Že by už - 35tt?

113
28.6.11 11:17

Že by už?

Milé holky,Tak ja nevím.Potřebuji poradit..Už druhej den se cítim tak malinko zvláštně.Někdy mám i silne bolesti na levem a pravem boku,takový, že mně to až píchne a nemohu se hnout.Cítim i tet takové silne tlaky a u toho tvrdnutí,častejš chodím na velku potřebu.Minulej týden ve stredu sem bila na kontrole a tam vše v pořádku.Jen mi mdr řikala, že malej je už dost nizko dole hlavičkou.Ale otevřená jěšte nejsem.A termín mám až 4.8.2011.Myslíte, že by se už něco dělo?Nebo se ta děloha jenom připravuje na porod? Jinak sem už ve 35,týdni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10623
28.6.11 11:18

A nejsou to jenom poslíčci??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
28.6.11 11:21
Evča29 píše:
Milé holky,Tak ja nevím.Potřebuji poradit..Už druhej den se cítim tak malinko zvláštně.Někdy mám i silne bolesti na levem a pravem boku,takový, že mně to až píchne a nemohu se hnout.Cítim i tet takové silne tlaky a u toho tvrdnutí,častejš chodím na velku potřebu.Minulej týden ve stredu sem bila na kontrole a tam vše v pořádku.Jen mi mdr řikala, že malej je už dost nizko dole hlavičkou.Ale otevřená jěšte nejsem.A termín mám až 4.8.2011.Myslíte, že by se už něco dělo?Nebo se ta děloha jenom připravuje na porod? Jinak sem už ve 35,týdni.

Dala bych si teplou (ne horkou ) vanu a pokud to přejde tak to byli poslíčci. tělo se už jistě pomalounku připravuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
28.6.11 11:22

Já myslím, že to budou jen poslíčky. Ty tlaky jsem měla ke konci těhotenství taky a rodila jsem vždycky po termínu. Kolikrát jsem měla pocit, že když trošku zatlačím, tak ze mně to miminko musí vypadnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
28.6.11 11:24

Tyto pocity jsem měla také velmi brzy, jsou to jen poslíčci, pokud to není pravidelné v intervalech, tak to porod ještě není… :wink: Jak sama píšeš, je to pouze činnost dělohy, připravující se na porod.
Můžeš to mít i z námahy, takže zatím ještě odpočívej, a ještě tak ty 3týdny vydrž :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
28.6.11 11:32

Vypadá to spíš na poslíčky, celkem intenzivní je mám poslední měsíc (u prvního jsem to nezažila). Proto jsem pořád sejčkovala, že porodím dřív :mrgreen: . Ale pomaličku se mi blíží termín, takže to u tebe taky nemusí nic znamenat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
28.6.11 11:41

Ahoj, mám to podobně, tlaky, často na záchodě, divný bolení, ofic.termín mám 7.8.,ale myslím, že to bude dřív, v pátek jdu na kontrolu, tak uvidím a to mi je dneska ještě divně…blbě se mi dýchá, motám se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
28.6.11 11:43
vegiska píše:
Ahoj, mám to podobně, tlaky, často na záchodě, divný bolení, ofic.termín mám 7.8.,ale myslím, že to bude dřív, v pátek jdu na kontrolu, tak uvidím a to mi je dneska ještě divně…blbě se mi dýchá, motám se…

Ahoj Vegi, ještě to chvilku vydržte. Já mám taky v pátek kontrolu, tak držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
28.6.11 11:47

Holky, aby jste nakonec nepřenášely :lol: :lol: :lol: (jako já :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
28.6.11 13:47

Také se přikláním k poslíčkům-ke konci těhu mi tak tvrdlo bříško,že jsem pokaždé myslela,že pojedem.A nakonec se narodil přesně den před termínem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
28.6.11 13:53

Ahoj holky,asi to budou fakt posličci-já mám termín 22.7 a podobné pocity mám už dva týdny :think: a směju se, že budu rodit a nakonec to dopadne tak, že ješte beztak budu přenášet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
28.6.11 14:17

:-)

Holky zlaté děkuji všem za odpovět.Také si myslím, že sou to posličci.Snát jěšte do začátkem srpna vdržíme.Pohladte břiška a držte se. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí