Extrasystoly a AD

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13
20.11.23 21:00

Extrasystoly a AD

Dobrý den, chtěla bych se zeptat těch kdo mají problémy s eskami. Cítím je už pár let, cca 3 roky a to 24 hodin denně. Za mě to je vynechání tepu a následný silný úder v hrudníku. Nejvíce to pociťuji hlavně v klidu, v sedě, vleže a zásadně před spaním co je pro mě nejvíc nepříjemné. Někdy mě to vzbudí i uprostřed noci a pak z toho na mě jdou ataka jako je rychlý tep, bušení srdce, tlak na hrudi a třes. Vyšetření mám v pořádku, myslím tím EKG a holtera. Zítra mě ještě čeká echo, ale nemyslím si, že tam bude nějaký problém. Doktorka mi předepsala AD Escitil 10mg, myslí si že je to psychikou. Ještě jsem je nezačala brát, ale pokud pomohou, tak se jim určitě bránit nebudu. Už si nevím rady, proto se zeptám vás…zda je tu někdo s podobnými problémy a jestli vám v tomto případě ty AD skutečně pomohly (třeba ty potvory aspoň míň vnímat). Moc děkuju za každou radu a přeji všem pevné zdraví!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
21.11.23 08:12

Já je mám taky EKG holter sono rtg srdce bylo v pořádku je to psychické… únava… prejezeni, dehydratace, kofein, všechno tohle to může mít na ně vliv taky prý ale nejsou vůbec nebezpecne, je předčasný stah srdce…buď v klidu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex