Prázdná dutinka

65
28.6.11 08:08

Prázdná dutinka

Ahoj holky,
chci se zeptat. Včera sem byla u doktora podle PM jsem byla 5+6 na ultrazvuku byla vidět jen prádná dutinka nic v ní. Mám přijít zase v pátek jestli už se tam neobjeví nějaký embryonální základ. Sem z toho dost vynervovaná. Měla ste to taky některá v tomto týdnu těhotenství a pak bylo vše ok? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
155
28.6.11 08:27

Ahoj, 5+6 je docela brzy. Ovulka mohla být o pár dnů později a hned je mimi mladší než by mělo být podle PM tak se snaž být v klidu a hlavně se nestresovat to je to nejhorší!!!Vím že se to snadněji řekne než udělá ale vydrž! Držím palečky určitě to příště bude vidět:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
28.6.11 08:31

Neco podobneho :). Mela jsem byt 8 tt a na UTZ videla MUDr jen dva zloutkove vacky odpovidajici 5 tt. Rekla mi , e jde o zamlkle tehu, vubec nebrala v potaz, ze se muze jednat o mladsi tehu , nekde mam i diskusi.
No ale za tyden uz tam byla dve srdicka, nakonec jedno dvojcatko prezilo a ted jsem 25+0tt. :dance:

Takze nezoufej, treba mas taky jen mladsi tehu, podle posledni MS se neda vzdy ridit.
Drzim pesti, aby tam byl za tyden uz zloutkovy vacek :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
28.6.11 08:33

Chtela jsem napsat, ze jedno z dvojcatek zamlklo, ale nakonec jedno prezilo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renčí2
28.6.11 08:34

Buď v klidu, já to taky tak měla a na příštím uzv bylo už i srdíčko, a to jsem měla ovu kolem 14. dne cyklu. Řekl ti doktor aspoň zda velikost váčku odpovídá stáří těhotenství?

• Citovat
  • Upravit
65
28.6.11 08:39

jj to jo to řikal,že velikostí odpovídá.Přijde mi to jako nekonečná doba do pátku. Nejhorší je ta bezmoc, že s tím nemůžu nic udělat. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
28.6.11 08:46
vítej v klubu jsem na tom stejně :-x akorát že mě řekl, že je dle poslední menstruace moc malý…o to větší hrůzu z toho mám…
Terrr píše:
jj to jo to řikal,že velikostí odpovídá.Přijde mi to jako nekonečná doba do pátku. Nejhorší je ta bezmoc, že s tím nemůžu nic udělat. :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
28.6.11 08:54
nulu86 píše:
vítej v klubu jsem na tom stejně :-x akorát že mě řekl, že je dle poslední menstruace moc malý…o to větší hrůzu z toho mám…
Terrr píše:
jj to jo to řikal,že velikostí odpovídá.Přijde mi to jako nekonečná doba do pátku. Nejhorší je ta bezmoc, že s tím nemůžu nic udělat. :cert:

To, že je moc malej bych neřešila… U mě to u prvního prcka lítalo o dva týdny (taky jedna dr. na začátku kvůli krvácení strašila neprosperujícím těhu), teď ve druhým těhu je prcek mladší dokonce o cca měsíc… :oops: takže ani v jednom případě mi termín podle MS doktorka vůbec do průkajdy nepsala, jen ten ultrazvukovej. Pokud přesně nevíš, kdy byla ovulace, určitě bych se tím nestresovala… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
28.6.11 09:04
nulu86 píše:
Terrr píše:

Ja jsem o 3 tydny mladsi, vsechno dopadne dobre. Na posledni MS bych se vyprdla. Jen verit tomu drobeckovi a uzivat si tehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
28.6.11 09:04
tak to jsi mě uklidnila :dance: doktor strašil, že třeba neporoste, že třeba nebude :srdce: , a já jsem dost na prášky z toho…
kate02 píše:
nulu86 píše:
Terrr píše:
To, že je moc malej bych neřešila… U mě to u prvního prcka lítalo o dva týdny (taky jedna dr. na začátku kvůli krvácení strašila neprosperujícím těhu), teď ve druhým těhu je prcek mladší dokonce o cca měsíc… :oops: takže ani v jednom případě mi termín podle MS doktorka vůbec do průkajdy nepsala, jen ten ultrazvukovej. Pokud přesně nevíš, kdy byla ovulace, určitě bych se tím nestresovala… :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
28.6.11 09:40

Já šla taky tak brzy a plod byl mladší než podle MS.Taky jsem byla vystresovaná,ale neboj určitě to bude v pořádku :-) Já už bych takhle nešla brzy k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renčí2
28.6.11 09:57
Terrr píše:

v tom případě je to v pořádku a vůbec bych se tím tak nestresovala :-)

• Citovat
  • Upravit
65
28.6.11 10:54

Holky děkuju,pořád si řikám nestresuj se,stejně s tim nic neuděláš.Na chvíli to pomůže,ale pak zase myšlenky hlodaj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
28.6.11 11:47

Terr, já jsem na tom v téhle chvíli podobně. Včera jsem se u gyndr. dozvěděla, že jsem v začátku 8. týdne. Gestační váček se sice zvětšil, ale není vidět obrys embria ani srdeční činnost.
Na další kontrolu jdu v pátek a prý jestli tam neobjeví srdíčko, pošle mě ještě ten den na revizi.
Mám z toho strach jako blázen.
MS jsem měla nepravidelnou a dr. říkal, že jsem o dva týdny dle UTZ zpožděná.
Chtěla jsem se zeptat, je tedy možné, že by bylo srdíčko poprvé vidět až př. v 9. týdnu? Neměla bych raději zajít za jiným dr. na jiný UTZ?
Děkuji všem za odpověď. A Terr se omlouvám, že jsem Ti moc nepomohla :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renčí2
28.6.11 11:54
Tryskomyš píše:
Terr, já jsem na tom v téhle chvíli podobně. Včera jsem se u gyndr. dozvěděla, že jsem v začátku 8. týdne. Gestační váček se sice zvětšil, ale není vidět obrys embria ani srdeční činnost.
Na další kontrolu jdu v pátek a prý jestli tam neobjeví srdíčko, pošle mě ještě ten den na revizi.
Mám z toho strach jako blázen.
MS jsem měla nepravidelnou a dr. říkal, že jsem o dva týdny dle UTZ zpožděná.
Chtěla jsem se zeptat, je tedy možné, že by bylo srdíčko poprvé vidět až př. v 9. týdnu? Neměla bych raději zajít za jiným dr. na jiný UTZ?
Děkuji všem za odpověď. A Terr se omlouvám, že jsem Ti moc nepomohla :-(

Pokud může být rozdíl až dva týdny, tak samozřejmě může být srdíčko vidět až v 9. týdnu. Můj Dr. mi říkal, že nejdřív může být vidět srdíčko v 6+4tt, takže pokud máš rozdíl až dva týdny, počkej si až na ten 9. týden. A ten 8. týden máš určený podle MS nebo velikosti toho váčku?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky