Vaginální potíže

Anonymní
20.4.15 20:34

vaginální potíže

Dobrý večer, mám časté vaginální potíže, někdy takový bílí výtok až to svědí a pálí a při tom je zápach. Dnes mi na to v lékarně doporučili - Clotrimazol + Dove INTIMO jaké máte z tím zkušenosti a opravdu to zabralo?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
20.4.15 20:35

Dnes zakoupeno

:think:
  • Citovat
  • Upravit
27264
20.4.15 20:39
@Anonymní píše:
Dobrý večer, mám časté vaginální potíže, někdy takový bílí výtok až to svědí a pálí a při tom je zápach. Dnes mi na to v lékarně doporučili - Clotrimazol + Dove INTIMO jaké máte z tím zkušenosti a opravdu to zabralo?

Clotrymazol nebo canesten obyvkle zaberou. Nutno však přeléčit i partnera, spodní prádlo prát ideálně na 60, bez aviváže a přežehlit, omezit sladké a bílé pečivo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.15 20:48

@lleennttiillkkaa Dobře děkuji mockrát akorát partner si myslí že on to nemá a na co by to mněl dělat a takové no. Že on problém nemá a když i on přeléčit tak co by mněl on udělat? nebo si koupit.

• Citovat
  • Upravit
22614
20.4.15 20:50

Mně krom clotrimazolu pomáhá mycí gel laktacyd ;) a jinak to, co píše @lleennttiillkkaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
20.4.15 20:51
@Anonymní píše:
@lleennttiillkkaa Dobře děkuji mockrát akorát partner si myslí že on to nemá a na co by to mněl dělat a takové no. Že on problém nemá a když i on přeléčit tak co by mněl on udělat? nebo si koupit.

mazat canestenem, i on. třeba to má, ale nemusí se to projevit, jen byste si to předávali sem tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.15 20:52

@atominnka a kolik ten mycí gel laktacyd stojí? cca a jak často používáte při každém sprchování a nebo pouze večer.

• Citovat
  • Upravit
27264
20.4.15 20:53
@Anonymní píše:

No tím clotrymazolem se mazat taky. Jinak já bych volila jinou značku intimního gelu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
20.4.15 20:55

Jestli máš problémy časté tak bych zkusila i pročištění organismu-zkus pohledat na netu nějaké protikvasinkové diety, vyhýbat se sladkému a bílé mouce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.15 20:55

@lleennttiillkkaa dobře dopoužiji ho a pak budu kupovat jiný.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.4.15 20:56

@baaruunkaa Díky moc za radu aspon i něco dám dolu jako kg to potřebuji

• Citovat
  • Upravit
43035
20.4.15 21:07

To mejdlo bych klidne vynechala, genitalie staci umyt vodou.
Me teda caste kvasinkove potize na radu let zmizely, kdyz jsme pouzivala pharmatex (to je spermicid). Ted uz v tom jedu zas, je to jak ryma :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
20.4.15 21:11
@Anonymní píše:
@atominnka a kolik ten mycí gel laktacyd stojí? cca a jak často používáte při každém sprchování a nebo pouze večer.

kolem 100 obyč a pak je při podráždění a ten něco nad 100, ale víc jak 150 ne. Při mykoze ráno večer, bez mykozy večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
20.4.15 21:21

Chlap obvykle potíže z kvasinek sám nemá, ale stále to přenáší zpátky na tebe. takže mu to hezky vysvětli, že chvíli mazat ho snad nezabije a tobě to pomůže :palec: :)
A jinak, když jsem mívala kvasinky, tak mi pomáhal rosalgin, nevím, jak se to teď jmenuje, myslím, že to trochu přejmenovali. nebo pak třeba ten laktacyd. Dietu protikvasinkovou jsem držela taky a pomohlo to, ale nadobro jsem se kvasinek zbavila až když jsem změnila HA, takže i nad tím popřemýšlej, za zkoušku to stojí :palec: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
20.4.15 22:04

Mně pomáhá intimní gel Saforelle a na mazání Canesten nebo Clotrymazol. V případě přetrvajících obtíží koupím boraxové globule a ty mi vždy zaberou ;) jinak určitě omezit sladké a spodní prádlo přežehlit, jak doporučují ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí