Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
nulu86 píše:
no holky, já vím že jsem asi blázen, ale koupila jsem si pro jistotu ten digitální těho test a vyšlo mi že jsem těhotná 2-3 týdny, což znamená 4-5 podle lékařských výpočtů, tudíž je jasné, že se Dr zdál ten UTZ malý.....protože jsem skutečně ovu měla si až o týden později…sice to stálo 200 kč, a já si připadám jako magor, ale aspoň mě to trochu uklidnilo…
Překvapuje mě, že mi ani neodebrali krev na zjištění hladiny HcG
a rovnou mě odepsali, snad bude za co bojovat.Eleanorko moc děkuju a určitě napíšu.Také držím pěsti.
eS píše:
Překvapuje mě, že mi ani neodebrali krev na zjištění hladiny HcGa rovnou mě odepsali, snad bude za co bojovat.Eleanorko moc děkuju a určitě napíšu.Také držím pěsti.
No,předtím to bylo jednoznačné,začala jsem špinit,pak krvácet,ale tentokrát nemám žádný problém, proto se teď tak úplně nevzdávám do poslední chvíle…Jak to však dopadne nevím…
eS píše:
Ahoj, nemáte prosím někdo zkušenost s prázdnou dutinkou v 8tt? Podle posledních menzes bych teď měla být v 8tt,avšak UZ ukázal úplně prázdnou dutinku.Mám termín na revizi pro zamlklé těhotenství,ale nějak se s tím nemůžu smířit,protože už by to bylo po4. Ráda bych věděla,jestli je ještě nějaká šance.....
Ja mela byt v 8 tt a mela jsem podle MUDra prazny zloutkovy vacek, ale za tyden uz tam bylo srdicko. nevim, cemu se rika dutinka, jestli gestacnimu vacku nebo zloutkovemu ![]()
@Eleanora1988 ahojky chtela sem se zeptat jak jsi tenkrat dopadla? Vcera sem byla poprve na kontrole a podle pms sem mela byt 6+6 ale dr. mi reklaze je tam jen prazdna dutinka ktera odpovida tak ctvrtemu tydnu tak mam strach co se deje protoze vim kdy byla ovulace…
Ahoj es: Pokud máš prázdnou dutinku v 8tt, tak tam bohužel miminko není. Je mi to líto. Vím jak to bolí. Nechala bych si udělat ale nějaká vyšetření, pokud je to už po čtvrté, někde bude asi chybička. Držím palečky at to příště vyjde.