Prázdná dutinka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46867
28.6.11 11:55
Tryskomyš píše:
Terr, já jsem na tom v téhle chvíli podobně. Včera jsem se u gyndr. dozvěděla, že jsem v začátku 8. týdne. Gestační váček se sice zvětšil, ale není vidět obrys embria ani srdeční činnost.
Na další kontrolu jdu v pátek a prý jestli tam neobjeví srdíčko, pošle mě ještě ten den na revizi.
Mám z toho strach jako blázen.
MS jsem měla nepravidelnou a dr. říkal, že jsem o dva týdny dle UTZ zpožděná.
Chtěla jsem se zeptat, je tedy možné, že by bylo srdíčko poprvé vidět až př. v 9. týdnu? Neměla bych raději zajít za jiným dr. na jiný UTZ?
Děkuji všem za odpověď. A Terr se omlouvám, že jsem Ti moc nepomohla :-(

Mela jsem uuuplne to stejne. 8tt a doktorka nevidela obrys embrya a prej zamlkle tehu. Dalsi tyden uz tam byla embryjka a bila srdicka. S potratem jeste pockej, nic se ti nestane, kdyz jeste pockas dva tydny misto jednoho. Drzim pesti a stejne verim, ze to dopadne dobre :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
28.6.11 12:21

no holky, já vím že jsem asi blázen, ale koupila jsem si pro jistotu ten digitální těho test a vyšlo mi že jsem těhotná 2-3 týdny, což znamená 4-5 podle lékařských výpočtů, tudíž je jasné, že se Dr zdál ten UTZ malý.....protože jsem skutečně ovu měla si až o týden později…sice to stálo 200 kč, a já si připadám jako magor, ale aspoň mě to trochu uklidnilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
28.6.11 12:30
nulu86 píše:
no holky, já vím že jsem asi blázen, ale koupila jsem si pro jistotu ten digitální těho test a vyšlo mi že jsem těhotná 2-3 týdny, což znamená 4-5 podle lékařských výpočtů, tudíž je jasné, že se Dr zdál ten UTZ malý.....protože jsem skutečně ovu měla si až o týden později…sice to stálo 200 kč, a já si připadám jako magor, ale aspoň mě to trochu uklidnilo…

pokud tě to uklidnilo, tak jedině dobře :dance: já po tom krvácení taky testovala jak blbá, abych viděla, jestku čárka sílí nebo ne :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
28.6.11 12:33

Renčí, ten 8. týden mi vypočetl dr. podle data poslední MS. Ale jak říkám, mám ji nepravidelnou - jednou 28 pak 33 dní a tak si říkám, jestli bych neměla zajít třeba do nemocnice na UTZ.
Je to moje první těhu a nechci věřit, že by se zvrtlo hned na počátku.
Podle UTZ říká dr., že můžu být právě tak v 6.týdnu. Ale teď mě přestaly bolet prsa (mám citlivé jen bradavky), tak se dost bojím, že má pravdu spíš dr. než já. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
28.6.11 12:35

Nulu86 a ten těhutest se jmenuje jak? Já bych si ho taky ráda koupila, už z toho všeho blázním.
Kdyby měl dr. pravdu a bylo to zamlklé těhu, tak se mi na tom testu třeba nic neobjeví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Renčí2
28.6.11 12:37
Tryskomyš píše:
Renčí, ten 8. týden mi vypočetl dr. podle data poslední MS. Ale jak říkám, mám ji nepravidelnou - jednou 28 pak 33 dní a tak si říkám, jestli bych neměla zajít třeba do nemocnice na UTZ.
Podle UTZ říká dr., že můžu být právě tak v 6.týdnu. Ale teď mě přestaly bolet prsa (mám citlivé jen bradavky), tak se dost bojím, že má pravdu spíš dr. než já. :cry:

Aha, teď jsem to pochopila, takže můžeš mít rozdíl max. tak 5 dní a ne dva týdny. Tak to bohužel může být tak, že těhotenství je zamlklé. Stává se to. Každopádně uvidíš na další kontrole. Přeju, aby to dobře dopadlo. Sama jsem si to prožila 3×.

• Citovat
  • Upravit
19
28.6.11 12:44

Díky, vím, že v tom nejsem sama. Ale dozvěděla jsem se to včera a skoro celý den jsem probrečela. Připadám si nedokonalá a neschopná :cry:
Ale aspoň mi v tom manžel pomáhá. Potřebuju se vyvztekat a něčím se zaměstnat.
Díky holky za podporu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
28.6.11 13:10
Renčí2 píše:
Tryskomyš píše:
Podle UTZ říká dr., že můžu být právě tak v 6.týdnu. Ale teď mě přestaly bolet prsa (mám citlivé jen bradavky), tak se dost bojím, že má pravdu spíš dr. než já. :cry:
Aha, teď jsem to pochopila, takže můžeš mít rozdíl max. tak 5 dní a ne dva týdny. Tak to bohužel může být tak, že těhotenství je zamlklé. Stává se to. Každopádně uvidíš na další kontrole. Přeju, aby to dobře dopadlo. Sama jsem si to prožila 3×.

Ja mam rozdil 3 tydny :wink: a pekne se to zamlkle hejbe :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
28.6.11 13:11
Tryskomyš píše:
Nulu86 a ten těhutest se jmenuje jak? Já bych si ho taky ráda koupila, už z toho všeho blázním.
Kdyby měl dr. pravdu a bylo to zamlklé těhu, tak se mi na tom testu třeba nic neobjeví?

I kdyz by bylo tehu zamlkle, tak bude test stale pozitivni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
28.6.11 13:19
Renčí2 píše:
Tryskomyš píše:
Aha, teď jsem to pochopila, takže můžeš mít rozdíl max. tak 5 dní a ne dva týdny. Tak to bohužel může být tak, že těhotenství je zamlklé. Stává se to. Každopádně uvidíš na další kontrole. Přeju, aby to dobře dopadlo. Sama jsem si to prožila 3×.

Jenže musíš brát ne začátek poslední MS, ale tu ovulaci… Pokud neví, kdy byla, je to stejně jen hádání… Plus mínus… Třeba u nás to tak bylo, zvlášť u nepravidelné ms ta ovluace nemusí být vůbec uprostřed cyklu (jak se to počítá), ale posunutá někde úplně jinde… :nevim: Mně tohle strašení v době ultrazvuků přijde už docela ujetý… Moje doktorka prostě když vidí, že prcek je o hodně menší, prostě MS vůbec neřeší, bere v potaz jen ten termín podle ultrazvuku a ten podle MS v průkazce proškrtává… :nevim:

Jak jsem psala, u staršího mi rozdíl dělal dva týdny, teď ve druhým těhu to dělá celej měsíc… A naštěstí Dr. hned neplašila, ale dala tomu čas. U prvního jsem jí říkala o tom, že MS mám nepravidelnou, teď u druhýho jsem zas MS měla po porodu jen jednou… Po druhé už nepřišla, ale ten první měsíc vynechání byl test ještě negativní (nebo tam byl úplně pidi duch, kterýho jsem viděla jen já :-D ), až za další měsíc byl pozitivní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
28.6.11 13:20
kate02 píše:
Renčí2 píše:
Tryskomyš píše:

Jenže musíš brát ne začátek poslední MS, ale tu ovulaci… Pokud neví, kdy byla, je to stejně jen hádání… Plus mínus… Třeba u nás to tak bylo, zvlášť u nepravidelné ms ta ovluace nemusí být vůbec uprostřed cyklu (jak se to počítá), ale posunutá někde úplně jinde… :nevim: Mně tohle strašení v době ultrazvuků přijde už docela ujetý… Moje doktorka prostě když vidí, že prcek je o hodně menší, prostě MS vůbec neřeší, bere v potaz jen ten termín podle ultrazvuku a ten podle MS v průkazce proškrtává… :nevim:

Jak jsem psala, u staršího mi rozdíl dělal dva týdny, teď ve druhým těhu to dělá celej měsíc… A naštěstí Dr. hned neplašila, ale dala tomu čas. U prvního jsem jí říkala o tom, že MS mám nepravidelnou, teď u druhýho jsem zas MS měla po porodu jen jednou… Po druhé už nepřišla, ale ten první měsíc vynechání byl test ještě negativní (nebo tam byl úplně pidi duch, kterýho jsem viděla jen já :-D ), až za další měsíc byl pozitivní…

Vic takovych doktorek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
28.6.11 15:58

čaute holky,mám podobné dilema. Včera jsem byla u gynekologa na potvr. těhu, s tím, že jsem měla podle int.kalkulaček za to, že jsem 6+2, doktorovi se ukázal údaj 7+2, což mi přišlo zvláštní. Bohužel mi řekl, že plod se vyvíjí nestandartně, jelikož ještě není moc vidět a že se to řešívá odsátím.Dnes mě poslal na krev kde hcg mám 101 174 (podle mě a tabulek na netu, vyšší) tak se obávám co bude následovat. Zda jeho předpovězené (říkal na 60-70%) odsátí plodu nebo to co bch si přála a to pokračování. Lékaři jdu s výsledkem volat, bojím se :-( Díky holky, musela jsem se vykecat …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
28.6.11 16:09
Patric píše: čaute holky,mám podobné dilema. Včera jsem byla u gynekologa na potvr. těhu, s tím, že jsem měla podle int.kalkulaček za to, že jsem 6+2, doktorovi se ukázal údaj 7+2, což mi přišlo zvláštní. Bohužel mi řekl, že plod se vyvíjí nestandartně, jelikož ještě není moc vidět a že se to řešívá odsátím.Dnes mě poslal na krev kde hcg mám 101 174 (podle mě a tabulek na netu, vyšší) tak se obávám co bude následovat. Zda jeho předpovězené (říkal na 60-70%) odsátí plodu nebo to co bch si přála a to pokračování. Lékaři jdu s výsledkem volat, bojím se :-( Díky holky, musela jsem se vykecat …

a víš, kdys měla ovulaci? mohla být u tebe třeba dřív, než je ten „průměr“, kterej berou int. kalkulačky a hned se ti to posune… ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eS
3
9.8.11 10:38

prázdná dutinka

Ahoj, nemáte prosím někdo zkušenost s prázdnou dutinkou v 8tt? Podle posledních menzes bych teď měla být v 8tt,avšak UZ ukázal úplně prázdnou dutinku.Mám termín na revizi pro zamlklé těhotenství,ale nějak se s tím nemůžu smířit,protože už by to bylo po4. Ráda bych věděla,jestli je ještě nějaká šance..... :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2929
9.8.11 10:42
Ahoj.. já mám úplně ten stejný problém… dnes jsem 7+3 podle PM ale mám jen prázdný gestační váček-včera jsem byla u dr… ale řekl mi, že vypadám na 4 týden, ale že je vše v pořádku.. tak to znamená, že jsem měla později ovu… neboj to bude ok, držím pěti a pak dej vědět jak jsi dopadla :andel:
Terrr píše:
Ahoj holky,
chci se zeptat. Včera sem byla u doktora podle PM jsem byla 5+6 na ultrazvuku byla vidět jen prádná dutinka nic v ní. Mám přijít zase v pátek jestli už se tam neobjeví nějaký embryonální základ. Sem z toho dost vynervovaná. Měla ste to taky některá v tomto týdnu těhotenství a pak bylo vše ok? díky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí