Odchlípnutá placenta v 8 tt

Klementýnka
27.6.11 16:35

Odchlípnutá placenta v 8 tt

Ahoj holky,

dneska mi při běžné kontrole zjistili, že mám odchlípnutou placentu a hrozí mi potrat. Jsem v 8 tt. Dostala jsem Utrogestan, neschopenku a mám být v klidu. Mimi je velké tak, jak má být.

Máte někdy - pozitivní nebo negativní - zkušenosti s odchlípnutím placenty v prvním trimestru?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16291
27.6.11 16:48

Já to měla u mladšího, cca do 14tt, pak už bylo vše OK :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
27.6.11 16:53

placenta je v 8tydnu?ja mela za to,ze se dotvori a funguje kolem 12tt :roll:

jinak primo nemam zkusenost,ale nehazej flintu do zita a poradne odpocivej,ja mela jine problemy v prvnim trimestru a vse dobre dopadlo,dostali jsme se z toho,jednu dobu jsem byla co tyden u doktora,bylo to narocne,ale klid je vazne moc dulezity,hlavne nic nikde nestuduj :wink: a ver mudrum :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
27.6.11 17:16

ahojky, spíš se Ti odlučuje gestační váček, placentu v osmém týdnu nemáš.
bohužel to může dopadnout tak i tak, může být brzy vše v pořádku a taky se bohužel může váček odloučit. je to ted na přírodě, každopádně moc držím palce at je to v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
27.6.11 18:31

taky bych řekla proto jsem brala duphaston do té doby než se vytvořila placenta a to je právě do toho 12tt :wink: držím palce at se nic neodchlípne a zůstane tam :palec:

• Citovat
  • Upravit
Klementýnka
27.6.11 19:01
sajinda píše:
bohužel to může dopadnout tak i tak, může být brzy vše v pořádku a taky se bohužel může váček odloučit. je to ted na přírodě, každopádně moc držím palce at je to v pořádku.

Ano, spíš to bude gestační váček, nevím proč doktorka použila termín placenta, no, mluvíme spolu francouzsky, tak třeba je to nějaká specialita frániny.

• Citovat
  • Upravit
7213
27.6.11 20:29
Klementýnka píše:
sajinda píše:

tak to jsi mozna blbe pochopila a nebo vazne maji jine oznaceni,tak se drz :kytka:

Ano, spíš to bude gestační váček, nevím proč doktorka použila termín placenta, no, mluvíme spolu francouzsky, tak třeba je to nějaká specialita frániny.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5544
28.6.11 12:09

v 8tt nemluvíme ještě od placentě,to se ti odlučuje spíš embryjko…držím ti pěsti,at to dobře dopadne :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
28.6.11 13:39

Ahoj, já to měla při prvním těhu od 6tt, po týdnu si mě nechaly v nemocnici. Brala jsem Utrogestan a vitamin C (tuším Askorutin), celý první trimestr jsem měla rizikové těhu a ležela. Dopadlo to dobře a věřím, že u tebe to dopadne taky dobře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí