Silné křeče a žádná menstruace

155
21.4.15 05:46

Silné křeče a žádná men.

Ahojte,
mám takový problém, od soboty večer mně začly šílené křeče hlavně v podbřišku, křeče mi zasahují i do zad a občas nemůžu ani dýchat, bolí to jako ďas… Nikdy jsem tohle nezažila, proto mě to dost děsí :evil: Nejsou to křeče jako při normální menstruaci (kterou jsem tenhle měsíc ještě nedostala) a stále čekám, zda dorazí.. Proto hned nechci plašit a běžet k doktroce, zažila jste to nějaká? Už nevím, co mám dělat, nevydržím pomalu ani v pohodě na nohou :| Jinak žádné horečky a ani nevolnosti nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2328
21.4.15 07:17

Takove problemy jsem take mela. Bolesti bricha, bolesti kdyz jsem se chtela nadechnout a byl z toho akutni slepak a Mackeluv divertikl. Ze slibovane hodiny na sale byly 3.5h. Nechcivstrasit, ale pokud mas takove bolesti asi bych na nic necekala. Nemusi to byt zrovna slepak, ale cokoliv jineho. Zauzlovana streva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
21.4.15 08:04

Může to být banalita a může to být náhlá příhoda břišní. Od gynekologického původu (například torze vaječníku- uskřinutí, zaškrcení vaječníku, který je bez přívodu krve), může být problém se střevy. Já měla šílené bolesti zadobřišní, vezla mě rychlá, už jsem ani nevěděla co mě bolí, zvracela jsem, chodit jsem nemohla. Museli vyloučit slepák, vaječníky, dělali UTZ, nakonec to byl prudký zánět ledviny (kupodivu horečky se dostavily druhý den ve špitále). Třeba je to něco od páteře :nevim: Raději běž, ani doktor na Emimi by ti tady na dálku bez vyšetření nebyl schopen diagnostikovat a pomoct. Já taky nesnáším nemocnice a doktory, ale když je nouze. Přeju ať je to jen banalita typu zaražené prdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí