Extrasystoly minutu nebo víc v kuse?

Mišis
28.6.11 15:33

Extrasystoly minutu nebo víc v kuse?

Ahoj, už mi z toho hrabe. Sem 15tt. Dneska mě můj naštval a mě začalo přeskakovat srdce. Bylo to "buch, buch, vynechalo, buch, buch, vynechalo. Ne jednou nebo dvakrát ale asi minutu chvilku nic a pak zase delší dobu a pak zase nic a tak se to opkovalo než se zase dostalo do správného rytmu. Trochu hůř se mi dýchalo, a trochu mě bolelo na hrudi. Byl to hrozně nepříjemný pocit. Zajímlo by mě jestli to taky některou trápí. Ach jo už si připadam jak hypochondr, furt mi něco je. Díky holky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16136
28.6.11 15:36

AHoj. Lečíš se s tim někde na kardiu? nebo to máš ted nově v těhotenství? já to mívala předtím a ted v těhotentví nic naštěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišis
28.6.11 15:54
lucienne píše:
AHoj. Lečíš se s tim někde na kardiu? nebo to máš ted nově v těhotenství? já to mívala předtím a ted v těhotentví nic naštěstí.

Před těhotenstvím mi to přeskočilo sem tam, bylo to nepříjemne, byla jsem i na holter ale vše bylo v pořádku. Bylo to těsně než jsem otěhotněla. V těhu se to spíš zklidnilo, udělalo mi to jen sem tam. Ale včera to bylo to co dnes ale to jsem byla na pohotovosti protože mi bylo zle a myslela jsem si že to bylo vysokým tlakem. Měřili mi EKG ale to bylo v pořádku protože jsem byla v klidu, doktorka mě i poslouchala a nic. Právě říkala že to budou extrasystoly ale že až tak? A všimla jsem si že mi to uděla když se naštvu, vylekám nebo hodně brečím.

• Citovat
  • Upravit
16136
28.6.11 15:56

misis cetla jsem že to neni vubec nebezpečné, i kdyz me to poprve dost vydesilo a bala jsem se usnout ze uz se neprobudim :) zkus se nestresovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
28.6.11 18:54

mišiš tohle co popisuješ spíš vypadá na fibrilaci síní - záchvatovitou, která vzniká buď sama od sebe ani o ní nemusíš vědět a zse zmizí, nebo má právě takovéhle příznaky.
V každém případě není jednoduché ji diagnostikovat, protože ji zrovna vc den kdy máš holter mít nemusíš :zed:
V každém případě to zejména ve vztahu k těhotenství nenechávej bez povšimnutí, a řeš to s lékařem, jak jen to půjde. Samozřejmě i tohle má po čase svoje komplikace, ostatně jako všechno :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8042
28.6.11 19:01

Mišis, přesně tohle mívám taky, akorát já mě přeskakuje když sem v klidu. Třeba dost často před usnutím a tak. Mám to už vlastně od mala, nikdy sem to nijak neřešila, i když jednou mě obvoďák poslal na echo srdce a já tam statečně nešla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišis
28.6.11 19:09
Medova píše:
Mišis, přesně tohle mívám taky, akorát já mě přeskakuje když sem v klidu. Třeba dost často před usnutím a tak. Mám to už vlastně od mala, nikdy sem to nijak neřešila, i když jednou mě obvoďák poslal na echo srdce a já tam statečně nešla :oops:

To samé jsem měla i ja, když jsem byla v klidu tak mi přeskočilo i několikrát srdce. Ale tet to byl fakt hnus. Mě nebylo na omdlení, jenom to byl strašně nepříjemný pocit a citila sem to i v krku.

• Citovat
  • Upravit
18551
28.6.11 19:16
Mišis píše:
Medova píše:
Mišis, přesně tohle mívám taky, akorát já mě přeskakuje když sem v klidu. Třeba dost často před usnutím a tak. Mám to už vlastně od mala, nikdy sem to nijak neřešila, i když jednou mě obvoďák poslal na echo srdce a já tam statečně nešla :oops:
To samé jsem měla i ja, když jsem byla v klidu tak mi přeskočilo i několikrát srdce. Ale tet to byl fakt hnus. Mě nebylo na omdlení, jenom to byl strašně nepříjemný pocit a citila sem to i v krku.

To je opravdu typická FS, zajdi na kardio, ale jak už jsem psala…je těžké ji zachytit. Ale příznaky naprosto přesně sedí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
28.6.11 19:17

Tyhle neidentifikovatelné poruchy srdce, bývají spojené s psychikou. Nemáš ještě úzkosti nebo pocit strachu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišis
28.6.11 19:24
peggy.sl píše:
Tyhle neidentifikovatelné poruchy srdce, bývají spojené s psychikou. Nemáš ještě úzkosti nebo pocit strachu?

Jo mám, hlavně mám strach že se mi to vrátí. Snažím se ze všech sil na to nemyslet.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.6.11 19:24

Jak pise Peggy,byva to i psychicke… Mela jsem podobne pocity,k tomu pocit na omdleni,dusnost… Na Holteru nic,v krvi ani jinde nic a nakonec - uzkostna panicka porucha :-?
Omlouvam se za anonym…

• Citovat
  • Upravit
Mišis
28.6.11 19:25

A nemůže mít v tom prsty i ten draslík?

• Citovat
  • Upravit
Mišis
28.6.11 19:27
Anonymní píše:
Jak pise Peggy,byva to i psychicke… Mela jsem podobne pocity,k tomu pocit na omdleni,dusnost… Na Holteru nic,v krvi ani jinde nic a nakonec - uzkostna panicka porucha :-?
Omlouvam se za anonym…

Já vím o čem mluvíš, začalo mi to minulý rok ale tet jsem měla dlouho klid. Strašně jsem se začala těšit na miminko a to mě z toho dostalo ale tet mám obavu že se mi to vrátilo.

• Citovat
  • Upravit
20557
28.6.11 19:27
Mišis píše:
A nemůže mít v tom prsty i ten draslík?

Dělali ti z krve i hořčík? Ten je na relaxaci hladkého svalstva a pokud by to bylo od nervů, tak se s úspěchem podává i tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
28.6.11 19:29

Ještě k tomu draslíku. Ty ho máš nedostatek, nebo přebytek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí