Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
vím, že takových témat je tu hodně ale nikde jsem nenašla to co bych potřebovala vědět.
Jsem 17tý den po ms a začalo mě strašně bolet v podbřišku. Je to taková bolest jako kdybych měla dostat ms ale tu mám dostat až příští měsíc
…
Jinak jsem před týdnem prodělala zánět močového měchýře ale nemyslím si, že by to bylo k tomu
.
Nevíte co by to tak mohlo být??
@Veushe s tim mocakem opatrne, po zanetu je hodne zvysene riziko, ze se vrati. Ale jinak bych tez tipla ovulaci. Ja mela cykly, kdy jsem se pri ni chtela nadnaset, bolel me kazdy pohyb ![]()
Já to mívám taky, bolest a tlak v podbříšku i mimo ms…ale ovulace by to u mě být neměla, beru HA. Zatím taky teda nevím co to je. Budu asi muset zajít k doktorovi ať mě skoukne…aůe na ten močák bych si taky dávala pozor být tebou…aby se ti to náhodou nevracelo. Jinak ovulace to u tebe být určitě může jak píší holky, pokud se ti to objevilo těď v půlce cyklu…
Zkus teplé obklady, já si přikládám horkou láhev v ručníku na břicho a uleví se mi ![]()
Pokud se snažíš o mimi, tak zahnizďování
já to tak měla a dokonce jsem špinila jeden den. pokud se o mimi nesnažíš, lepší si zajít k lékaři, může to být cokoliv, zánět atd…
@Susen35 o mimi se nesnažím
.. ale asi pro jistotu zajdu k dr