Extrh.cz - zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Extrh.cz - zkušenosti
Zdravím, máte někdo zkušenost s nákupem přes extrh.cz? Na netu moc recenzí není, tak uvítám vaše zkušenosti a názory.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Extrh-zkušenost
Extrh je pěkný podvod, tahák na peníze, NIC ale opravdu NIC na portálu Extrh nekoupíte, pouze vám to ukáže že někde někdo něco draží a dá vám odkaz na tu danou dražbu kde se musíte znovu registrovat a řídit se podmínkami toho dražebního portálu, včetně dalších poplatků, jistin atd. Prostě tento portál shrnuje velké množství dražeb (volně přístupných na internetu)ale rovnou vám se tam píše, že se máte informovat, jestli se ta dražba vůbec koná…
Prostě bych to nazval-INFORMAČNÍ PORTÁL DRAŽEB AUKCÍ A VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ
- Citovat
- Upravit
Proč podvod? copak všechny ty slevové agregátory jsou taky podvod? prostě tě přesměrují na stránku prodejce, na tomto systému funguje i spousta eshopů. Jen u aukcí se může stát že nakonec neproběhne, to je běžná věc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli ti to pomůže, můžu přidat vlastní zkušenost. Po přihlášení (které je zdarma) máš omezenou nabídku dražeb, na kterou se můžeš podívat a zjistit, co vůbec Extrh nabízí a rozhodnout se, jestli si zaplatíš jejich služby, to je čistě na tobě. Já jsem si třeba přes Extrh koupila cestovní tašky a oblečení za celkem 70 korun
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na extrhu opravdu nic nevydražíte. Je tu služba, která vyhledává dražby a ukazuje je na jednom místě. Tedy ušetří čas, nemusíte procházet dražební portály. Pro mě se jeví cena za tuto službu vysoká.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Extrh recenze ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dobrý den,
děkujeme za váš ANONYMNÍ příspěvek. Naším cílem je umožnit uživatelům snadno najít všechny nabídky na jednom místě + poskytovat profi technickou podporu.
Hejtr jako vy si myslí, že dražba nebo prodej od insolvenčního správce je jednoduchá záležitost, ale opak je pravdou. Proto je zde naše služba. Všechny informace uvádíme transparentně na našem webu.
Vaše tvrzení o „podvodu“ bude mít své právní následky. Požádali jsme tuto platformu o informace. Pro všechny ostatní jsme zde k dispozici. Každý uživatel nám může kdykoliv napsat, zavolat, nebo nás navštívit v naši firmě v Praze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Extrh.cz taky jsem chtěl dohledat recenze o vás. Ale moc toho není, což nevypadá taky moc dobře. A to že někomu hned píšete o právní dohře, to není moc pěkné. Každý normální člověk spíše napíše nějakou omluvu za nespokojenost a snaží se najít cestu a vysvětlení. Ale teď asi vidím že raději jít jinam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit