Bolest po orgazmu

1758
27.6.11 08:55

Bolest po orgazmu

Ahoj holky,
mám takový ošemetný dotaz, ale zajímá mě jestli s tím taky nemáte některá zkušenost. Snažíme se o mimi, cca za 10 dní (ne)čekám MS. Jde o to, že ted po pohl. styku mě vždy začne bolet podbřišek (nikdy dřívě mi to nedělalo). Myslíte, že to může mít souvislost s těhotenstvím??
A ještě jedna věc - když se spermie udrží až dva dny, je možné, že když jsme měli sex ještě den před začátkem plodných dnů, mohla jsem i tak otěhotněj, když spermie můžou žít až ty dva dny??
Moc děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13119
27.6.11 09:06

hm, bohužel moje křišťálová koule zůstala zamlžená :mrgreen: co radši počkat až jestli dorazí nebo nedorazí MS? Stejně by tu všechny jenom hádaly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
27.6.11 09:10
ynax píše:
hm, bohužel moje křišťálová koule zůstala zamlžená :mrgreen: co radši počkat až jestli dorazí nebo nedorazí MS? Stejně by tu všechny jenom hádaly
:mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
27.6.11 09:11

Když jsem byla těhu taky mě bolel podbřišek po orgasmu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
27.6.11 09:35

Mozny je vsechno… teda vsechno z toho, cos napsala :kytka:
Ja vzdycky mela kybl tehotenskych priznaku byla jsem presvedcena, ze ted jsem tehotna, a nikdy nic :mrgreen: a kdyz jsem skutecne tehotna byla (po 5 mesicich snazeni), nemela jsem ani jeden.. :lol: :lol:
No, uvidis, za 10 dni sem napis vysledek, preju ti // :kytka:

• Citovat
  • Upravit
242
27.6.11 10:22

S tou bolestí po orgasmu je to jak píšou holky. Já to měla taky, ale může to být jenom náhoda. Na to si radši počkej.

A spermie opravdu můžou přežít a oplodnit při ovulaci až za dva dny. Dokonce jsem někde četla, že se tak dá předpovědět pohlaví, protože spermie s Y jsou rychlé a málo životné, zatímco ty s X jsou sice pomalejší, ale vydrží dýl :lol: Teoreticky by se takhle dala zařídit holčička :-D Ale může to být taky kachna, že jo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
27.6.11 11:02

Ahoj,

když jsem otěhotněla, bolel mě potom dvakrát podbřišek po orgasmu, jindy nikdy, tak myslím, že je to nadějné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
27.6.11 11:24

Moc Vám děkuji,
držte mi palce :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
27.6.11 11:25
emocuc.polymorf píše:
Mozny je vsechno… teda vsechno z toho, cos napsala :kytka:
Ja vzdycky mela kybl tehotenskych priznaku byla jsem presvedcena, ze ted jsem tehotna, a nikdy nic :mrgreen: a kdyz jsem skutecne tehotna byla (po 5 mesicich snazeni), nemela jsem ani jeden.. :lol: :lol:
No, uvidis, za 10 dni sem napis vysledek, preju ti // :kytka:

S tím kýblem příznaků jsme na tom stejně. Já ted nemám nic, jen tuhle bolest a píchá mě v podbřišku občas. No uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
27.6.11 14:49

:think: bolesti po mívám při začínající kvasinkové infekci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
27.6.11 14:55
PeBa píše: :think: bolesti po mívám při začínající kvasinkové infekci

To snad doufám nemám..nic takového jsem nepsotřehl,a ani jsem to nikdy neměla, tak to doufám neee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
28.6.11 15:50

Mě taky až v těhotenství bolí podbřišek po sexu,jen chvíli,ale dost intenzivně.Držím palce,mohlo by to vyjít :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
124
29.6.11 13:03

no tak to fakt záleží jaká bolest :think: pokud je v děloze mimi tak po orgasmu maš normalně kontrakci a děloha stvrdne a normalně ji mužeš nahmatat.
je to pry skvěla pruprava dělohy k porodu takže přeji mnoho orgasmu… :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
29.6.11 13:38
Teenule píše:
Mě taky až v těhotenství bolí podbřišek po sexu,jen chvíli,ale dost intenzivně.Držím palce,mohlo by to vyjít :palec:

Taky mě bolí vždycky chvíli a hodně. Kéž by…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
29.6.11 13:39
MMMMM píše:
no tak to fakt záleží jaká bolest :think: pokud je v děloze mimi tak po orgasmu maš normalně kontrakci a děloha stvrdne a normalně ji mužeš nahmatat.
je to pry skvěla pruprava dělohy k porodu takže přeji mnoho orgasmu… :jazyk: :jazyk:

TO jsem nikdy neslyšela, tudíž jsem to nezkusila. Ale jestli tam mimi je, tak má pár milimetrů.. :lol: I tak bych ji nahmatala??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí