Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
mám takový ošemetný dotaz, ale zajímá mě jestli s tím taky nemáte některá zkušenost. Snažíme se o mimi, cca za 10 dní (ne)čekám MS. Jde o to, že ted po pohl. styku mě vždy začne bolet podbřišek (nikdy dřívě mi to nedělalo). Myslíte, že to může mít souvislost s těhotenstvím??
A ještě jedna věc - když se spermie udrží až dva dny, je možné, že když jsme měli sex ještě den před začátkem plodných dnů, mohla jsem i tak otěhotněj, když spermie můžou žít až ty dva dny??
Moc děkuji ![]()
hm, bohužel moje křišťálová koule zůstala zamlžená
co radši počkat až jestli dorazí nebo nedorazí MS? Stejně by tu všechny jenom hádaly
ynax píše:
hm, bohužel moje křišťálová koule zůstala zamlženáco radši počkat až jestli dorazí nebo nedorazí MS? Stejně by tu všechny jenom hádaly
Mozny je vsechno… teda vsechno z toho, cos napsala ![]()
Ja vzdycky mela kybl tehotenskych priznaku byla jsem presvedcena, ze ted jsem tehotna, a nikdy nic
a kdyz jsem skutecne tehotna byla (po 5 mesicich snazeni), nemela jsem ani jeden..
![]()
No, uvidis, za 10 dni sem napis vysledek, preju ti // ![]()
S tou bolestí po orgasmu je to jak píšou holky. Já to měla taky, ale může to být jenom náhoda. Na to si radši počkej.
A spermie opravdu můžou přežít a oplodnit při ovulaci až za dva dny. Dokonce jsem někde četla, že se tak dá předpovědět pohlaví, protože spermie s Y jsou rychlé a málo životné, zatímco ty s X jsou sice pomalejší, ale vydrží dýl
Teoreticky by se takhle dala zařídit holčička
Ale může to být taky kachna, že jo ![]()
Ahoj,
když jsem otěhotněla, bolel mě potom dvakrát podbřišek po orgasmu, jindy nikdy, tak myslím, že je to nadějné ![]()
emocuc.polymorf píše:
Mozny je vsechno… teda vsechno z toho, cos napsala
Ja vzdycky mela kybl tehotenskych priznaku byla jsem presvedcena, ze ted jsem tehotna, a nikdy nica kdyz jsem skutecne tehotna byla (po 5 mesicich snazeni), nemela jsem ani jeden..
![]()
No, uvidis, za 10 dni sem napis vysledek, preju ti //
S tím kýblem příznaků jsme na tom stejně. Já ted nemám nic, jen tuhle bolest a píchá mě v podbřišku občas. No uvidíme…
PeBa píše:bolesti po mívám při začínající kvasinkové infekci
To snad doufám nemám..nic takového jsem nepsotřehl,a ani jsem to nikdy neměla, tak to doufám neee
Mě taky až v těhotenství bolí podbřišek po sexu,jen chvíli,ale dost intenzivně.Držím palce,mohlo by to vyjít ![]()
no tak to fakt záleží jaká bolest
pokud je v děloze mimi tak po orgasmu maš normalně kontrakci a děloha stvrdne a normalně ji mužeš nahmatat.
je to pry skvěla pruprava dělohy k porodu takže přeji mnoho orgasmu…
![]()
Teenule píše:
Mě taky až v těhotenství bolí podbřišek po sexu,jen chvíli,ale dost intenzivně.Držím palce,mohlo by to vyjít
Taky mě bolí vždycky chvíli a hodně. Kéž by…
MMMMM píše:
no tak to fakt záleží jaká bolestpokud je v děloze mimi tak po orgasmu maš normalně kontrakci a děloha stvrdne a normalně ji mužeš nahmatat.
je to pry skvěla pruprava dělohy k porodu takže přeji mnoho orgasmu…![]()
TO jsem nikdy neslyšela, tudíž jsem to nezkusila. Ale jestli tam mimi je, tak má pár milimetrů..
I tak bych ji nahmatala??