Exotická svatební cesta

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20518
17.8.18 12:47

Tak jak koukám, jak čím dál tím víc lidí jezdí na různá místa ve světě, tak naše líbánky v tomto kontextu … byly skutečně exotické :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
119
17.8.18 12:49

A kde jste byli? :D my si chceme užít tepla a zažít jednou v životě ráj na zemi, dokud nepřijdou děti, pak už jenom Chorvatsko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
17.8.18 12:50

@fyziowomen Tam nechceš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
17.8.18 12:56

Byli jsme v Dominikánské republice a bylo to perfektní. Pláže čisté, bílé a nekonečné - jak z reklamy :lol: a dalo se prave na výlety ať uz do hlavního města nebo na ostrovy apod. Rozpočet jsme měli podobný jako vy ;) my konkrétně byli v oblasti punta cana hotel now larimar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
17.8.18 13:07

My byli s manželem na jaře tedy na Kubě. A byla to paráda. Nebyli jsme jen na jednom válecím místě, ale cestovali po ostrově, ale závěrem jsme byli ve Varaderu a to je to plážové místo :-) a odtamtud se dá vyrážet i na výlety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
salamio
17.8.18 13:10
@fyziowomen píše:
Ahoj,
máte někdo zkušenost s exotickými líbánky na přelomu prosince/ledna? Chceme více válecí k moři, ale aby ostrov nebyl úplně malinký a dalo se někam zajet na výlet. Prostě nějaký ten ráj na zemi. Zaujal nás Mauricius, Zanzibar nebo Dominikánská republika, i když nevím jak je to tam nyní, četla jsem, že v DR měli problémy s odpadky na pláži? Nechceme jet úplně na nějaký pidi ostrov, kde nic není a obešli bychom ho za hodinu dokola, tam bych se bála ponorky. Byla jste některá u vás na líbánkách přes Vánoce někde v exotice? Co byste mi doporučili? Cenově tak kolem 200 tis. za oba. Díky moc

Na líbánkách? 8o

Příspěvek upraven 17.08.18 v 13:28

• Citovat
  • Upravit
119
17.8.18 13:15

@salamio proč ten údiv? :D mám tam nějakou hrubku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12581
17.8.18 13:25

Mě teda docela láká ten Zanzibar :think: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
17.8.18 13:27

pokud někomu stačí pláž, moře a slunce, tak toho má celý pytel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
17.8.18 13:28

Na líbánkách snad ponorka nehrozí, ne? Maledivy je moje jasná a jediná volba. Svůj bungalow s vlastním bazénem a pláží. Tam je to romantika jako hrom :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
salamio
17.8.18 13:29
@fyziowomen píše:
@salamio proč ten údiv? :D mám tam nějakou hrubku?

Blbě jsem tam vyznačil, co mě trochu udivilo. Teď už opraveno.

• Citovat
  • Upravit
26574
17.8.18 13:33

Ko samui.
Zanzibar jsme byli a nenadchnul, není moc rozvinutý. TEdy je to 11 let zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
17.8.18 13:35

@salamio jasný to asi ne, možná jsem to blbě vyjádřila, ale chceme tam trávit i silvestra a jsme oba mladí, takže bychom chtěli začít i nějakou párty…prostě zážitek na celý život, Silvestr někde va karibiku za zvuku latinskoamerických rytmů nebo na Mauriciu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
17.8.18 13:37

ponorka v tom pravé slova smyslu nám určitě nehrozí :D :D ale prostě nás ten bungalov pro sebe neohromuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
17.8.18 13:39

@jenny.fields to jsem ráda, že to slyším, nejdřív jsem myslela, že pojedem tam, ale slyšela , že je tam problém i s komáry a není to zase až takový top, na to, že ceny jsou poměrně vysoké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný