Dnes mi na to v lékarně doporučili - Clotrimazol + Dove INTIMO jaké máte z tím zkušenosti a opravdu to zabralo?