Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky
je tu někdo kdo nám může poradit nějaký konkrétní hotel v exotice? Hledám dovolenou na květen. Jediné co nás omezuje jsou finance máme 1500€ na osobu a chtěli bychom 12-14dní s all inklusive někde v exotice.
Už pár dní prohledávám internet, zaujala mě např. Kuba, Dom. republika i Sri lanka, ale nebranime se ničemu. Co mě odrazuje, jsou některe negativní recenze.
Tak třeba tu má někdo osobní zkušenost a může poradit
![]()
@Ninca91 píše:
Ahojkyje tu někdo kdo nám může poradit nějaký konkrétní hotel v exotice? Hledám dovolenou na květen. Jediné co nás omezuje jsou finance máme 1500€ na osobu a chtěli bychom 12-14dní s all inklusive někde v exotice.
Už pár dní prohledávám internet, zaujala mě např. Kuba, Dom. republika i Sri lanka, ale nebranime se ničemu. Co mě odrazuje, jsou některe negativní recenze.
Tak třeba tu má někdo osobní zkušenost a může poradit![]()
přes německé CK s prstem v nose. Ještě Vám zbyde.
@Burj Chalifa nejde o německé CK. Spíš mi jde přímo o tip na Hotel, některe fotky jsou krasne finančně vyborne, ale recenze jsou hrozne, když už dám tolik penež chtěla bych aby bylo aspo'ń vše funkční. Pokud mi rozumite ![]()
@Ninca91 píše:
@Burj Chalifa nejde o německé CK. Spíš mi jde přímo o tip na Hotel, některe fotky jsou krasne finančně vyborne, ale recenze jsou hrozne, když už dám tolik penež chtěla bych aby bylo aspo'ń vše funkční. Pokud mi rozumite
pokud byste netrvali na AI, tak jeden tip na stoprocentní romantickou exotiku bych měla. Česká cestovka ve vlastním penzionu na Bali.
www.aquatravel.cz
Mrkni na resort Selang, je to nádhera. A výlety za hubičku.
@Burj Chalifa píše:
pokud byste netrvali na AI, tak jeden tip na stoprocentní romantickou exotiku bych měla. Česká cestovka ve vlastním penzionu na Bali.
www.aquatravel.cz
Mrkni na resort Selang, je to nádhera. A výlety za hubičku.
s dovolením jsem si to uložila zní to lákavě ![]()
@Denisa76 píše:
s dovolením jsem si to uložila zní to lákavě
počkej, až uvidíš ty fotky
http://aquatravel.cz/…tel-na-bali/
@Ninca91 My byli přes německou TUI v Dominikánské republice v Punta Cana v hotelu Riu Naiboa. Moc se nám tam líbilo.
@Burj Chalifa To vy padá zajímavě, a vy jste tam byli? Podle fotek a popise je tam sice bazen, ale žádná pláž, nebo??
Každopádně děkuji za každou radu!!
![]()
@Ninca91 píše:
@Burj Chalifa To vy padá zajímavě, a vy jste tam byli? Podle fotek a popise je tam sice bazen, ale žádná pláž, nebo??Každopádně děkuji za každou radu!!![]()
![]()
na pláž si sejdeš romantickou stezkou k moři. Koupání, šnorchlování, pro odvážlivce i ponor s doprovodem k podmořskému vraku. Neboj, je mělce. Je to rodinný hotel mimo civilizaci, betonové krabice tam nehledej. Jídlo Ti uvaří kdykoli a cokoli. Výlety nádherné, s místními průvodci, co umí i trochu česky. Takže pokud romantika a zážitky za dobrou cenu, tak toto. Hruškovi jsou rodinná firma, hotýlek v Selangu mají dobře zavedený. jsou tam snad už 15 let.
@kettkav píše:
@Ninca91 My byli přes německou TUI v Dominikánské republice v Punta Cana v hotelu Riu Naiboa. Moc se nám tam líbilo.
děkuji ![]()
@Burj Chalifa To zní úplně kouzelně
proberu to s přítelem
děkuji Ti moc za radu
@Ninca91 píše:
@Burj Chalifa To zní úplně kouzelněproberu to s přítelem
děkuji Ti moc za radu
kdyby něco, ráda předám zkušenosti!
@Burj Chalifa od kolika let si myslíš, že by to zvládlo dítě? Pro malé to asi nebude, když čtu, že jen od letiště je transfer 2-4 hodiny
. Jinak já Ti teda neděkuji, protože to se nám, s opravdovými mrňaty nedělá, taková lákadla
![]()
@Burj Chalifa to zní opravdu hezky dala jsem si to do záložek a až to bude aktuální tak si zajdu pro radu ![]()