Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte holky, chtěla bych se zeptat na vaše zkušenosti s genetikou. Chystám se vyšetření ve 20. týdnu a chtěla bych aby se mnou jel jak manžel tak moje maminka, jelikož by to chtěla moc vidět. Ale je mi to nějak blbý, ať nejsme jak Hujeři
Byli jste někdo taky v takovém počtu? konkrétně se chystám do FN v Olomouci.
Normálně tam lidi kromě manžela berou i děti, tak babička se určitě vleze. Nebo se to nech nahrát na dvd a babi to ukaž ![]()
Tak nemám zkušenosti zrovna s genetikou ale, my jsme třeba byli jak Hujeři, když jsem přebírala maturtiní vysvědčení. Byl tam se mnou přítel, naši, jeho maminka s přítelem, jeho táta a babička. Nikdo tam neměl tolik lidí. Taky jsem si připadala trochu „divně“
![]()
Jestli te to uklidni tak na UTZ ve 20tt jsem tam mela manzela, mamku a jejiho manzela ![]()
Mě rovnou sestra říkala, že na tento UTZ se bere manžel, rodiče atd. Takže já bych se toho nebála.
Když jsem byla na genetice já tak jsem si připadala divně, že jsem tam byla sama, Hujerů tam bylo dost
tak je klidně vem.
od znamych byl pritel, mamka a segra..pokud tedy chces vem si koho uznas za vhodny..ja osobne jsem si tu krasnou chvili chtela uzit jen s manzelem…:)..
Tak konkrétně ve FN Olomouc jsem na genetice viděla paní s manželem a ještě dvěma dětmi a všichni šli dovnitř bez problému, takže budoucí babička klidně taky může jít. A na to, jestli je to blbý nebo ne kašli ![]()
ahoj ja byla na genetice v olomouci s mamkou i manželem,dr. to brala normálně,jsou na to zvyklí, hezky je posadila a divadlo mohlo začít ![]()
ahojky,ja v Olmiku ve Fakultce byla a uplne v pohode,takze se nemusis bat,dva lidi navic jsou nic,i v nemocnici na predporodnim kurzu sami od sebe rikali,ze muzu si vzit koho chci,jen at to neni cela materska,takze tak ![]()
hodne stesti,me to tehdy delal moc sympaticky doktor,byl uplne milionevej,porad jsem se jen smala,takze to bylo moc prijemne ![]()