Zimnice a ledové končetiny

Mišis
26.6.11 18:14

Zimnice a ledové končetiny

Ahoj, jsem ve 14tt a poslední dobou mě trápi zmnice, někdy se k tomu přidájí i ledové končetiny a bolest hlavy. I tet v létě chodím a spím v zimních ponožkách a někdy bych si s radostí vzala i rukavice. Měli jste to některá taky? Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1452
26.6.11 19:32

ahoj,já zjistila těhotenství v zimě, ale trpěla jsem přesně jako ty, topili jsme na 28stupňů a já mrzla v 5ti vrstvách oblečení pod dekou, na nohách podkolenky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišis
26.6.11 19:37
burgundy píše:
ahoj,já zjistila těhotenství v zimě, ale trpěla jsem přesně jako ty, topili jsme na 28stupňů a já mrzla v 5ti vrstvách oblečení pod dekou, na nohách podkolenky :-D

Tak to fakt nevím co bych dělala v zimě to bych asi chodila v kombinéze a sněhulách i doma. Je léto a ja pořád mrzbu. Já zavolam na manžela „prosim tě podej mi ponožky ty hrube froté“ a on „co?!“ :-D :-D Ach jo je to hrozné hlavně ty ledové nohy a ruce, je to jako bych je měla v ledové lázni.

• Citovat
  • Upravit
106
2.7.11 12:30

Ahojky já jsem teprve v devátém týdnu, ale prakticky od začátku mám tyto problémy taky. Je to taková trvalá zimnice a nejhorší to je když je mi i zároveň zle - zvracim a tak. Myslím si, že je to tím, že mi v těhu klesl můj už tak nízký tlak - kvůli tomu i ty studené ruce a nohy… Bohužel nízký tlak nejde nijak moc „léčit“ - snad jen zkusit třebas dát si trošku koly, položit si nohy výš než hlavu… Mě nepomáhá nic, než zachumlat se do peřin :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neytiri23
14.8.13 15:16

Ahoj holky já jsem teď v 5tt + 5, poslední dva dny je mi zima - mám studené ruce i nohy. Krom únavy je celkem bez příznaků.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky