Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Zdravím, jdu si pro radu. Syn má velmi širokou nožku a dle uváděných šířek u obuvi mu žádné boty nejsou. Vždy nám tak nějak stačily různé barefoot botky, ale teď jsem nožku přeměřila a už má nožku širokou 8,5cm na 19cm délky. Koukala jsem po zimních barefoot botech, ale našla jsem max šířku 8,2cm. O nějakém doporučovaném nadměrku do šířky ani nemluvím…
Máte někdo stejný problém? Nebo víte o opravdu širokých botech (zimních)?
Koukni na littleshoes.cz, to se specializujou na extra nožičky a ochotně poradí.
Dd step byvaji hodne siroke a vetsinou, co jsme kupovali, tak realna sirka byla vetsi, nez uvadena webu
Fare bare měl syn teď zimní a byly fajn. Myslím ale, že šíře je uvedena 7,8cm. Chtěla jsem mu koupit na příští rok stejné teď ve slevě, ale raději bych už něco širšího. Ddstep jsou široké, má od nich už několikáté celoročky a spokojenost. Se zimníma zkušenost nemám a právě jsem ddstep zimní na netu našla nejširší těch 8,2cm.
Nejširší, co znám, jsou Fare bare. Ale ty teď sháníš zimní boty?
Ano, koukala jsem po nich. Protože loni jsem koupila ty Fare bare v letním výprodeji o 800Kč levněji než se prodávaly na podzim. Už jsem minulý týden koupila i holce zimní boty ve výprodeji za polovinu ceny.
Ahoj, dobrý den, není to úplně k příspěvku výše. Jen bychom rády s kamarádkou nabídly všem maminkám kvalitní obuv v kamenné pobočce, a proto nás zajímá, co je pro vás důležité při nákupu dětské obuvi. Děkujeme za vyplnění krátkého dotazníku.
Gábina a Iva
https://1url.cz/xK2nC