Na genetiku manžel i babička?

76
25.6.11 20:49

Na genetiku manžel i babička??

Ahojte holky, chtěla bych se zeptat na vaše zkušenosti s genetikou. Chystám se vyšetření ve 20. týdnu a chtěla bych aby se mnou jel jak manžel tak moje maminka, jelikož by to chtěla moc vidět. Ale je mi to nějak blbý, ať nejsme jak Hujeři :-) Byli jste někdo taky v takovém počtu? konkrétně se chystám do FN v Olomouci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4542
25.6.11 20:52

Normálně tam lidi kromě manžela berou i děti, tak babička se určitě vleze. Nebo se to nech nahrát na dvd a babi to ukaž :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
25.6.11 20:58

Tak nemám zkušenosti zrovna s genetikou ale, my jsme třeba byli jak Hujeři, když jsem přebírala maturtiní vysvědčení. Byl tam se mnou přítel, naši, jeho maminka s přítelem, jeho táta a babička. Nikdo tam neměl tolik lidí. Taky jsem si připadala trochu „divně“ :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
25.6.11 20:59

Jestli te to uklidni tak na UTZ ve 20tt jsem tam mela manzela, mamku a jejiho manzela :)

• Citovat
  • Upravit
30409
25.6.11 21:00

Mě rovnou sestra říkala, že na tento UTZ se bere manžel, rodiče atd. Takže já bych se toho nebála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
25.6.11 21:01

Když jsem byla na genetice já tak jsem si připadala divně, že jsem tam byla sama, Hujerů tam bylo dost :lol: tak je klidně vem.

• Citovat
  • Upravit
3622
25.6.11 21:23

od znamych byl pritel, mamka a segra..pokud tedy chces vem si koho uznas za vhodny..ja osobne jsem si tu krasnou chvili chtela uzit jen s manzelem…:)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Koty nepřihlášená
25.6.11 21:54

Tak konkrétně ve FN Olomouc jsem na genetice viděla paní s manželem a ještě dvěma dětmi a všichni šli dovnitř bez problému, takže budoucí babička klidně taky může jít. A na to, jestli je to blbý nebo ne kašli :wink:

• Citovat
  • Upravit
1452
25.6.11 23:41

ahoj ja byla na genetice v olomouci s mamkou i manželem,dr. to brala normálně,jsou na to zvyklí, hezky je posadila a divadlo mohlo začít :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
26.6.11 06:37

ahojky,ja v Olmiku ve Fakultce byla a uplne v pohode,takze se nemusis bat,dva lidi navic jsou nic,i v nemocnici na predporodnim kurzu sami od sebe rikali,ze muzu si vzit koho chci,jen at to neni cela materska,takze tak :-D

hodne stesti,me to tehdy delal moc sympaticky doktor,byl uplne milionevej,porad jsem se jen smala,takze to bylo moc prijemne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí