Menstruace a křeče

138
30.4.15 02:12

menstruace a křeče

Dnes mě přepadla strašná bolest v podbříšku až křeče. Minulý měsíc jsem měla jen slabé špinění dva dny -trochu krve. Tento měsíc jsem dostala ms přesně na den-ale zase jen slabě a nic. Bojím se, aby to nebylo nic vážného. Doktor má dovolenou. je tam až v pondělí. Těhotenský test jsem měla s jednou čárkou. Neměl to někdo tak??-moc se bojím Pavlína :( Vzala jsem si dva prášky proti bolesti a přešlo to. Slepák to nebude -spíš mě občas bolí levá strana u vaječníku jako při ms, ale krev nikde jen špinění Děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
138
30.4.15 02:14

Většinou mám problémy s nadměrným krvácením -kvůly tomu i 3× na kyretáži a teď tohle :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
30.4.15 02:25

@papaja21 já tohle měla loni celý jaro, při ms hrozná bolest břicha a žádný krvácení, jen špinění.. já to teda nijak neřešila, myslím si, že je lepší krvácet málo, než hodně, při HA by jsi nemusela krvácet vůbec..
Ale kamarádka říkala, že tole měla taky a na ní prostě přestala účinkovat její HA, tak nevím :) zajdi k doktorovi a zjistíš víc..
Ale nebála bych se, podle mě to nebude nic vážnýho :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
30.4.15 06:08

@papaja21 můžeš mít cystu. Pokud by se bolest stupňovala, zajeď si na gyn. ambulanci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
30.4.15 06:19

A nemáš problémy s vynecháváním ovulačního cyklu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
3.5.15 21:56

děkuji

Všem děkuji byl to myom a daly mi jen dvě injekce a přestaly bolesti a přišla i ms takže děkuji všem za radu. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
4.5.15 08:26

Jo holky, o křečích mě povídejte, zpožduje se mě ovulace a tím pádem celá menstruace, zrovna aktuálně mám již celý týden křeče. Někdy to trvá i 14 dnů. Ale bohužel nedá se s tím nic dělat, to je příroda :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
4.5.15 23:39

Souhlas, taky se mi čas od času stane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
5.5.15 14:27

Holky, chtěla bych se zeptat.. Už týden mám zpožděnou menstruaci, neřeším zda jsem těhotná nebo ne. Pravděpodobně ne. Ale už dlouho, nebo snad nikdy se mě ještě nestalo abych cítila takové podivné bolesti na vaječníkách. To nejsou menstruční křeče, cítím silné píchání a jako by se vaječníky nafukovaly, občas píchání jakoby jehličkou. Tak silně jsem to snad ještě nikdy necítila, máte s tím zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
5.12.16 13:02

Ahoj. Dnes jsem dostala MS a mám šílené křeče - břicho, záda až do stehen. Ms jsem měla dostat už minulé úterý. Celý týden mě pobolívalo břicho, jako bych to už měla dostat. Už jsem si i dnes dělala test - negativní a dnes jsem to konečně dostala, ale ty bolesti jsou mnohem horší než normálně. Nemáte někdo podobnou zkušenost? Ms mám jinak pravidelnou tak nevím :nevim:. A antikoncepci žádnou neužívám.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
5.12.16 13:19

Nachlazená nejsem. Ale přijde mi divné to zpoždění a teď ty silné bolesti. Abych třeba neměla cystu nebo něco :nevim: :nevim:. Vzala jsem si Nalgesin a je to trošku lepší. Teď ležím, ale musím za chvilku do školky na Mikulášskou besídku :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí